Přejít na výpis diskuzí

Lunetic

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
595 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Loveeeeee

=o*** Miluju lunetic !!! xDDDDD *5* je to úúúžasnýýýýýýý =o* Prej zas budou zpívat... =o* supeer :-* *14*
    • Re: Loveeeeee

Jasně, přijeď v sobotu 7. února do Mladé Vožice na Lunetic na živo, bude to bomba. Míra
  • lunetic

jste skvěli kluci nejlepši miluji vas a hlavně vašika ma sladky usměv *14* *14* *14*
  • keliš

je to best skupina a byla v plzni proste nej miluju je vasku uzasne zpivas martine vybornej rap ale si linej tancovat na tech koncertech pred 8 lety davide vic mluv do tech rozhovoru ale ste nej to musi kazdej uznat a jestli ne tak je to debil STE BEST JOOOOOO LUNETIC
  • lunetic

ahoj kluci jste fakt best a mam vas fakt mocinky moc rada jste super milujů vas kluci VASIKU,ALESI,DAVIDKU S MARTINKU. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A JE I 12 LET JSEM RADA ZE JSTE SE VRATILI
  • lunetic

lunetic je fajn skupina!!!!!!VRATTE SE!!!!!!!!skoda ze jste se rozpadli *9*
  • neej

Milujůůůůů jé *14*
    • Sbírka

Ahoj lidi, já jsem stará fanynka Lunetic. Mám strašně moooc plakátu a časopisů o nich, jak začínali. Dokonce jejich kšandy, fotky atd. Je toho tam hodně... Nemáte o to někdo zájem? Já se stěhuji a tato sbírka je obsáhlá...Pokud někdo chcete, tak písněte na mail....
      Vanilka *4*
  • Co?

Kurva co si to o sobě myslíte?Když je nemáte rádi tak sem ani nelezte a ty sví dementní keci si nechte pro sovu babičku jasný!!Oni byli jsou a určo i budou nejlepší skupina je vám to jasný!!a navíc byli první chlapecká česká skupina pořádná a nevím co s tím máte ale když je nemáte rádi a neposloucháte je tak je kurva nemusíte urážet před těma kdo je poslouchaj a mají je rádi radši se seberta a běžte si s těma kydama kecat někam jinam a tady nevopruzujte !!! Je vám to jansý!A pokud máte ještě nějakej problém tak mi radši napište na e-mail a tady je neurážejte pokud si chcete pěkně zaurážet tak si napište někam jinam třeba mě na ten e-mail a já vám pěkně něco povím!Mě zajmá co teda posloucháte vy za kydy!A jestli ještě od vás uvidím něco hnusnýho co o nich napíšete máte se na co těšit! *16* *16*
    • Re: Co?

Elčo souhlasim s tebou i když ani nwm kdo jsi.Pěkně je podus ty sráče zapráskaný co si radši pouštěj nějaký trapárny jak todle.Prostě lunetic se líbí někomu a někomu ne třeba mě,mě se nelíbí kapela Kabát a píšu snad na jejich stránky???nepíšu(ne jen ze strachu že tam je admin můj bratránek kterej se zná s Otou ale nemám to za potřebí se takle ponižovat)nebo Eminem ten jsem taky do těď nemohla slyšet ale když si to pustíte víckrát tak příjdete na chuť a máte hned další svou oblíbenou kapelu.Je jasný že každý má svou BEST kapelu nebo svůj vzor ale proto snad nemusíte se tak ponižovat a psát že to jsou buzny,kkti,dementi atd...bych chtěla vás vidět jak by jste vy byli oblíbení!!!a laskavě (HLAVNĚ)KLUCI A STARŠÍ LIDI NEZÁVIĎTE OSTATNÍM JEJICH ÚSPĚCHY!!!JAK BY SE VÁM LÍBILO KDYBY VÁM ŘÍKALI ŽE JSTE NEJVĚTŠÍ BUZNY NA SVĚTĚ A KKTI.Neříkám aby jste LUNETIC milovali ale aspoň je kurva neurážejte!!! *13* *13* *16* *16* *16*
  • ..

Ježiš, já je uupe zbožnuju..!!Je to nejlepší skupina.!!Super...! *14*
  • odepište

Má David nějakou babu? Slyšela jsem, že si našel nějakou zrzavou Irku která pracuje někde u krav. *9* Je to pravda lidi? *9*
    • Re: odepište

A kde jsi to slysela s tou Irkou? To snad,ne? *8*
  • ááá

áááá lunetici už nebudou tancovat *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit