-
Vzpomněla jsem si
To víte, že jsem si minulý týden vzpomněla. A ke všemu tento týden jsem zažila bolestný vyhazov i já. -
NIGHTWISH
ahoj lidi, vsichni vanousci co milujete nightwish jak s Tarjou tak s anette tak mrknete na www.dark-wish.blog.cz ahojky a díky *1* -
ostatnim
Elfka ma pravdu uz se tohoINTELEKTUALA nevsimejte je to jen opoclovek s iq 23 -
anette
stejne za par let ji vykopnou nebo odejde sama a zase to bude anette byla lepsi a nene byla lepsi tamta a tahle je lepsi *4* -
Tarjuska moje milovana
Ja miluju Tarjusku a jsem Tarjusak od kosti, hehehe. Nightwish dlouho byla neznama skupina, a diky Tarjinimu megatalentu se skupina vysvihla vys a stala se svetoznamou. Hned, jak to ty hovada zjistili, ze jich uznavaji i za hranicemi rodneho Finska, co udelali ? Vykopli Tarju z NW a sebrali Anette. HOVADA, KOKOTI VYJEBANI, VYJEBANCI ZKURVENI to jsou. Vtedy jsem ich uplne znenavidel. HOVADA. A Ta Anette je jenom dementni ovce, co si na koncertoch zpiva ty sve popove kokotiny. Kurva. Vzdyt to SE NEDA poslouchat. Antifan forever Nightwish : total Looooooooooooooooooooooooooow skupina -
-
Re: Tarjuska moje milovana
já jí taky MILUJU ale proboha už to tu neřešte. já wm že to teď s NW za moc nestojí.. ae prostě už to neřešte *5*
-
-
oi oi
http://girra.blog.cz/ -
NW v ČR
Zdar Nightwisháci, víte o tom že NW letos budou na fesťáku Masters of Rock ve Vizovicích? *1*
Chystáte se tam někdo? -
-
Re: NW v ČR
Ježíííš, kolikrát to tu ještě budete vybalovat? "Víte někdo, že NW letos budou na MoR?" Víme!!! Ví se to už od podzimu a když se začaly prodávat lístky na zimním MoR, tak jsme si na nich všichni mohli znova přečíst, že tam budou!
-
-
RE: Tarjuska moje milovana
Můžeš laskavě přestat Nightwish urážet? *5* Jsou skvělý s Anette i s Tarjou, osobně mám taky radši Tarju ale to je minulost a umim přiznat že Anette je taky skvělá!
Když řikáš že se to nedá poslouchat tak nejsi fanda Nightwish ale Tarji, tak odpal na Tarjiny stránky! *13*
Opravdu, další znalec s OBJEKTIVNIM názorem *16* -
-
Re: RE: Tarjuska moje milovana
Ptala ses mne ze ci muzu prestat urazet Nightwish Odpoved zni : Ne, nemuzu, pravda se tezko posloucha, ze hehehe
-
-
noční přání
je to jedna z mála skupin vzniklých v posledních 20letech,která se dá poslouchat -
Tarja vs. Anett, bože lidi, nechte toho!!!
Bože lidi, přestaňte už jednou řešit Tarja vs. Annet. Nechápu, proč to všichni tak najednou řeší, když od té ,,chvíle" uběhla už spousta vody. Nightwosh mají to, co chtěli a já osobně jsem s Tarjou na sólové dráze spokojená. Nevím jak vy, ale já ano. Annet se mi taky moc nezamlouvá, ale že by neuměla zpívat... To vážně ne. Annett umí zpívat, podle mě nejsou tak blbí, vybírali si dlouho zpěvačku za Tarju a podle nich vybrali určitě dobře. Nejste sami fanoušci, kterým to vadí, spoustu to muselo dát najevo na oficiálních stránkách Nightwish, nebo někde, ale jak vidíte, jim to nevadí a myslí si, že udělali správně. To jestli udělali anebo ne, už je jen a jen Váš názor. Uvědomte si, stát na Anettině místě. Necítili byste se dobře. I když to třeba je pravda, stejně je to váš názor, se kterým nic neuděláte. Tarja je se sólovou dráhou spokojená a Nightwish taky. Přejte jim to. -
-
Re: Tarja vs. Anett, bože lidi, nechte toho!!!
Napsala jsi to samé, co před tebou "dully"... *1*
Velice originální... *1*
-