Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anett:)

mě osobně se více líbí Anett. Nevim co proti ní (skoro) všichni máte.. spívá dooooost dobře aj vic *14* *14* *1* *14* *14*
    • Re: Anett:)

Já ti řeknu co proti ní máme, její zpěv se vetřel NW do kapely a náš mrzí že Tarja která dávala kapele jedinečnost operního zpěvu je v tahu a místo toho tam na náš kvičí anete. Prostě jsme byli zvyklí na to že Nightwish je metal a Tarja je operní zpěvačka a ( i když to tak nevypadá ) patří to k sobě a vytvářelo to Skvostnou hudbu. Máme proti Anette to že náš odtrhla od ( nemyslím to teď doslova ) starého stylu Nightwish který jsme milovali a terý se nám už nevrátí. Snad už chápeš *4*
      • Re: Re: Anett:)

plně s tebou souhlasim Tarja to byl zpěv ted je to jen kvičení
        • Re: Re: Re: Anett:)

souhlasi s Rudolfem tarja byla lepší a o hodně!

Jenze to ze uz tam tarja neni? je taky vina jeji! kdyby tarja nebyla blba tak by s nightwishama zustavala dal a oni by nemuseli rok a pul hledat novou zpevacku!!! anette je skvela hlavne na podiu nebo v klipech!! tarja kolikrat jen stoji jak tvrdy y a zpiva a podle toho co sem cetla o jejim koncertu tady v cr tak si ani s fanouskama moc nepokecala! kazda je uplne jina a kazda je svym zpusobem skvela a kdyz se vam anette nelibi tak to neposlouchejte a uz DRZTE HUBU!!! *16*
        • Re: Re: Re: Anett:)

Ty idiote, já jim seru na to jaký maj klipy, je mi jedno jestli se tam třepe sexy anette a maj tam 4 modelky který ani neví jak se drží kytara. Je mi naprosto volný kolik těch klipů je a jakou maj kvalitu protože tady nejde o klipy blboune, tady jde o to jestli umí a nebo neumí zpívat. Tarja v klipech stojí jak tvrdý Y ale ona nepotřebuje zaujmout a machrovat jak je pěkná, Tarja zaspívala a zastavil se čas, ona se nepotřebuje natřásat když její krása spočívá v něčem jiném. A nakonec, když víš hovno o tom proč byla Tarja VYHOŠTĚNA z Nightwish tak o tom raději nepiš jo ?
          • Re: Re: Re: Re: Anett:)

Moje řeč! Tarja je démonická žena, která se nepotřebuje kroutit jako kdejaká čubka... Právě ten její nadhled a odstup z ní dělal takovou královnu, ke které lidi vzhlíželi... Kdyby se tam vlnila v těch Anettiných elasťákách a emařských čínách,nikdo by o ní neřek, jak je nádherná a božská... Anette se vlní jako Britney, Rihanna a jim podobné... Ještě ji chybí striptýzová tyč... Metal není jen o hudbě, ale také o stylu a duchu... A to co dělá Anette se k metalu vůbec nehodí!!!
            • Re: Re: Re: Re: Re: Anett:)

Ano ano ano ... přesně tohle tu propaguju :)
          • Re: Re: Re: Re: Anett:)

No je pravda že na klipech v podstatě moc nezáleží, i tak se ale podle mě klipy změnily, fakt nejhorší je Bye Bye Beautiful, podle mě perfektní píseň, které navíc kraluje Marco svým mohutným zpěvem... řekl sem si že na tenhle song by se hodil klip, čekal sem něco temnýho a působivýho v pravým metalovým kabátě... a? ...v celé délce sem ho viděl poprvé a naposled... hrůza
            • Re: Re: Re: Re: Re: Anett:)

A pokud jde o klipy, old NW měli skvělé klipy... Co třeba Over The Hills And Far Away nebo Sleeping Sun? A takhle se dá pokračovat i dále... Amaranth? Moc hezký a vkusný klip (dokud teda není záběr na Antte v elasťákách), ale obávám se, že je na dlouhou dobu posledním dobrým klipem new NW...
    • Re: Anett:)

Na to se dá říct jediné...
      End of All Hope.....*9*
      Nebo taky vzhůru k ušnímu.... *1*

Když se to vezme globálně jako ze všech stran, tak Anette je celkem dobrá zpěvačka. Ale aby zpívala metal a nahradila jednoznačně nejlepší metalovou zpevačku (Traju pro ty kdo nightwish neznali), tak to prostě nemůže fungovat ani za prd.
  • Chliev

Re : Lucu
    Naprosty suhlas s Lucu. Pocuval som to od 96 do 05. Ako Tarja odisla, Nightwish v podstate skoncil. Anette nema na Tarju. Ak to takto pojde dalej, Nigtwish bude popovou skupinou. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUJ
    • Re: Chliev

By mě docela zajímalo jak jsi je mohla poslouchat od roku 1996 - ano tehdy vyšlo sice jejich 1. demo, ale prakticky o nich nikdo nevěděl ani ve Finsku natož v jiné zemi! Takže si prosím tě nejdříve uvědom co napíšeš a pak nás krm takovými žvásty...
      • Re: Re: Chliev

On chudáček myslel alba vydaná od r. 1996 do r. 2005... *1*
  • chceme z5 Tarju

souhlasím poslouchám nightwish je to dobrá hudba, ale jen alba kde zpívá Tarja...nemám tu Anett ráda *9*
    • Re: chceme z5 Tarju

Joo Tarja je sqelá a Anette to uple zkazila, cela skupina je tedka nejvic na hovno, ani uz se to neda prirovnat k jakymukoli druhu metalu.... proste desnej popík :P *16*
      • Re: Re: chceme z5 Tarju

Nightwish nikdo nekazi...proste Annet nema stejnej hlas jak Tarja mno...tak co...nvm cemu se tady porad divite...chtel bych videt vas kdybyste mely zpivat uplne stejne jako Tarja...to byste nedokazali...Annet za to nemuze ze ma takovej hlas...tak klidek...me se libi vsechny albe...a moc se me Nightwish libi...uz to posloucham pres 2 roky...a porad se mi to libi... *4* *3* *4*
  • Masters of Rock 2009

Jo, tak si pojdme rozebrat koncert toho vaseho Nightwishu. Nightwish vystoupil ve ctvrtek. Koukalo na nich cca 30 000 lidi, kteri prisli specialne na Nightwish. Nechci nejak shazovat Anette /Ja vlastne proti samotne Anette nic nemam, ja jen nenavidim ty finsky howada yeble/. Kdyz Anette zpivala novy Pisnicky z Dark Passion, bylo to docela v pohode. Ale kdyz skupina presla na Pisnicky Tarji, byla to katastrofa.
    *9* *9* *9*. Anette to ani nezpivala, iba jecela. Hromada lidi odchazela nasrana z koncertu. To jen dokazuje, ze Nightwish bez Tarjusky je yeble hermafroditni howado *9* *9*
    *9* a total loooooooooooooooooooooooow Skupina
    *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • Re: Masters of Rock 2009

jaky finsky hovada??!!! fini maj nejlepsi metalovy a rockovy skupiny co snad jsou tak co tady meles?! *16* *16* *13* *8*

Hele tak takhle o Nightwish nemluv!!
      Každá zpěvačka má jinej styl a Anette to docela zvádá a kdyby to Anette zpívala blbě tak by jí tam Nightwish nechtěli. Tarja se tam treba trochu vic hodila ale ted je s nima Anette a nechtel bych aby se tam vratila Tarja kdyz tam je Anette.
      *13* *10* *5* Proste uz to tak je..

lidi spíš odcházeli nasraný páč jich tam bylo moc, ne? děsná rvačka se tam semlela!
  • NW

Náhodou, mě se líbí i noví NW s Anette. Zezačátku jsem to nemohla, ale teď už jsem si zvykla, a poslouchám obě stejně. I když Tarja je Tarja, to je jasný. A navíc, teď máme dva zdroje úžasný muziky, místo jednoho, tak to je super, ne? Už se nemůžu dočkat nového alba Imaginarium. Určo to bude zas bomba! *14*
  • Made In Honkong

Čau lidi.Neví někdo co je vlastně Made In Honkong ? *7*
    • Re: Made In Honkong

live cédo od NW...mám ho
    • Re: Made In Honkong

mno made in hongkong je vyrobeno v hong kongu ze jak jinak... *1* *1* *1*
      • Re: Re: Made In Honkong

haha
        • Re: Re: Re: Made In Honkong

jak haha *16*
          • Re: Re: Re: Re: Made In Honkong

Mno Made In Honkong je něco od Nightwish, ale nevím co *7* .
            Chápeš ???
            • Re: Re: Re: Re: Re: Made In Honkong

mno to taky...
  • A já se ptám: Floor kampak se podělo to tvoje - kdyby mi nabídli abych jim dělala zpěvačku, tak bych ji nepřijala *8* Je to sice již delší dobu, ale ale. Osobně proti ní nic nemám znám ji už z AF a super *1* , tak teď jsem ráda, že vystřídala tu uječenou kozu a možná si to zase někdy poslechnu *3*
  • Omg

Hele lidi já osobně mám radši Tarju...prostě jako nedá se vůbec srovnávat s Anettou.Ale jako Anetta přece za to nemůže a řekla bych,že si nezaslouží ty hnusný keci o ní.I když většina má radši Tarju jako já...ale zase když si představim jak Anettě může být tak je mi jí fakt líto...Ale dyť Tarja nevymizela!Má sólo! *14*
  • poiuztrewq

Ja si myslim, že Nightwish sou ta nej skupina. Ale Tarja byla fakt Supr zpěvačka a to se fakt Anett navyrovná. Anett nezpívá špatně, ale Tarja byla fakt supr.
  • Scháním písně!

Ahoj!Scháním nové písničky-alba s novou zpěvačkou Nightwish. Máte li nějaké pošlete mi je prosím na Miky.Konopikova@seznam.cz díky moc *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit