-
k Anette...
Anette teda na Tarju rozhodně nemá.Možná je to dobrá zpěvačka ale k Nightwish se nehodí.Měla si zůstat u svých Abba revival a ne rvát se do Nightwish.Já osobně ji fakt nemám ráda a je na mým žebříčku dokonce vo stupeň níž než Hannah Montana.A to je co říct.A nesnáším,když nějaký bárbíny co Nightwish znají sotva týden a hned všude píšou že Anette je lepší,že Tarja je postrojená jak strašák do zelí a nevím co ještě psaly na Youtube tak je to hovadina.Koukala sem na nějaký videa.Anette poskakuje jak koza a hrozně mě připomínala Bartošovou x).Tarja 4ever. -
-
Re: k Anette...
souhlas... *5* -
jj souhlasim:) -
Když ji tak zbožňuješ,tak jí poslouchej! Ona stále zpívá a má vlastní kariéru, tak diskutuj na diskuzích o ní. Určitě nějakou najdeš. V Nightwish už není 4 roky, pokud si se ješště neprobrala sem to nepatří. -
Moje řeč
-
-
pomozte
Mohli by jste mi někdo poradit kde bych sehnala kížku Nightwish???????PROSÍÍÍÍÍÍÍ -
-
Re: pomozte
Je to na oficiálních stránkách jejich e-shopu což je http://www.nwshop.fi/ ...sou tam ale dvě knížky, jedna finsky a druhá anglicky, ale každá vypadá jinak, takže nevím jakou chceš, asi se musíš podívat sám. Jinak vyplníš jméno, adresu a podobný věci, ale vlastní zkušenosti nemám, ze zahraničí sem si poštou ještě nikdy nic poslat nenechal, takže hodně štěstí a dobrý počtení přeju (jestli se podaří), čágo -
-
Re: Re: pomozte
Díky za radu. A jsem holka ne kluk... *1* -
-
Re: Re: Re: pomozte
WOW *14* *14* *14* *14* , tak holka. Jinak pardon, to ye ale ostuda *9* asi bych si měl osvěžit "čtení" *1* . Jinak za komentář "díky za radu, a jsem holka, ne kluk" ti dávám za 1 *3* *1*
-
-
-
-
to Rendolfek
Knížku Nightwish v angličtině jsem sehnala přes stránky ROCK EXTREMUM.Objednají ti ji u zahraničních partnerů.Čekací doba je zhruba měsíc. -
Chliev
Bordel Je to. Nightwish iba po Once. Po Once je vsetko bordel a vyjebany odpad. Popova skupina -
-
Re: Chliev
Jj. třeba Master Passion Greed nebo The Poet and The Pendulum, to je pop jak sviňa a dávaj to kaýžej den v rádiu společně s B. Spearsovou. -
-
Re: Re: Chliev
taky že jo!!!
-
-
-
Tarja vs. Anette
Ještě mi nedá,abych se nezúčastnila dřívější debaty ohledně zpěvaček NW.Jsem ,,Tarjistka'' a NW pro mne skončili v roce 2005.Nedávno jsem četla super recenzi Tarjina koncertu ve Zlíně v jednom slovenském časopise.Nakonec autorka řešila věčnou otázku,která z obou pěvulí je lepší.Samozřejmě vynesla Tarju, a to nejenom zpěvem,ale i obrovským charisma, které jaksi u Anette nelze najít.Teď budu trochu parafrázovat,ale napsala že Anette se sice snaží, ale snaha není všechno.Co člověk nemá přirozeně to dokáže dohnat jen uměle-jenže pak už to nějak není ONO.A velké žluté potápěčské hodinky to asi nevyřeší.K tomu nemám co dodat.Nightwish jsou, nebo byli, skvostná skupina.S Tarjou ztratili ducha, charisma a svou osobitost. *9* -
-
Re: Tarja vs. Anette
*14*
-
-
NW
Tarja tomu dávala krásku a nikdo nebude jako ona. Ale musím uznat, že nové CD Dark Passion .. je pěkné. A Amaranth je prostě super pecka. A Anette se mi líbí. Hlas má pěkný. Jen prostě měla od Tarji nastavenou laťku vysoko. Přeji hodně štěstí. -
-
Re: NW
já taky -
Re: NW
ahoj Lído.Dozvěděla jsem se (na www.osobnosti.cz) že taky jako já fandíš NIGHTWISH.Myslela jsem že by jsme se mohli přes internet nějak seznámit.Co ty na to?
-
-
ou
co je to ta fotka jak jsou tam všichni z nightwish normálně a Emppu líttá ve vzduchu???? *1* -
-
Re: ou
Jo ta stojí za to:D:D
-
-
je to metal
lidi ja som trochu zhulen jsou nightwish metal *7* *7* *7* nekdo rika ze jo nekdo ze ne -
-
Re: je to metal
Do metalu patřili v dobách Tarji ta dávala Nightwish tu pravou Symphony-gothickou atmosféru...... nyní je řadim zpěvem zdůrazňuju pouze zpěvem do POPU!!! *9*
ale to je věc názoru... lidi co poslouchají Nightwish pouze s Tarjou jako já tak mi dají určitě za pravdu *3* -
-
Re: Re: je to metal
Tuomas + Tarja = Nightwish
Tuomas + Anette = newim, ale Nightwish určitě NE! *9* -
A čoveče ty nehul taky,v metalu existují tak rozlišné hlasy jako Sharon z Within Temptation a Glen Benton v Deicide, tak je snad jesný, že o druhu hlasu to, zda je něco metal nebo ne, není. -
-
Re: Re: Re: je to metal
a jeste pocitej whitney houston *5* *5* *5* to byl vtip on i kdyz *9* *9* *9* *5* *5* *5*
-
-
Takže předtim byli opera *9*
a když už tak Anette ma rockovej hlas *1*
-
-
Re: je to metal
NEHUL VOLE, ŠKODÍ TO ZDRAVÍ!!! -
-
nahodou kdyz si das zelenej list tak pak ani nevis nic o sobe teda je aspon ne ale ja beru jenom umelej no ted sem zase zhulen hele pisu kraviny a jinak nehulim ty vole me je 11 to by me mama hnala je mam jenom prezdivku zelenej list protoze mi furt hrabe a metal mi vymetal mozek ja vim smutna historka
-
-
-
Re : Zuko
Nightwish se rozpadnou ? Kurva, to se musim jit ozrat od radosti. Kdyz se to dozvim, tak se pujdu ozrat -
Dost
Porad jsem to ignorovala, ale uz mi dosla trpelivost, lidi konec!!Nechte uz to byt..Je jedno jestli poslouchate Nightwish s Tarjou, bez Tarji nebo oboji, je to kazdeho vec!!Prestanme se uz navzajem urazet a presvedcovat kdo je lepsi ci horsi..Berme to jak to je, kazdy jsme jiny s jinymi chutemi..Tohle je jak ve skolce..On mi vzal hracku, ale to je moje hracka.Buuuuuuuuu!!! -
-
Re: Dost
Vy dva chytrousi, jdete si kritizovat neco jineho! A nebo vis co? Jdete si stoupnout pred zrcadlo a kritizujte sebe..HOVADA!! -
-
Re: Re: Dost
Vážně nechápu proč sem takoví lidi jako ty vůbec lezete. *16*
My se tu alespoň bavíme k věci (pokud jsis ještě nevšimnul tak jsi na diskusi Nightwish a ne v nějaké nadávárně!!!)
Ty sem přijdeš a pro nic za nic nás tu začneš ocočovat, ža jsme hovada!!! Jako co to je? *13* Jsi vůbec normální? *9* -
Re: Re: Dost
Ti "dva chytrouši" ale nikoho nekritizují... Ale zajímalo by mě, kde se vy lidi učíte tak pěkně nadávat? A to ještě navíc lidem, které ani neznáte a kteří vám nic nedělají... Zdravím vás všechny co tu akorát nadáváte a jste sprostí do "Vidlákova s.r.o."!
-
-
To plně souhlasím *1* -
Ano, to nás opravdu dojalo... *1*
-