Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • N

nic moc skupina... *9* *9*
    • Re: N

souhlas
  • revival

"Časy, kdy Nightwish válcovali hitparády s operním projevem, jsou nenávratně pryč." (zdroj: iDNES - já jen abych popíchla) S tím revivalem to souhlasí. Pražáci jsou BOMBA! Ze SM se Janě Kopidolové vůbec divím, že na to pódium leze. Úchvatný to zážitek slyšet písničku The Phantom of the opera pouze v jejím provedením *9* *7* zbytek kapely tam sedí popř. stojí jak pychlé kolo od začátku do konce. (Moje zážitky, pokud se to někomu líbí ...) Oproti tomu Pražáci Hmmmm.... jsou fakt dobří.
    • Re: revival

Nightwish revival jsou úplně výborní. Hej byla jsem na nich v Hanušovicícha byla jsem přímo u bariéry 2 metry od pódia. Byla to pecka. Rozhodně to bylo lepší, než když začne zpívat Anette písničky, který nazpívala Tarja.
  • XXX

NW je metal a to, že se Anette několika zkur****jm ču****m nelíbí neznamená, že je to pop jak to pár kretenu tady nazvalo...je to normalni metal akorat s jinym hlasem kdyžs e Vám to nelibi tak o tom takhle nemluvte....
    ty woe to su debilove *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: XXX

dlouho sem Anette proklínala...ale změnila sem časem názor a myslim, že máš pravdu...
      • Re: Re: XXX

Anette i Tarja jsou skvělé,tady jde jen o to si zvyknout na jiný styl
    • Re: XXX

Promluvil znalec, mám se od ebe ještě hodně co učit ;)
  • Tarja w ČR

Ahoj pro všechny fanoušky TARJI TURUNEN 16.10. v 2009 v Pardubicích!!!!! wic na www.masterofrock.cz těšim se na was caw!!!!

*1* *1* *1*
    • Re: Tarja w ČR

Jasně,budu tam *1* *1* *1*
    • Re: Tarja w ČR

blesku :D o tom jsem věděl už v červenci :D
  • OSTATNÍ

no copak Emppu ten se nadře dost ale Jukka to nema taky jednoduchy a to ma pořadny bubny ten se taky dost nadře a toumas ten to vsechno dal dohromady a texty myslim ze sklada taky no a marco no no ale jo taky to jde ale podle me se nejvice nadre toumas a jukka
    • Re: OSTATNÍ

Marco podle mě dobře zahustí zvuk Nightwish, tak to v metalu často bývá, řek bych že basskytaristi (většinou) dostanou víc prostoru třeba v rocku, jenže to už je trochu něco jinýho. Podle mě ale Marco dost dobře zpívá (to je podle mě to, čím vyniká). Myslím že by měl zpívat častěji než v každé druhé písni. Třeba "Master Passion Greed" má opravdu grády. Je to první a zatím poslední píseň Nightwish, kde zpívá sám, no a nevím jak vám, ale mě se moc líbí.
  • nightwish

jj jsou fajn ale lepší je ted annete s píšničkou amaranth ůžasná píšničkáá *3*
  • Rozpad

Prinasim moc spatne spravy : Nightwish stale fungujou. Kvik Ta vase Anette chce nejakej projekt a planuje vydat album, *9* *9* *9* . Alespon vim, cemu se mam veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkym obloukem vyhnout. kroch *1* *1* *1*
  • :'(

anette sice zpívá pěkně a je hezká ale bez tarji to prostě není nightwish,ale snad si zvyknu..... *9* *9*
    • Re: :'(

Anette možná hezky zpívá,ale nehodí se na metal a k Nightwish už vůbec ne,k nim se hodí jedině Tarjinka,já si nezvyknu a ani si zvykat nechci...hudba je pořád skvělá,ale i když je mi to strašně líto,tak už pro mě nightwish skončili...zůstávám u starých cd s Tarjinkou a o Anette už nechci slyšet nic jinýho než že od nich odešla a Tarja je zpátky...když zpívala Tarja,tak sem byla úplně v jiným světě,prostě nádhera *14* ale o Anette to nemůžu říct ani náhodou...prostě tuctovka...pro mě nightwish vždycky byli,sou a budou nejlepší skupina na světě,ale jen s Tarjou a nikým jiným...je mi to líto ale je to tak *9*
  • ...

...nedalo mi to a i já si musím zde postesknout...právě jsem poslouchala nové písničky a kdybych nevěděla, že je to NW, asi bych to nepoznala...když jsem před 10.lety slyšela po prvé zpívat Tarju, byla jsem jejím hlasem unesená, při jejích výškách mi mrazilo v zádech....byla to muzika, co mi sedla...ale teď vážně nevím...Anette je možná hezká, ale to je asi tak všechno.Pro mě je to jen "tuctová" zpěvačka..s jejím hlasem se NW úplně změnil...už to není ono a docela mě to mrzí...ale je to jen můj názor se kterým nemusíte souhlasit... *9*
    • Re: ...

Já s tebou rozhodně souhlasím a myslím že v tom nejsme sami...Tarja je Tarja a nikdo ju nemůže nikdy nahradit...nikdy ať se snaží sebevíc *9*
      • Re: Re: ...

to si piš že nejste sami, prostě tarja více méně dělala nightwish a podle mě není Anett tak hezká jak všichni tvrdí....je moc umělá *1* a tarja byla prostě hezčí a rozhodně o hodně líp zpívala pa
  • ..

Nic moc.. *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit