Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nightwish

tie starěie veci ,úplne super
  • iii

Já bych neřešila Tarju ani Anette už je to taky několik let co tam neni a vy se s tim nedokážete smířit jo pravda taky mě to mrzí ale neřeště to.. *5*
  • Anette je jejich hrob

Podle mne Anette privede Tlupu do hrobu. Anette je jejich hrob, Anette je jejich Hrob, Anette Je jeich hrob. Hroby je treba zasypat hlinou a ten vas Nightwish bude minulosti *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: Anette je jejich hrob

hele klidni se nechapu takovy lidi co sem pisou dys nemajou Nightwish radi to me nejde do hlavy ale ver mi Nightwish je metalova legenda a ty ses tak leda pekny hovno:D *1* *15* *16*

Anette je naopak jejich novej začátek, po tom, co je ta vaše bohyně do toho hrobu málem dostala. A daří se jim s ní -docela dobřes Anetkou utekli svý hrobařce z lopaty.
      • Re: Re: Anette je jejich hrob

Ano, naprosto souhlasím. Nightwish je pro mě něco neuvěřitelného a vidím za tím nejprve Tuomase, pak Anette a kluky...a samozřejmě i Tarju- ale bohužel někteří lidé nedokáží pochopit, že Tarje v té době prostě sláva stoupla do hlavy a byla namyšlená a kluci už to s ní nemohli vydržet- to že se teď chová mile je nutností= přiznejte si poslouchali byste ji kdyby byla i teď namyšlená koza??
        A navíc jak řekl Tuomas, Anette je úžasné balení- skvělý hlas v krásném těle- a já bych k tomu přidalajejí stále úžasné chování- př. její blog *3*
      • Re: Re: Anette je jejich hrob

Anooo? A sdělíš mi, jakým způsobem je Tarja "málem dostala do hrobu"? Zajímá mě, co podle vás tak strašného udělala...
        • Re: Re: Re: Anette je jejich hrob

Vždyť ta kapela byla na turné k Once absolutně rozhádaná, vůbec spolu nemluvili, byly tam prostě dva tábory- mužská část kapely na straně jedný a Tarja + manžel na straně druhý. Kdyby to pokračovalo dál, museli by kapelu ukončit, když si členové kapely nerozumí, skupina nemůže fungovat. Museli to nějak vyřešit, a protože to bylo 4 ku jedný, je asi logický, že ten jeden člen, čili Tarja, se musel poroučet. Jak jinak bys to řešil ty, chytráku, být na místě členů Nightwish?
          • Re: Re: Re: Re: Anette je jejich hrob

Prej chytráku... *1* Tuhle chabou ironii nechám raději bez komentáře... Chlapi vs. Tarja? Ale prosím tě... Byla to jen Tarja vs. Tuomas... Jen se podívej na nějaká interview, podívej se, co ostatní říkali na odchod Tarji... A že byli rozhádaní - to je fakt... A ty si opravdu myslíš, že to byla čistě její chyba? Myslíš, že Tuomas na tom žádný podíl nenese? Pravděpodobně se ti honí hlavou odpověď "Ano, byla to pouze chyba Tarji a Marcela...", jestli si tohle ale myslíš, tak potom nemá smysl o ničem dalším debatovat...
            • Re: Re: Re: Re: Re: Anette je jejich hrob

Jo...já s ním..souhlasím...za to může si Tarja nebo konkrétně její manžel četl sem že on ji plně změnil četl sem ten dopis..oni dva za to muzou!!!..Tarja s Marcelem....a je to tak...a Anette s nima pokročila o hodně dál..jsou uspěšnější..než kdy dřív.. *5*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Anette je jejich hrob

Ať by tam bylo co bylo, tak prostě se nemohli vystát a tak musel někdo odejít. A Tuomas = leader Nightwish, takže to musela bejt Tarja. A ten dopis podepsali všichni a jak je známo, chlapi spolu neustále byli jako kapela, furt si spolu vožírali držky, společně jezdili promokampaň a Tarja si zatím žila svůj diskopříběh, mimo pódium se s nima vůbec nestýkala, potkali se až na koncertě. Takhle kapela fungovat nemůže, musí tam být i parta a vzájemná chemie, kapela, které tohle chybí to buď musí vyřešit nějakou změnou v sestavě nebo je odsouzena k zániku.

hej to kopčíš od mě to s tím hrobem, to sem sem psala taky *15*
      jo Anette by se měla zasypat!!!!!!!!!!!!!!!!! *15*
  • ouo

četl sem že se prej NightWish daly oficianí zprávu že se budou rozpadat...
    • Re: ouo

