Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro ty, kdo ještě neslyšel :-)

http://www.imeem.com/dialogs/standa loneplaylist/?autoStart=true&resize =true&p=maCwoxMH
  • Nové album

Jak si představujete nové album, jaké byste si přáli, aby bylo? A také jak si přejete aby vypadalo následující turné k němu?
    • Re: Nové album

Já jen doufám, že to tentokrát Tuomas nepřežene s orchestrem. Anette má krásnej vysokej hlas, takže ho určitě využije v songách jako For the heart i once had...a myslim, že se nevyhne ani keltskym motivum *1*
      • Re: Re: Nové album

Anet že má krásný hlas? Si asi upadla ne? Měli by na novém CD být radši samé insruméntálky než hlas té skřetice
        • Re: Re: Re: Nové album

jj tk s tim jen souhlasim:Dprej anett hezkej a vysokej hlas no ja snad umru smichy.....no tk to je sakra dobre vtip!!:D:D:DD:....koukam jak ty lidi tady umej bejt vtipny/:D:D:D.....jaj asi umru!!:D....to sem se zase jednou poradne nasmala *1*
  • Dark Passion Bordel

Jo a vim, jak se bude novy album jmenovat : Dark Passion Bordel. A podarilo se mi zjistit aj prvni 3 pisnicky : Tak track 1 : Tuomas is in delirium tremens
    track 2 :_ Nightwish Sucks /bezpochyby nejvetsi hit skupiny, *1* *1* *1* /
    Track 3 : Dark Passion Bordel
    O dlasich pisnich vas budu co nejdriv dal informovat. KROCH KROCH KROCH
    • Re: Dark Passion Bordel

co je to za hovadinu?
      • Re: Re: Dark Passion Bordel

Neřeš, chudák Diwa Swina už neví, co by napsal a už se opakuje... Tohle je asi vrchol jeho tvorby... *1*
        • Re: Re: Re: Dark Passion Bordel

heejj diwa swina musi bejt nehoraznej k****n...ma fakt velkou fantazii
          *9* asi jak chcíplí lejno...
  • Draxův příspěvek

No, přečetl jsem si tady plno rozporuplných názorů. Ne, že bych to nečekal, ale některé jsou vážně mimo mísu =o)

Nightwish s Tarjou bylo prostě nenahraditelné (ikdyž to byla "pouze" zpěvačka) a za vším stojí Tuomas =o)
    Její hlas dělal z této kapely něco, co nemělo obdoby.
    S Anettkou je to hold více mainstreamové (neřeknu popové =o) ) a už to není to, co vyčuhuje z řady. Ikdyž nikdy bych neřekl, že je špatná zpěvačka. Jen nasedla na místo, kde předtím seděla královna a vždycky bude mít nálepku náhradnice, ikdyž si to nezaslouží.

Nighwish bývala moje oblíbená skupina.
    Teď vede Sharon a Within Temptation =o)
    • Re: Draxův příspěvek

zkus Simone a Epicu *3*
      • Re: Re: Draxův příspěvek

jděde už do háje s tou vaší epicou!
        • Re: Re: Re: Draxův příspěvek

Epica je jedinečná....je to kombinace death metálu a gothic metálu a je to ta nej kapela na světě...:D *3* *1*
          • Re: Re: Re: Re: Draxův příspěvek

No kdybych měl porovnat EPICU a Within Temptation tak u mě vede EPICA! a to na celé čáře, W.T. mě hrozně zklamali, sou děsně uhlazení. Epica je mnohem enrgičtější a narozdíl od W.T. se evidentně zlepšuje.
          • Re: Re: Re: Re: Draxův příspěvek

Neříkám, že to není pravda, ale s tímhle si jdi do jejich fanklubu a neřeš to ve Fans of Nightwish...
  • NIGHT WISH

Nightwishi sou úžasný. Jejich hudba mě uklidňuje *5* *16*
    • Re: NIGHT WISH

mě naopak nakopává. pouštím si NW při běhu a jízdě na kole. super.
  • ja mam rači Tarju

no abych pravdu řekla Tarja je o 100 procent lepší neř Anette.Nemám Anetu ráda neumí zpívat metal kvuli ní tet Nightwish hrajou rock a ne metal a to mě štve. *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *10* *10*
    • Re: ja mam rači Tarju

Je to pravda. Myslím si, že ve skutečnosti odešla skupina od zpěvačky, a ne ona od skupiny. Nová zpěvačka, to je zpěvem i projevem holčička na disco !
      NW se již ničím neliší od ostatních průměrných skupin, kterých jsou tisíce.
      Lidi to poslouchají ze zvyku. Ale je to konečná !

Ze tvého komentu vyplívá to že jsi je poslouchala jenom kvůli metalu a ne kvůli tomu že se ti líbily, totiž sand pasloucháš kapelu proto že se ti líbí a ne proto jaký styl hrajou...

já nechápu jak můžete posuzovat co je lepší??jak můžete Tarju srovnávat s Anette když je ani neznáte?? samozdřejmě že Tarja je Operní zpěvačka tak vyzpívá obrovzké výšky když má školený hlas...Anette se prostě nenarodila s takovým darem jako je operní hlas...ale má ho úplně jiný ale taky pěkný..některé písničky je mi líbí od Anette víc jak od Tarji...Tarja i Anette jsou skvělé,tady jde jen o to si zvyknout na jiný styl...je to normalni metal akorat s jinym hlasem kdyžs se Vám to nelibi tak o tom takhle nemluvte....
      • Re: Re: ja mam rači Tarju

Zcela náhodně jsem se dostal na stránky této diskuse. S velkým zaujetím (i zábavou !) jsem si je pročetl. Dovolte mi pár postřehů. NW znám, i když byl je zrovna nenazval tou "pravou" metalovou skupinou. To by to muselo "šlapat" jinak. Tarja - to je samozřejmě klasa. Nic než její hlas nedělalo z NW to, čím byli. Tím byli zajímaví. Velmi pěkné klávesy, i když to není zrovna netypičtější metalový nástroj. Ale perfekt ! Bicí - moc se mi líbí. Na svů věk, přesnej, rychlej, vysoký ruce. Nemá chybu ! Basa - katastrofa. Marco hraje na basu jak na ukustickou kytaru. Asi každý uzná že jeho nástroj prakticky vůbec není slyšet, takhle se na basu metal nehraje. Sólová kytara. Může si s basou podat ruku, to je to samý ! Hra, oblečení (!!!!!), pohyby, to je malér.
        Nová zpěvačka nestojí za nic. A kdo říká že ano, lže, nebo tomu nerozumí. Jestli NW vybrali tuhle jako nejlepší, jak asi vypadaly ty nejhorší ??!! Takových jsou tisíce.
        Zpěv, klávesy a bicí měli vyhodit kytaru a basu a udělali by díru do světa. To už hrál Sami basu lépe.
        Teď jsou NW zcela průměrná kapela nevynikající ani hlasem, ani hráčskými výkony. Odchod Tarji je zabije.

já nechápu jak můžete posuzovat co je lepší??jak můžete Tarju srovnávat s Anette když je ani neznáte?? samozdřejmě že Tarja je Operní zpěvačka tak vyzpívá obrovzké výšky když má školený hlas...Anette se prostě nenarodila s takovým darem jako je operní hlas...ale má ho úplně jiný ale taky pěkný..některé písničky je mi líbí od Anette víc jak od Tarji...ale s Tarjou hráli Gothic metal a S Anette hrají podle mě něco mezi metalem a rockem...
      • Re: Re: ja mam rači Tarju

Já bych teda dřívější nightwish připojil spíše ke Symphony metalu ale asi každej bereme info někde jinde. nicméně srovnávat se musí protože se jedná o tutéž skupinu. A dle mého názoru udělaly chybu že Tarju vyhodili.
        • Re: Re: Re: ja mam rači Tarju

Tarja se k nim chovala hnusně proto jí vyhodili...věděli že tim dost riskujou tak asi měli dobrej důvod jí vyhodit, ne?...navíc Tarja na konferenci řikala věci, z kterých sem pochopila že stejně chtěla odejít...a ještě jedna věc..Nightwish neni jenom Tarja!...
          • Re: Re: Re: Re: ja mam rači Tarju

Tarja se k nim nechovala hnusně oni ji jen nedokázali pochopit a já jsem četl její dopis kterej byl reakcí na ten veřejnej ve kterým se psalo že ji nechcou a bylo tam psaný že je z toho zaskočená a že to nečekala. A když už o tom začínáš tak Nightwish není jenom Tarja, ale Nightwish bez tarji není Nightwish.
            • Re: Re: Re: Re: Re: ja mam rači Tarju

tak já se v tom nevyznam...koukni se sem...http://tarja-metallady.blog.c z/0808/tarjina-konference-s-ceskymi -titulky...

No né počkej ona zpívala sólo už za doby Nightwish a musím uznat že to byl strašnej shit :-D, její odchod ( vyhazov ) nečekala.

chápu, že tě štve že zpívá starý písničky...ale myslim že si zas tak moc vybírat nemůže...a k tomu dopisu..ten sem četla taky, ale ta konferenc mě zaskočila...Tarja tam řiká něco v tom smyslu, že chtěla solovou karieru, že jim to dva roky naznačovala a že věděla že Once bude jejich poslední album...
          • Re: Re: Re: Re: ja mam rači Tarju

já si to taky myslím...ale Anette se snaží...a to hodně... *1*

Možná až moc, víš já chápu že potřebovali zpěvačku ale co mě fakt mrzí že Anette zpívá Tarjiny písničky na který zkrátka nemá, ani hlas, ani ducha.

to jo! snaží se dost...je dobrá, že to nevzdala...když všichni pořád jak je Tarja lepší a podobně!...
  • Tarja i Anette

nikdy jsem tenhle styl neposlouchala, ale doslova mě jednou uchvátila kombinace tvrdý muziky a toho úžasného hlasu Tarji. moc mě Tarja chybí a nedovedu si Anette představit zpívat starší kousky. ale moc se mi líbí Amaranth, the islander, eva. i Anette má hezký hlas, jen se nehodí k písničkám Tarji. Nightwish už budou navždy moje oblíbená kapela, s Tarjou i s Anette. i když na Tarju nikdo nemá ! držím palce sólové Tarje i celým Nightwish
    • Re: Tarja i Anette

Jo jo máš naprostou pravdu...Anette je dobrá a Tarja je naprosto úžasná...obě jsou skvělý osobnosti i když musim říct že tak blonďatá Anette je docela pálka...jako černovlásce jí to slušelo víc, páč tedka má blízko k tomu aby jí někdo předělal na fotku s barevným lízátkem a bude zase spoustu útoků na její osobu...a Tarja zůstane navždycky zbožňovanou metalovou královnou...ale jak říkám , anette mam ráda a Tarju mam moc ráda...
  • Re : Dully

Tohle ze je muj vrchol ? Vrchol me sprostosti a vrchol mych dementnich dusevnich vyplachu jen prijde *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: Re : Dully

dobře všichni nedočkavě čekáme...
      • Re: Re: Re : Dully

uz se z yoho zcvoknul:D *1*
  • Petice xD

Vyhlašuju petici =D ... xD kecám,nemůžu kecat do toho koho si členové Nightwish vyberou za zpěvačku...ale podle mě prostě nikdo na Tarju nemá a bez ní to nejsou pravý Nightwishi...Anette má opravdu pěkný hlas,ale na have-metal se moc nehodí...Prostě to není to co bývalo *9* Tarja prostě k Nightwish patří a nikdo jiný...Ale bohužel,je to jejich rozhodnutí a my s tím nic nenaděláme *9*
    • Re: Petice xD

naprosto s tebou souhlasím
    • Re: Petice xD

Souhlasim taky mě mrzí že tam není tarja, ta Anet mi tam stejně nesedí, je to takový nezáživný ne tak gotický jako to bylo právě s Tarjou ta mi na všechny video´klipy seděla ale tahle mi tam vůbec nesedí ať se jdou vycpat. *16*
      • Re: Re: Petice xD

promně nightwish odchodem tarji skončili už to prostě nestojí za to
  • Co bylo bylo

Koukám téma zpěvačka stále aktuální. Ale podle mne je to tak, že Anette se bude stále srovnávat s Tarjou. Jedněm se líbit bude, jiným ne. Viděl jsem něco na youtube.com z jejich současné koncertní šňůry. Ať si Anetka zpívá své písničky. Proboha, to od Tarji radši ať ale nezpívá. Na to prostě nemá.
    • Re: Co bylo bylo

a co když je tam musí zpívat??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit