-
Nová deska
Nightwish mám rád, takže se pořád snažím přijít poslední desce na chuť. Bohužel to nějak nejde. I při sebevětší vůli si raději pustím asi jejich nejlepší desku Wishmaster. Poslední album na mě působí dost neučesaným dojmem. První skladba je patnáctiminutová onanie, třetí skladba Amaranth zase zcela vybočuje chytlavým refrénem, kterým ovšem silná stránka desky končí. Desítka The Isslander je jako od Blackmore´s Night s nádechem reklamy na irskou whiskey a ze zbytku CD si nic nepamatuju. Snad jen skladbu Eva, která jen uměle natahuje minutáž cédéčka a dle mého nemá v playlistu co dělat. Bohužel očekávání nové desky se pro mě stalo zklamáním. -
-
Re: Nová deska
To bylo naprosto dokonalý *14* nemůžu nesouhlasit *4* -
Re: Nová deska
No hjá s tebou souhlasím až na to, že podle mě je nejlepší deska once! ale jinak maš pravdu, vážně!!
-
-
2x vstupenky na koncert v Praze
Zdarec,nechce někdo dvě vstupenky na koncert Nightwish v Praze 20.2.2008 jedna za 800 Kč .kontakt tel.606420331 -
Nightwish
No jako Taria je lepší než ta umekaná blbka Anette. -
-
Nightwish
Co proti ní všichni máte ?! ...ona nemůže za to že se kluci rozhadali s Tarjou a nebyt jí tak už žadne Nightwish nemame ! -
-
Re: Nightwish
možná by to bylo lepší! -
-
Re: Re: Nightwish
souhlas, raději konec než tenhle paskvil. -
Re: Re: Nightwish
Máš recht!!!
-
-
-
-
Obě
Mě se líbí obě dvě...i když s Tarjou to bylo cca o 30 % lepší. Anette nezpívá špatně, jen má jiný hlas a písničky se jí musí přizpůsobit. Tarja to zase umí víc rozbalit na podiu a její hlas je úžasný. Pro mě je to nejlepší zpěvačka na světě. Pevně ale věřím, že nové CD, co se chystá na léto, překvapí hodně fanoušků a bude vyvedené...prý má být tvrdší než dosavadní CD. No Anette má možnost si získat další fanoušky či vylepšit si reputaci. Uvidíme. Každopádně se těším !!!
Elfka -
Anette Olzon
jás i myslím že tarja byla hodně dobrá to musíme uznat akorát a Anette se dá zpívat Rychleji a trochu víc v rocku. *4* -
V kolik
Ahoj lidi.
Neví někdo v kolik je ten koncert?
Díky -
<3
ony sou dokonali *1* anette mam radsi jak tarju i tu mam rada ale anette je lepsi nwm co furt lidi maji s tarjou ale kdyz tedy mysli tak si mysli...nightwish 4ewááá *15* -
koncert
Páni!! Ten koncert byl skvělej!!...I když nemaj Tarju tohle taky neni tak hrozný je to sice jiný, ale dobrý!! Anette se už naučila normálně se pohybovat na podiu takže to ani nevypadá tak blbě! -
tarja
jdete uz do haje s tarjou byla dobra a uz je pric a jestli se vam nelibi anetta tak jo proste neposlouchejte uz ste s tim pomlouvanim trapny.Doporucuju pro kritiky anetty at si ji poslechnou se skupinou Pain a mozna se budete divit.Vim ye tarja zpivala dobre ale doprejte anytte cas a ona vam dokaze ze je skvela a mozna uz to dokazuje akorat to nevidite -
-
Re: tarja
Jo, s Pain možná... Ale Pain nejsou Nightwish! -
-
Re: Re: tarja
To by me nenapadlo ze pain nejsou NW ja sem mluvil o hlase a ne o porovnani skupin lidicky kdyz uz neco pisete tak piste k veci a ne porad dokola ty samy blaboly Tarja vs.Anette a obracene -
-
Re: Re: Re: tarja
Hlavně že ty seš strašně tak chytrej a všechno nám to tu hezky vysvětlíš... Tys asi, chudáčku jeden malej, vůbec nepochopil, co tu dully psal... Příště raději přemýšlej ned tím, "ch chtěl básník řící" a ty svoje vyýlevy směřuj na někoho jiného... Možná tím někho dojměš, ale nás fakt ne!
-
-
-
-
The Islander
Lidičky.Neví někdo kdo nazpíval The Islander ? Nezdá se mi že by tam zpíval někdo z Nightwish kromě Anette. *7* -
-
Re: The Islander
pisnicku zpiva basak od nightwish a je tam vlastne obsazena cela kapela
-