A kde jsi to jako četl? V Blesku?
      • Re: Re: ouo

ne...na stránce fanklubu(třeba je to fake...)osobně neřešim jestli se rozpadnou...mě stačí písničky s tarjou *3*
        aspoň ňáký normální téma na diskuzi né?
  • Tarja

no nechci vam brat iluze, ale znam se s klukama z NW osobne a Tarja byla pekne namyslena slepice se kterou se nedalo vydrzet, naopak kluci jsou naprosty pohodari, drzet kapelu pohromade jen kvuli prachum a fandum fakt nejde
    • Re: Tarja

Hahaha... *15* taky měla aspoň důvod,vona totiž má HLAS a než se vypracuješ vod zpívání lidovek a popíku z rádia ke zpěvu,natož k opernímu zpěvu,tak to dá dost práce,takže se nediv,že "je Tarja" po několikaletý dřině "namyšlená"...Vono když máš bejt na co hrdej/pyšnej*7* , tak to bejvá poznat....A hranice mezi hrdostí a namyšlenstí je velmi,velmi tenká takže se t kolikrát špatně rozezná... *4*

jak to mužeš vědět že sou pohodáři a Tarja je mrcha ty snima snad chodíš na pivo(tak mě vem sebou taky )no prostě A netta je kráva a Tarja je nej

ještě mi řekni že s něma normálně občas deš na oběd.. bo do hospody a tak ne:D osobně znám-- viděl jsem je 1x na koncertu:D
  • bože!!!!

vůbec nechápu jak ted můžou bejt jedni z nejpopulárnějších v evropě nebo kde...dyt je to uplně hrozný..jediná normální písnička tam je last of the widls,pač tam ta kráva nezpívá...stali se hrozně komerční.je to špatný.jako nadruhou stranu chápu kluky,že tarju vyhodili,ale neříkejte mě,že se do konkurzu nehlásil někdo s normálním hlasem..že museli vybrat zrovna anette *13* to už aji ta emy lee zpívá líp.oproti anette má teda stokrát lepčí a zajímavější hlas.chtěla sem na ně jet do prahy,ale myslim že si to ještě vážně rozmyslím...jestli mě ty prachy za to budou stát...
    • Re: bože!!!!

koukám že konečně někdo s normálním zdravým názorem:) stali se bohužel komerční..:( taky jsem na ně chtěl jet ale po poslechnutí nového alba jsem se vážně rozhodl že je to škoda peněz.. radši jsem to utratil za Masters:)
      • Re: Re: bože!!!!

No komerční, to byli asi snad vždycky(od alba wishmaster určitě), ale spíš si myslím ,že studnice nápadů už je hold trošku zanesená prachem a co se prodává líp než emerikn metal ala Evanescence .... V podstatě se podle mě Nightwish přetransformovali na něco jako symfo-evanescence revival .... Ehm vypracovali asi není úplně to vhodné slovo....
  • Fest

Nightwish v červenci vystoupí na festu Masters of Rock. Jdete tam někdo? *15* *15* *4*
    • Re: Fest

Jede nás celá banda z Přerova *1*
    • Re: Fest

jasný! už mam lístek od ledna:D
      • Re: Re: Fest

Tak to máš dobrý. *15*
        Já si ho jdu doufam koupit tenhle týden. *1*
  • hmmm

Máte pravdu, Nightwish se stal komerční, ale co s tím naděláte, když se vám ta hudba líbí nejde ji prostě ze dne na den přestat poslouchat. CD Dark Passion Play se mi líbí, ale prostě už to není ten starý Nightwish. Jsou tam nějaký hzký písničky, ale ne už operní. Anette má takovej jinej hlas. Takovej víc tuctovej. Tarja je fakt super zpěvačka s nádherným hlasem a tu ve skupině nejde už nahradit. Doufám, že se setkáme na jejich koncertu v Praze a doufám, že nebudu litovat, že jsem vyhodila tolik peněz za nic. pááá Alča *3*
    • Re: hmmm

operních zpěvaček je na světě taky dost..
      Tarja měla normálně tuctový operní hlas..
      takový jako má Tarja je na světě strašně moc..když sem byla ne jedné opeře (už nvm jak se to menovalo) měly dvě pěvkyně úplně stejný hlas jako tarja..tak si nemyslete že když je hodně zpěvaček jako je Anette..nemůže být třeba ještě víc stejných pěvkyň jako je Tarja..
  • Finština

Ahoj omlouvám se že se ptám mimo téma ale zajmalo by mě jestli někdo z vás umí nebo se učí finsky díky Monika *3*
    • Re: Finština

já se finštinu hodlám učit hned jakmile opustím SŠ na které práwě jsem... odjakživa mě tenhle jazyk moc lákal a umět ním mluvt je můj sen... tak proč si ho nesplnit... *3*
    • Re: Finština

Já jsem se nedávno začala učit finštinu, je to nádherný jazyk. Učím se jí sama podle učebnice, ale jsem teprve na začátku a obávám se, že to nebudu chápat. Chtělo by to nějaký kurz.
  • Chliv

KROCH KROCH KROCH A KVIK

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit