-
Re: Re: Re: ....
Hlavně, že ty jsi velký inteligent...! *1* -
Re: Re: ....
Nejsou, zatímco ty jsi stále blbější a blbější. -
Re: ....
anette neumí zpívat. s tarjou to bylo ono. teď sou horší a horší. -
....
Já si myslim, že Nightwish byla, je a vždycky bude skvělá kapela, bez ohledu nato, kdo v ní zpívá.I když musim uznat, že Tarja byla o dost lepší. -
Re: Už to neni co to bejvalo
Jsou -
Už to neni co to bejvalo
Bez Tarji to nejsou ti správní Nightwish.. Prostě už to není ono. Anette je sice dobrá zpěvačka, ale k Nightwish se fakt nehodí. Nechápu to. Ale my s tím nic neuděláme. Můžeme být rádi, že Tarja aspoň spívá dál,sice sólo, ale pořád tak skvěle :) -
Re: Re: Re: Re: Re: ....
Hmmm... Jaká popová kapela? Třeba Alyson Avenue? Nebo to je pro vás, drsňáky, taky rock?
A to, že 13 tis. lidí aplaudovalo... Viděla jsem ty "fanoušky" - spousta 14letých emáků a podobných dětí + ti, co se šli podívat na starého dobrého Marca, Tuomase a spol. a další, kteří to chtěli "zkusit" a podívat se na nové NW a ti, kteří začali NW poslouchat právě kvůli Anette, nic víc... Jo a mále jsem zapomněla... Ještě jsi tam byl vlastně ty! Velký metalista, drsňák, rocker a hlavně VŠEZNALEC! -
Re: Re: Re: Re: ....
V jaký popový kapela hrála, když tvrdíš, že je popová zpěvačka? Či vydala nějaké popové sólové album? Pouč mě, nevím to. Kapela si patrně myslí, že se k nim hodí, když ji angažovali. A můžu ti říct z vlastní zkušenosti, že to na koncertě umí rozbalit velmi dobře a ostatních asi 13 tis lidí nejenže neuteklo, ale aplaudovalo, až ta stará sparťanská hala málem spadla. -
Re: Re: Re: CD
Já nebo znám ještě dvě holky, který by jsme jim to tam klidně všechno vodspívali. A myslim si, že je tu i víc lidí. -
Re: Ja
Souhlasím. Akorát, že ji já bych to zazpívala líp jak Anette. -
Re: Re: Re: ....
Na Nightwish sem vyrůstala. Všechny omyly na světě se dají vysvětlit, jen tento ne: proč Nightwish vzali Anette do skupiny? Nejen že se nehodí do Nightwish,ale je to popová zpěvačka, prostě to tam neumí rozbalit jako Tarja a co si budem vykládat, Tarja dělala z Nightwish to co jsou. O všichni lidi co znám, tak Anette nemusej až nesnášej. Můj kamarád byl na jejich koncertě kde zpívala Anette a musel odejít,protože se to nedalo poslouchat. Tak nevim jestli Anette posunuje tuhle kapelu někam dál. Spíš dál od lidí, kteří je měli rádi. Je to teda jenom můj osobní názor. -
Re: Re: ....
Tak to se jim rozhodně povedlo...! Anette opravdu není Tarjinou kopií a kapelu rozhodně někam posunula... Otázkou je, jestli tím správným směrem...! -
Re: ....
Oni ale právě NECHTĚLI podobnou zpěvačku, jako je Tarja *1* Chtěli zpěvačku, která nebude její kopií, ale novou tvář a hlas, který posune kapelu ve vývoji zas o kus dál. -
....
Od té doby, co vyhodili Tarju je moc neposloucham, i kdyz Anette neni spatna, ale uz to není ono :-( škoda toho, ale pokud by chtěli podobnou zpěvačku jako je Tarja, tak by i určitě našli, nechapu proč vzali Anette, když ještě k tomu je Švédka (nic proti nim:-)) -
Re: Re: Pořád stejná písnička...
S tím prvním bodem naprosto souhlasím. To, jestli je Anette opravdu o tolik spřízněná duše kapely, se pozná teprve až za X let, až spolu stráví více času v kapele.Buď to dopadne jako s Tarjou, a nebo to bude klapat stále tak jak to má v kapele správně klapat,čili pak teprve se bude moci o Anette tvrdit,že její přijetí do kapely bylo správné životní rozhodnutí.Já vím,že i tak přijetí Anette bude pro NW dobré,protože jim může přinést něco nového,ale snad víte,jak jsem to myslela *3*... -
Re: Re: Ja
to mas teda pravdu no *16* *8* -
Re: tarjA
Blbne ti klávesnice?:/ -
Re: Re: Re: Ja
Kde? Dej mi když tak odkaz na trubky -
Re: Re: Ja
Ano ano, je to velký rozdíl ve srovnání koncertů NW, kde plyšáci lítají pro změnu na Anette...
Měříš dvojím metrem, inteligente...! -
Re: Ja
A koncerty Tarji s lítajícími plyšáky, to je teda metal jako prase!