-
co já wím
Anette je v pohodě .. když zpívá ,,svoje" písničky .. ty na který má .. ale nepouštějte jí k ,,tarjiným " písnička .. jelikož se stane katastrofa .. Od anette miluju třeba bye bye beautiful .. a třeba když sem jí slyšela jak se snažila zazpívat Wishmaster .. moje uši řvali po lady gagě .. jelikož i ona by to zvládla líp .. a to je teda dooost co říct . -
-
Re: co já wím
Přesně tak! A jestli chceš vyděsit ještě víc,taj si pusť Romanticide!To je tedy síla!Nechápu,proč jí kluci takhle ztrapňujou,a dávaj jí zpívat songy,na který nemá,a ani mít nemůže *7* -
Re: co já wím
Bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, Bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla,Bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla,Bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla.
-
-
Darcek
Ahojte všetci!!
Prosím hádky si odložte na niekedy inokedy pretože teraz sa hľadajú fanúšikovia Tuomasa Holopainena. Na thequeenofice.blog.cz sa teraz rozbehla fantastická vec a to "Tuomas-narodeninový projekt",kde ide o to aby sa jeho fans dali dokopy a vytvorili darček alebo darčeky ktoré by sme mu poslali k jeho najbližšíim narodeninám, teda 25.12.2009. Nebudem tu vypisovať všetky podrobnosti, tie sú na vyššie uvedenom blogu, avšak, ak sa tu niekomu tento nápad zapáčil chcem vás poprosiť pridajte sa k nám pretože je to úžasná vec. Tiež viete o nijakom ďalšom prípadnom záujemcovi dajte mu vedieť a potom už len ne ten spomínaný blog... *3* -
Nové album
Nazdárek lidi nevíte někdo náhodou jestli chystá Nightwish nové album a jak se bude jmenovat?
*7* -
-
Re: Nové album
chystají někdy v březnu a jmenuje se "made in hong kong (and various other places)" je to jenom z koncertů a tak...a jinak další řadový album by mělo bejt někdy na konci roku... -
-
Re: Re: Nové album
jj, máš pravdu že by na tom DVD měli být záznamy z koncertů. Ale to hlavní je to CD *4* Měli by tam být Anettiny covery písní z Tarjiny éry! Už se nemůžu dočkat *1* -
-
Re: Re: Re: Nové album
ťuk ťuk né?????těšíš se na to až ta uječená švédská blbka bude kazit Tarjiny písně?slyšel/as vůbec někdy anette zpívat?a zpívat Tarjiny písničky?anette to umí akorýt pos... nemá na to hla fakt tě nechápu *13* *9* *9* -
-
hovada jste
vy jstě fakt velky hovada vždyt anete je dobrá a na víc ty její písničky jse mi líbý například - amaranth nebo buy ´buy beautiful. ty dvě písničky jsou ůplně boží já sice tu tarju neznám ale anete je ohodně lepší u nás ve škole jsme tu skupinu ani neznaly a najednou jak je tam anete už ji mají všeci v mobilu jako mp3 takže nevím jak vy ale anete to tam zmněnila k lepšímu -
-
Re: hovada jste
Promiň děvče,ale jseš pubertální slepice nebo spíš ještě kuře.Nightwish s Anettou se NIKDY nevyrovná Nightwish s Tarjou.Dokonce si dovolím říct,že Anetta neumí zpívat.A to neporovnávám její výkon s Tarjiným,ale jen a jen její písničky.U Tarji nikdo nepoznal co je koncert a co studiová nahrávka.U Anetty okamžitě,po první písničce ji odchází hlas a nemá na to něco udýchat.Nechápu jak si ji mohli do kapely vůbec vybrat. -
Re: hovada jste
Posloucháš se,děvčátko? Říct: "Tarju moc neznám, ale Anette je lepší...", jak můžeš někoho soudit, když jsi sama řekla, že Tarju neznáš? Podle všeho jsi asi neslyšela Nightwish, jak hráli před tím? Jak můžeš tedy říct, že se změnili k lepšímu? A ještě jeden dotaz... Co ti tak ještě s kámoškama hraje ve škole v mobilu? Rihanna? Ewa Farna? A teď noví Nightwish s Anette Olzon? To mluví opravdu za vše!!! *1*
-
-
-
Re: Re: Re: Nové album
Ujasni si co to v muzice je cover, než začneš takhle plácat. Když už chceš personifikovat, čí jsou ty písně, tak TUOMASOVY! -
-
Re: Re: Re: Re: Nové album
Kdyby je dal ten tvůj Tuomas zazpívat komukoliv jinému, než Tarji, tak by z těch písní nikdy nebylo to, co je z nich teď... To Tarja z nich udělala megasongy! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nové album
přesně... *5* kdyby v Nightwish Tarja nikdy nezpívala,nikdo z nás je doteď nezná... *10* byla by to jen jedna z mnoha finskych kapel,kterou by znalo jen pár zasvěcených...to Tarja a její hlas udělala NW slavnými...říkej si,co chceš,ale sám v hloubi duše víš,že je to tak...a když řekneš,že ne,tak lžeš sám sobě... *16* -
Ale jistěěěěě, už vidím, jak ty písně zpívá Britney Spears tím svým hláskem a vidím tebe, jak zapáleně debatíš na nějaké diskuzi, jak je špatná... A navíc, když říkáš, ža to nejsou písně Tarji, ale Tuomase... Taky určitě říkáš, že má někdo špatné písně, i když je nesložil... Například výše zmíněná Britney... Někdo řekne: "Britneyiny písně jsou na nic!" I když je jen zpívá - nesložila je, ale přesto jsou "její"... Víš? To byla pointa toho, co se ti snažil Yontalcar říct. Taky netvrdil, že písně jsou Tarji, ale říkal, že to jsou písně "Tarjiny éry", což je podle mě trefné označení!!! -
Neudělala, ty písně jsou dobrý samy o sobě.
-
-
-
-
-
-
MARA 91
Po všech těchle debatách a hádanicích si pořád myslím že Nightwish udělali dobře, když vyhodily Tarju, ale už si nemyslím že Anette byla dobrý řešení. Když se podíváte na jiný skupiny, tak zjístíte že Helloween, Gamma Ray, nebo AC/DC měnily zpěváky, ale tak, aby si zachovali styl. Takže tak to vidím já. Cau, M -
-
Re: MARA 91
Ale s příchodem Anete se trošku změnil i styl, nebo aspoň mě to tak příjde. Možná to dělá jen ten zpěv, ale není to ono, a nevím zda ještě někdy bude. -
-
Re: Re: MARA 91
...však jo, Anettin zpěv s hudbou Nightwish dost pohnul. Myslim že novou zpěvačku měli hledat mezi těma operně školenýma (i když jich není zrovna tolik, jako těch zasraných hiphoperů), někdo by na to podle mě kývnul a jelo by se velkolepě dál. Jak už to tady někdo napsal: "Nové písně sou skvělé, ale nění kdo by je zpíval" (i když se Anette snaží) -
-
Re: Re: Re: MARA 91
Oni nechtěli někoho, jako Tarja, nesnažili se jí napodobit. Prostě tam dali někoho jinýho, co se dá dělat. Viděla sem Annete na koncertě a Nightwish se hodně změnily, ale pořád je to skvělá skupina a i když tam není ten operní zpěv, tak to stojí za to. Osobně dávám přednost původním, ale život de dál.
-
-
-
-
Eramaan Viimeinen
Chtěla bych se zeptat, jestli písničku Eramaan Viimeinen, která je totéž co Last of the wilds, akorát s textem, zpívá Anette? V přehrávači mám totiž jako autora Nightwis feat. Jonsu, tak jestli jim na tuhle písničku někdo hostoval, nebo Anette zpívá finsky? Dík -
-
Re: Eramaan Viimeinen
hostovala tam zpěvačka z finské kapely Indica.
-
-
super
je to super skupina skvele melodie,je to proste moje srdcova zalezitost.... *14* -
-
Re: super
Se všemi naprosto souhlasím!
Jediná zpěvačka, kt. kdy NW měli je a zůstane na vždycky Tarja! NIkdo ji nemůže nahradit. Anette je jen něco, co vzdáleně připomíná zpěvačku a co na Tarju nemá ani omylem!!!
Zkrátka Tarja 4-ever!!! *14* *4* *8* -
-
Re: Re: super
Máte naprostou pravdu bez Tarji to nejsou ty nightwish co známe,ale Anette je taky dobrá i když teda neměla by zpívat písně co zpívala Tarja to je DĚS!! -
-
Re: Re: Re: super
nedá mi to, abych nereagoval na tvůj příspěvek. Nic proti Tarji, to ani náhodou, ale myslím že Anet to po příchodu neměla jednoduché. Tarja nasadila laťku hodně vysoko. Ale líbí se mi, že se Anet snaží dát svým zpěvem písničkám NW novou tvář a nesnaží se jen slepě kopírovat Tarju. Kažká z nich má jiný hlas a myslím si, že si na spojená NW a Anet časem všichni nějak zvyknem. *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: super
já s tebou naprosto souhlasím...já už si na Anette už zvikla... *1*
-
-
-
-
-
jj
ano přesně tak -
The Islander
Kdo zpíví písničku The Islander? Není to ten stejný člověk jako v třeba v I wish I had an angel, ne? *7* -
-
Re: The Islander
*7* tak to jsi asi spadla z višně nebo nepoznáš tarju od anette?? co to vůbec potíš?? *7* -
-
Re: Re: The Islander
To víš že poznem Tarju od Anette... Bože... nejsem asi blbá *10*
Já se ptala na Marca *3*
A snad se tu můžou opata i neinformovaný lidi,ne? Od toho ta diskuse taky je *13*
Nebaví-li tě odpovídat- faj můžu žít dál v nevědomí a poslouchat třeba dementní Britey *9* *9* *9*
-
-
ZŘEJMĚ SE OPTAL ZNALEC *1* -
To mě rozesmálo... *1* No jasný, kdo jinej by to měl bejt proboha *13* -
Marco a Anette... *1* -
-
Re: Re: The Islander
A ten v I wish i had an angel? To je taky on? *15*
-
-
-
Tarja vs Anette
I když je Tarja nezapomenutelná, s Anette se mi nové CD líbí. A je vidět, že Tuomas si na něm dal s ostatníma záležet. Líbí se mi kompletně celé. Už se těším na další CD. A co se týče Tarji, myslím, že kdyby nezačala dělat problémy, byla by stále s nimi. Myslím, že Tuomase a spol. mrzelo, že se s ní museli rozloučit. Život jde dál a Nightwish jsou pořád super. *14* -
totalne yebla tlupa
HOWADA FINSKE DOLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUU. Tarjuska je suprova, miluju ji. Nightwish Sucks without Tarjuska