-
Muj názor
Anette je dobrá zpěvačka ale Tarju prostě nenahradí.Divim se Nightwish že po zpěvačce s takovim hlasem vzali Anette.ALe jako proti Anette nic nemám...ALe rači jsem jela na Tarju do Zlína než na Nightwish do Prahy.Tarja Má opravdu užasnej hlas a nikdo ji uz nikdy nenahradí..Dyk už teď je zase slavnější jak nightwish má i víc CD vyprodaných..Tak si myslim že Nightwish každou chvíli skončí... *3* ALe je teda pravda že třeba Amaranth v podání Tarji bych slyšet nechtěla...Anette ty starý písničky nezvládá protože byli udělaný přesně na Tarju..Stejně tak k tarje by neseděli písničky který jsou napsané pro Anette...Ale tarja je hjodně obdivovaná po celém světě a byla vždy slavnější jak nightwish.. *7* -
Dost !
Mohli by jste už konečně psát o tom,kdo je lepší...a navíc se můžeme na diwou swinu vykašlat,když se jí to nelíbí.Už jsem to sem párkrát psala,ale proč jí pořát odpovídáte.Nevšímejte si jí.A navíc Anette je taky skvělá stejně jako Tarja,tak nevím co pořát řešíte.
P.S.-komu se to nelíbí,ať si pr*** políbí.(přísloví) -
-
Re: Dost !
SOUHLAS!!!!!!!!!!!!!§ *5* *5*
-
-
Masters of Rock 3009
Jo a vite , ze NW bude na Masters of Rock 3009 ve Vizovicich ? Ze ne. Ja jsem urcite prvni, od koho to slysite, ze ? hehehe -
Dark Passion Bordel
Takze nejnovejsi info. Tuomas Holopainen kdesi v piči rekl, zevraj se chysta nove album od skupiny. Skupina po letnich festivalech zacne pracovat na zbrusu novem albu : bude se jmenovat DARK PASSION BORDEL. Tuomas taky rekl, ze ma napsane uz 3 pisnicky pro nove album. Zevraj se mate tesit /JA SE TESIT NEBUDU/ na poradnou zmenu. Album ma vyjit nekdy ke konci 2010. BOHUZEL je to pravda a ty pisnicky ma fakt napsany. KROCH KROCH KROCH -
..
ta diwaswina me uz pekne sere protoze vsude kdyz ji potkam na kazdy osobnosti tak tam nekoho urazi jako nightwish kouknete se treba na diskuzi Slipknot tam se taky nasrala a jenom jim nadava *10* -
-
Re: ..
to jo no co si o sobě myslí chtěla bych toho dotyčnýho vidět sama jak zpívá *16* *15* *5* -
Re: ..
njn.. existují holt lidi, kteří jsou vždy, všude a za každých okolností maximálně "milí" -
-
Re: Re: ..
Diwa swina se totiž plete aj do diskuze Bullet for my Valentine. *16* -
-
diwa swina je ta nejveči piča na swětě a w celým wesmíru!!!
cože???? to není normální!!!! diwa swina je upllná piča a ted už mě upe ale fakt sere ať de do PRDELE ku*** a at si kritizuje co poslouchá j swině!!!!!
*16* *16* *16* *10* *10* *10*
-
-
-
-
Věčné téma Anette a Tarja
V prvé řadě bych chtěla říct, že se nedají tyhle dvě zpěvačky srovnávat. Na jedné straně Tarja. Dokonalý hlas, dokonalé chování a o jejím vzhledu nemluvím, ale ten není u zpěvačky zas tak důležitý, ale zase na druhou stranu chodit na metalové koncerty s vyzáží Britney Spears taky nic moc. Na druhé straně je Anette. Neříkám, že zpívá špatně, ale kdyby se dala spíše na dráhu jako např. Rihana, tak by měla zajisté velikánský úspěch, ale to ona neudělala. Vzala si moc velké sousto... Prostě Aneete není špatná, ale do Nightwish se nehodí. Člověk by měl být soudný, ale to někteří nejsou. Dokážete si představit třeba Tarju, jak by začala zpívat něco podobného jako Britney? To by byla naprosto komická situace... -
Není to ono, ale bude líp
Ja jako nevím jestli si to Diwa Swina uvedomuje, ale ostatní z NW asi měli nejaký důvod proč jí vyhodili. Mě se sice taky více líbila Tarja, ale věřím tomu, že se Anette zlepší. Tarja na rozdíl od ní měla vystudovaný operní zpěv a tím pádem se nemůže nikdo divit,že na ní teď Anette nemá. Zpěv teď ale studuje i ona, takže se podle mě určitě zlepší. Když se někomu její zpěv nelíbí, tak pořád může poslouchat CD před tím než přišla a nemusí si opřád jen stěžovat. -
3 pisnicky z novyho alba
Takze se mi konecne podarilo zjistit . jak se vlastne budou jmenovat novy pisnicky z alba DARK PASSION CHLIV. Prvni pisnicka : Tuomas is in delirium tremens, druha pisen Dark Passion Chliv a treti pisen Nightwish sucks. -
DS
Víte, co je na tom individuu nejlepší? Že si myslí, že je strašně vtipnej... *1* -
-
Re: DS
Hej úplně s tebou souhlasím. Taková halda blbých keců...
Tady se hodí básnička:
Místo aby se někdo zasmál,
tak se jenom na..al.
-
-
nova skupina
Nightwish nejsou bey Tarji nic...s Anett to je nová a hlavně horší skupina.A nesrovnávat to prostě nejde.Bo staří Nightwish jsou úplně skvělí,dokonalí,nejlepší.Night wish s Anett se nedají poslouchat.To už skoro ani není metal!!!!! -
-
Re: nova skupina
Co to meles!!! Ty Nightwish vubec nerozumis!! A ani je snad neznas poradne..Metal to teda je a porad..Jeto Symphonic Metal..Ale ty stejne nevis co to je...protoze ty hudbe nerozmis... *10* *9* -
Re: nova skupina
přejmenovat, Nighwish nás uráží. *1*
-