Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • !!!

Já třeba nechápu, jak si takoví démoničtí a osobití Nightwish k sobě mohli vzít někoho takového, jako je Anette... Neříkám, že má nejhorší hlas, taky ale neříkám, že se mi líbí... Mohla by zpívat třeba křoví Britney, Madonně nebo jim podobným... Do metalové kapely Nightwish se ovšem ale vůbec nehodí... Nemám nic proti odchodu Tarji (nebo jejímu vyhazovu), asi k tomu měli důvod... Ale už nevím, co je vedlo k výběru téhle zpěvačky... Původně si přece místo Tarji vybrali zpěvačku z Tristanii - Vibeke Stene, která má božský hlas a díru po Tarji by vyplnila dost solidně, možná dokonce mohla být i lepší... Ale tohle byla opravdu trefa vedle!!!
  • ...

Nejde o komerci! Člověk se jí zaprodá nebo se jí aspoň zúčastní i tím, že se dívá na reklamu na Persil Gold nebo na reklamu na nový parfém pitomé Paris Hilton... O komerci vůbec nejde! Jde prostě o to,že Tarja sama není Nightwish, ale samotní chlapi z kapely taky nejsou Nightwish... Nightwish je prostě jen seskupení Taja + chlapi z kapely... Žádná Anette! Myslím si, že ta ženská nemá žádnou soudnost ani respekt, když souhlasila s přijetím do této ,,zajeté" kapely, obzvlášť když Tarja nasadila laťku sakra vysoko...
    • Re: ...

nelze jinak nez souhlasit tarja byla jedinecna no i presto uz se docela tesim na koncert v praze uz mam zablokovanej listek i kdyz to uz nebude to prave ach jo meli by ji vzit spet nez sem dorazej
  • usppech

Nedávno mě tak napadlo co by se stalo kdyby nechali Nightwish na jednom koncertu jako poslední písničku I wish I had an angel s Tarjou,jako bonus(aby o tom nevěděl žádný fanoušek).Dovede si vůbec někdo představit jaký by to mělo úspěch.
    • Re: usppech

nebo jak bylo zmíněno upomínkový koncert s Tatjou
      • Re: Re: usppech

Koukám že tu všichni krásně debatujete na téma Anette vs. Tarja...Ale nikdo z vás nedokáže pochopit že Tarja se už vrátit nemůže.
  • sami

a když takhle řešite Anette a Tarju.Proč nerozebírat Marca a Samiho? *3* Pojďme si o nich podyskutovat *1*
    • Re: sami

No dobře mnO... *1* *1* marco se mi libi o neco vic..a ten jukka je nejlepsi *14* *14*
      • Re: Re: sami

Přesně Jukka je nejlepšíí *14* *14* *14*
      • Re: Re: sami

jj to je
  • tarja

Lidičky,tak to se posržte.Do Česka nepřijedou jenom NW ale i Tarja na svůj vlastní koncert.Bude to v Bílé Skále na Benátské noci.
    • Re: tarja

Šmankote! To je ale jistá věc už tak třičtvrtě roku! Jak NW, tak Tarja!
  • staré časy

Ty dnešní skupiny to už není to co bejvávalo. To byly časy s Killers, Number of the beast nebo Painkillerem. Hmmmmm
  • re : Lucie

Ahoj, Lucka. Ja se zlobit na tebe nebudu, ale uz doufam se ani fandom Nightwishu nestanu .. Kdysi jsem byl, ale uz asi radeji ne....
    • Re: re : Lucie

Tvůj problém. Já zůstávám faninkou i dál.
  • Neco o mne

Takze caute, ja bych se chtel ospravedlnit Elfce za ty moje sprostarny. Vite, ja a me stado svin tu jezdime jiz dlouho a picujem a kritizujem. Ja vlastne Nightwish ani neposloucham, posloucham ty veci, co tady asi nikto nepovazuje za hudbu, cize ten hip hop a rap, tak co uz nadelame. Ja jsem vlastne takovy tlusty maly zakomplexovany imbecil, ktereho zivot ani moc nebavi. Tak teda pojedem se svym chlivem svin nekam do vesnice , tam se vyvalime u nekoho v zumpe, a kdyz nam dovoli, tak se taky vyvalime i v hnoji. To bude na mne Tarjuska hrda, ze ma takoveho fanouska. Jo a taky doufam, ze mne v Prahe /kde ziju a pracuju/ zayebe nejaka elektricka a apropo atd.
  • NW

Nightwish byli s Tarjou úžasní,ale Anett se Tarje nikdy zpěvem nevyrovná,ale nedá se o ní říct,že by neuměla zpívat...
    • Re: NW

Ona se jí ani nechce vyrovnávat, ona chce a zpívá po svém.
  • Fanda

Můj táta je do nich úplnej blázen.Ani se nedivím, jejich písničky jsou fakt nádherný!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit