Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dotaz

je zítra ten koncert nebo ne ???? Díky za odpověď
    *3*
  • :-(

Lidi, prosím vás, nevíte proč se nemůžu na Osobnosti přihlásit? Jsem registrovaný uživatel a normálně už půl roku přidávám fotky a teď se tak posledních 10 dní nemůžu přihlásit:-( Sestře to z toho samého počítače jde... Nevíte, čím to může být?
  • Prde

Twl vyserte se na to .. prostě nejlepší je Marco .. !!! neni co řešít né ? :D A neejhezčí empu ale to je mimo .. :D Takže Marco forever ( všichni víme že tarja byla lepší ) .. :D
  • Já tam určitě nebudu!

Pro ty co to neví (i s takové jsem potkala) 9.-12.7.2009 na MOR hrajou NG jediný koncert pro ČR do roku 2011. Pokud chcete přijít o zbytky hudebního sluchu, tak si je přijďte určitě poslechnout. *4*
    • Re: Já tam určitě nebudu!

tohle jsme tu už řešily.Já to vím už aspoň měsíc.Bohužel je to MOR a tak mě tam rodičovstvo nepustí.Ale jednou se stejně zbalím a vypadnu na koncert.Caw caw
      *5*
  • neustaly rejpani

Takze, lidicki. Slibuji, ze Vas budu neustale obstastnovat svejma prispevkama, Tyhle prispevky svedci o moji genialite a o tem ze jsem cisty intelektual. V Rejpani, picovani, kydani, urazani a neustalem kritizovani skupiny. Vim, ze moje prispevky zdvihaji latku teto diskuze a posouvaji diskusi na kvalitativne vyssi uroven. Slibuji, ze budu neustale na sobe tvrde pracovat, abychom se zlepsoval v rejpani a kydani. Kroch kroch kroch
    • Re: neustaly rejpani

mno jo.Když je někdo vůl tak mu není pomoci.Lidičky-víte co ?
      My se tady na toho vola diwa swina vykašlem a jeho přídpěvků si nebudem všímat.

P.S.- diwa swino,když se neumíš chovat,tak nelez mezi slušný lidi.Ju?
  • nmw

libi se vam Nightwish vic s Tarjou nebo s Anet?? Me docela bavej s obouma *1* *4*
    • Re: nmw

jééé už to neřešte proboha!! vždyť je to tak trapný! Tarja s NW nezpívá, jo je to škoda, ae Anette taky je svym způsobem dobrá! už to fakt neřešte profil Tarji, Anette a NW neni o ničem jinym než o tomhle a je to nudný
    • Re: nmw

prestan se ptat na takowy pi**vyny ty vo*e me a nikomu normalnimu uz se o tom mluvit nechce a stejně je to edno dyž sou jako kapela všeci upe BEST.... *8* *13* *5*
  • Re : Kroppi

Neurazej me, jo ? Nemam IQ 23, ale jenom 22, KROCH KROCH KROCH
  • zase zpěvačky

Můžete se bavit někdy o něčem jinym než o zpěvačkách? Fajn, když už, tak podle mě Tarju nevyhodili jen tak pro nic za nic. Končim,
  • prosba o pomoc

Zdravím všechny fanoušky Nightwish. Zrovna teď píšu článek o téhle skupině a potřebovala bych pomoc od jejích věrných fanouškůPošlete mi prosím na mail typy na nějaké opravdu kvalitní a důvěryhodné webovky (české i anglické, zvládnu i německé), popř. mi napište o nějakých zajímavostech, které se Nightwish týkají. Moc díky (anez.kraj@seznam.cz)
    P.S. Pište jen do středy 24.6.2009 *5*
    • Re: prosba o pomoc

Sorry že píšu takhle pozdě,ale zkus se podívat na www.tuomas.wz.cz
      Je to fakt zajímaví a je tam hodně věcí,který jsem nevěděla.
  • Pro všechny, co by chtěly vrátit čas ...

A další novinka: TT bude v 16.10.2009 v Pardubicích. Jo, proč to řeším tady? No protože, pokud chcete slyšet staré dobré známé písničky s krásným Hlasem, tak určitě přiďte. Ti co na ni byli můžou dosvědčit, že i s náhradní sestavou se dají zahrát neuvěřitelné věci. Mimochodem písničku The Phantom Of The Opera zpívá se svým bráchou daleko líp než s Marcem, to dozajista potvrdí ti, co to slyšeli na vlastní UŠI. Tak PaPa *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit