-
---
Jednou sme byli s rodičema v Dolním Rychnově na výročí založení obce a tam byla kapela co zpívala jejich hity.Bylo to prostě úúasný!!To sme slyšeli jejich písničky poprvé a hned jak sme přijeli domů chtěl táta ybych mu udělala alespon jedno jejich album.
Víc se mi ale líbil zpěv tý zpěvačky co zpívala v Rychnově.Její hlas byl čistší.
Ale všechny jejich písničky sou moc hezký. -
KONCERT
LIDI
NEVÍM JESTLI SI TOHO NĚKDO VŠIML,ALE NIGHTWISH BUDOU MÍT KONCERT TADY V ČESKU,VE VIZOVICÍCH ! *1* *3* *14* *14* ŠKODA AKORÁT JE,ŽE TAM NEBUDE TARJA,ALE ANETTE. *9* -
-
Re: KONCERT
Co ty seš za kra**u *1* Samo, že to víme...bohužel budou an tom vidlackym festivalu, a moc mě to mrzi, pač je mam moc ráda a chtěla bych je vidět na normalnim samostatnym koncertu, kde se předvedou v cele sve krase...jinak se už moc těšim na Anette, je mnohem lepší než Tarja- ikdyž i tu mam moc ráda *3* -
-
Re: Re: KONCERT
Naprosto souhlasím s Dully... Jen by mě zajímalo, proč někdo jako ty tohle pomlouvá. Pokud máš ráda NW, tak je snad jedno, kde hrají... Hlavně že tam budou. Ale tak možná je to pro tebe vidlácký, jen proto, že tě štve, že nejsou peníze na lístek a tak ti nezbývá nic jiného, než to pomluvit a tak si odůvodnit příčinu, proč se MORu nezúčastníš... Nebo že by tě nepustili rodiče??? Co já vím... Každopádně příště važ slova...! *13* -
-
Re: Re: Re: KONCERT
Takže tam bude přes 1000 lidí?
A k tomu víc skupin najednou? -
-
Re: Re: Re: Re: KONCERT
Bude tam několik tisíc lidí a skupin tam bude tolik, aby mohli hrát 4 dny vkuse...
-
-
-
Re: Re: KONCERT
Masters of Rock, že je vidlácký festival? A co seš ty za hvězdu, že je to pod tvou úroveň? Masters of Rock je největší mezinárodní rockový festival v ČR a jeden z největších ve střední Evropě! A kdyby byl vidlácký, ani Nightwish ani Within Temptation, Epica, Tristania, Hammerfall a podobné hvězdy by se ho nezúčastnili! Navíc tam pravidelně jezdí několik tisíc lidí! Takže když to není vidlácké pro samotné interprety ani pro účastníky, nechápu, proč by to mělo být vidlácké pro někoho tak bezvýznamného, jako seš ty... A i kdyby, tak je to každému úplně fuk! Taky by mě zajímalo, který festival pro tebe vidlácký není...
-
-
-
...
Bylo by super kdyby Tarja se vratila, ale uz v davnych dobach to skripelo v kapele. No ale napadlo me kdyby spis nasli nejakou jinou talentovanou operni pevkyni i kdyz nektere pisnicky s annete jsou dobry jako je siren *5* -
Fotky
Ahojte všichni, kdo z vás by chtěl vidět pár fotek z koncertu Nightwish v Praze, můžete na mojí stránce www.nemesis-photo.net *1* -
Tarja? - Anett?
Ještě jednou Nightwish a Tarja, je to nádhera a velmi dobře se poslouchá. S Anett se mě to velmi nelíbí a ani si to nepouštím. Je to přesně tak jak už tu někdo napsal Queen bez Fredy Mercuryho už není Queen. Mimichodem Fredy byl král a génius. Taky se mi příliš nelíbilo jeho soukromí, ale ti jedineční mají právo se lišit. A tém jedinešným byl jak Fredy, tak Tarja. Nightwish udělai velkou chybu. Anett jich stáhla jen do průměru. -
-
Re: Tarja? - Anett?
Jenže Tarja je svým přístupem ke kapele tahala na dno, takže pokud si myslíš, že je Anette tahne do průměru, tak jsou na tom líp, než by byli. *1* -
-
Re: Re: Tarja? - Anett?
pristup ke kapele je ale asi tak jedina vec v ktery muze Anett s Tarjou souperit ... -
-
Re: Re: Re: Tarja? - Anett?
Kdyby si s tou osobou musel po velkou část roku žít(studio, turné, promo aktivity), tak by to asi bylo dost důležitý i pro tebe, mít po boku osobu, se kterou si lidsky rozumíš nebo někoho, s kým se nemůžeš ani vystát!
-
-
-
-
...
Novým Nightwish se už Tarja může jen smát... Nebo aspoň Anette! -
-
Re: ...
Až udělá lepší album než NW, tak se bude moc smát, ale ženský skládat prostě neumí a tak k tomu potřebuje výpomoc armády skladatelů, ale stejně to jaksi není ono. NW hrají v 3x větších arénách, v zámoří se prosadili alespoň na klubový scéně, i o tom se Tarje může jenom zdát. One je v takový schizofrenický situaci. Metal před tím, než se ze známosti s kluky stala člennou Nightwish jak známo vůbec neposlouchala, takže moc do tohohle žánru nevidí, v NW pouze interpretovala (pravda že dobře), nápady jiných. Ze sólového alba je vidět, že ona by ráda hrála jinou muziku, která by dala více vyniknout do popředí její hlas, ale ona jiné (kromě Finska, kde je známou osobností i díky těm vánočním albům a podobným věcem) než metalové fanoušky nemá. Ta deska je pak velký kompromis mezi tím výše uvedeným a takové kompromisy jako obvykle nejsou k dobru věci. Zatímco NW jdou do budoucnosti, ona těží z minulosti, že je TA, co zpívala v Nightwish. Ale s tím se umělecky nedá žít věčně. Pokud nebude nahrávat lepší alba, tak její kariéra půjde pomalu ale jistě dolů.
TAK A TEĎ SE DO MĚ KLIDNĚ PUSŤTE, JÁ SI ZA TÍM STOJÍM! -
-
Re: Re: ...
Tarja skládat umí a dokázala to na svém "novém" albu My Winter Storm které je mimochodem jen a jen její. A nevím co je na tom mít hordu metalových fanoušků, je jasné že dechovkáři, hopeři atd. ji poslouchat nebudou protože se jim to nelíbí ale Nightwish byli stejní. A pokud chceš kritizovat její tvorbu tak si poslechni co napsala, nazpívala a řekla. To že její tvorbu ovlivnila účast v NW je zřejmé, ale jde dál a snaží se. Podle mě se jí to daří a držím jí palce v její následné tvorbě. Nevím kde bereš tyhle "pofidérní" informace ale Tarja dokáže být bez NW a dokáže skládat. Tak nemel ! -
-
Re: Re: Re: ...
Jo aha, a slyšels vůbec to její cédko?!? Já jo a jako fakt nic moc. Takže Anetka forever!!!! -
To album MWS skládali z velké většiny najatí lidé, to že nemá jiné než metalovéé fanoušky není vůbec špatné samo o sobě, ale pokud bude dělat podobné, čistě na svém vokálu postavená alba, tak je pomalu začne ztrácet. Přece každej musí slyšet, že ta sólovka se s Nightwish nedá srovnat. Ono něco jiného je ty staré písně zazpívat, což zcela jistě jde Tarje pořásd skvěle, doprovodnej band to taky dokáže zahrát na úrovni ale něco jiného je složit nové, tak kvalitní, jaké skládal Tuomas. V tom je achillova pata Tarjiny sólové kariéry.Kecáš jen ty Čudlo Rudlo!! -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Bohužel musím souhlasit s tím, že Tarjina sólovka není tak dobrá, jako když zpívala s NW, ale taky musíš uznat, že nové cd NW taky není tak dobré, jako když s nima zpívala Tarja... Oni se prostě doplňovali - Tuomasova skvělá hudba a texty a Tarjin překrásný hlas. Teď nemá kdo koho doplňovat, takže Tarja s nádherným hlasem bez výraznějších tónů a textů a Tuomasovy úžasné texty a skvělá hudba, kterou nemá kdo kvalitně zazpívat...
Tím ovšem nechci zhazovat nové cd ani jednoho z nich, ale uznej, že nejlepší byli, když hráli dohromady!
-
-
-
Re: Re: ...
prej neumi skladat tafze tarja neumela? kdys anette take ne, -
-
ANETKA SKLÁDAT UMĚT NEMUSÍ, NENÍ SÓLOVÁ UMĚLKYNĚ.
-
-
-
-
Kopie
Lidičky
Neví někdo kdo nazpíval tu kopii. *7*
Díky elfka *5* -
Napište!!!!!
prosíím na pište sem na Hatexlove.sblog.cz že posloucháte nightwish!!!! -
-
Re: Napište!!!!!
no tak pište prosím ať to nevypadá jako že kdo nikdy nightwish neposlouchal!! piště i když nemáte rádi anette -
-
Re: Re: Napište!!!!!
zdravim,pocuvam a rada aj anette. *4* -
-
Re: Re: Re: Napište!!!!!
Nightwish sou skvělý ať s Tarjou nebo s Anette *14* -
Re: Re: Re: Napište!!!!!
aha,takze to si ty,ze hatexlove z 1O.4.2008,tarja versus anette............fakt dobry prispevok. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Napište!!!!!
*1* dík *3*
-
-
-
-
-
.......
Nightwish mam ráda ale abych pravdu řekla Anet se mi moc nelíbí lepší byla rozhodě Tarja je to poznat i na účasti fans. *5* *5* -
-
Re: .......
A už jsme zase u tohodle tématu, neni to už trochu blbý, že se řeší jen Annet proti Tarje? *10* -
-
Re: Re: .......
tak řeš Tarju proti Anette:D
mě se taky Anette nelíbí, ale ohledně fans bych to neviděl v plusu Tarji, řekl bych, že tedkom se stali Nightwish mnohem víc komerční a proto maj i více fanoušků:-/ -
-
Re: Re: Re: .......
To je ale dobrej nápad, ok, budu to tedy řešit takhle,abych sem zapadla *5* -
Ano, přesně tohle je ten důvod, proč jsou teď Nightwish mnohem známější a oblíbenější, než dřív... Ale v žádném případě to není kvůli kvalitám Anette! -
-
Re: Re: Re: Re: .......
No, tak jsi mě předběhl v tom co jsem chtěl napsat ;) přesně tak to je.
-
-
-
-
Re: .......
Kde, proboha kde, je to poznat na účasti fans? -
-
Re: Re: .......
Tak třeba na tomhle fóru ! -
-
To je uršitě strašně bolí, tak že nějaká vyprodané pražská spoertovní je velmi slabou máplastí *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: .......
přesně, *3* to nikoho nezajímá *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .......
Buď si jistej že to není jediný místo, protože odpůrců anette se tady sešlo celkem dost tak je celkem jasný že na jiných místech a rozhodně i v rodné zemi nightwish ji taky bude hodně.
-
-
-
-
-
-
miluju nightwish *6*