-
anette
musime ji dat cas a sanci urcite se zabidli a pak to bude ok! *3* -
....
Od té doby, co vyhodili Tarju je moc neposloucham, i kdyz Anette neni spatna, ale uz to není ono :-( škoda toho, ale pokud by chtěli podobnou zpěvačku jako je Tarja, tak by i určitě našli, nechapu proč vzali Anette, když ještě k tomu je Švédka (nic proti nim:-)) -
-
Už to neni co to bejvalo
Bez Tarji to nejsou ti správní Nightwish.. Prostě už to není ono. Anette je sice dobrá zpěvačka, ale k Nightwish se fakt nehodí. Nechápu to. Ale my s tím nic neuděláme. Můžeme být rádi, že Tarja aspoň spívá dál,sice sólo, ale pořád tak skvěle :) -
-
Re: Už to neni co to bejvalo
Jsou
-
-
Re: ....
Oni ale právě NECHTĚLI podobnou zpěvačku, jako je Tarja *1* Chtěli zpěvačku, která nebude její kopií, ale novou tvář a hlas, který posune kapelu ve vývoji zas o kus dál. -
-
Re: Re: ....
Hehe, zas o kus dál! No to se jim tedy povedlo *1* -
Tak to se jim rozhodně povedlo...! Anette opravdu není Tarjinou kopií a kapelu rozhodně někam posunula... Otázkou je, jestli tím správným směrem...! -
-
Re: Re: Re: ....
Na Nightwish sem vyrůstala. Všechny omyly na světě se dají vysvětlit, jen tento ne: proč Nightwish vzali Anette do skupiny? Nejen že se nehodí do Nightwish,ale je to popová zpěvačka, prostě to tam neumí rozbalit jako Tarja a co si budem vykládat, Tarja dělala z Nightwish to co jsou. O všichni lidi co znám, tak Anette nemusej až nesnášej. Můj kamarád byl na jejich koncertě kde zpívala Anette a musel odejít,protože se to nedalo poslouchat. Tak nevim jestli Anette posunuje tuhle kapelu někam dál. Spíš dál od lidí, kteří je měli rádi. Je to teda jenom můj osobní názor. -
-
Re: Re: Re: Re: ....
V jaký popový kapela hrála, když tvrdíš, že je popová zpěvačka? Či vydala nějaké popové sólové album? Pouč mě, nevím to. Kapela si patrně myslí, že se k nim hodí, když ji angažovali. A můžu ti říct z vlastní zkušenosti, že to na koncertě umí rozbalit velmi dobře a ostatních asi 13 tis lidí nejenže neuteklo, ale aplaudovalo, až ta stará sparťanská hala málem spadla. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ....
Zpívala například v ABBA remember kapele, což myslím jako ukázka popu celkem stačí! -
Re: Re: Re: Re: Re: ....
Hmmm... Jaká popová kapela? Třeba Alyson Avenue? Nebo to je pro vás, drsňáky, taky rock?
A to, že 13 tis. lidí aplaudovalo... Viděla jsem ty "fanoušky" - spousta 14letých emáků a podobných dětí + ti, co se šli podívat na starého dobrého Marca, Tuomase a spol. a další, kteří to chtěli "zkusit" a podívat se na nové NW a ti, kteří začali NW poslouchat právě kvůli Anette, nic víc... Jo a mále jsem zapomněla... Ještě jsi tam byl vlastně ty! Velký metalista, drsňák, rocker a hlavně VŠEZNALEC!
-
-
-
-
-
-
....
Já si myslim, že Nightwish byla, je a vždycky bude skvělá kapela, bez ohledu nato, kdo v ní zpívá.I když musim uznat, že Tarja byla o dost lepší. -
-
Re: ....
anette neumí zpívat. s tarjou to bylo ono. teď sou horší a horší. -
-
Nejsou, zatímco ty jsi stále blbější a blbější. -
-
Re: Re: Re: ....
Hlavně, že ty jsi velký inteligent...! *1*
-
-
-
-
video
Já sem Nighwish slyšela poprvé na www.webgames.cz ve videach a tam je pěkné videjko . Jmenuje se Over the hills a já sem si to pustala porad znovu a znovu, opravdu pěkne. Kdyžtak se na to kukněte. *3* -
Věčný téma...
Sice už jsem si kolikrát řikala, že to nebudu řešit, ale... Zrovna teď jsem se dívala na video z koncertu, kdy už jsou Nightwish (bohužel) s Anett a prostě mi to nedá... Chtělo se mi brečet *9* Ten její zpěv, to je žalostný, za ty pohyby by se nemusela stydět popová hvězda a když si na sebe na koncert vezme červený pruhovaný punčocháče ten dojem je fakt dokonalej... *9* No zopakuju jenom co řiká každej.. S Tarjou byly NW zvlášní a něčim působily až nadpřirozeně.. Teď ?? Dá se tomu ještě řikat metal ?? *9* -
-
Re: Věčný téma...
Souhlasím že Tarja byla lepší Aneta není špatná ale brat písničky po Tarje je podle mě blbost. Třeba Amaranth je dobrej ale jak převzala po Tarje Sleeping Sun to je děs běs. Vůbec neumí vyzpívat refrém. Prostě utrpení. Takovej je můlj nazor.
-
-
Re: A co?
souhlasim....není co dodat, řekl si úplně všechno.... *3* -
Nechcem
To teda nechci *16* , na tu umečenou kozu byl nešla ani zadarmo. Se to nedá poslouchat. Zlaté staré časy *14* -
-
Re: Nechcem
Tarja je nenahraditelná, co ta zobanka předvedla na koncertu byla katastrofa. Jinak souhlasim nejlepší album ju ONCE *15* -
-
Re: Re: Nechcem
Taky považuju Once za nej *3*
-
-
-
Pcheeee
Anette že se naučila normálně pohybovat???Je to trapka! Podívejte se na klip Amaranth jak se tam natřásá do kamery a ještě k tomu v legínách! Na pražském koncertě mela oblečení které vypadalo jak kravská noční košile. Kde ta zlatá Tarja... *9* -
-
Re: Pcheeee
musim uznat že s tou košilí máš pravdu...jka se tohle proboha může nekomu líbit????...jo a ten klip...co si budem povídat ale ostatní tam vypadají dobře!
-
-
Cože?!
Kde se vzalo to že skupina Eva a Vašek jsou na prvním a Nightwish až na druhým stupni žebříčku? *8* Pochopila bych kdyby tam byla nějaká jiná skupina ale toto? *1* -
-
Re: Cože?!
jo musíme jim to vytáhnout *1* *1*
-
-
tarja a anette
No tak obě zpívaj moc pekne ale Tarja byla hodne ve predu kdesto anette drzí krok. *4* -
-
Re: tarja a anette
drží krok s kým? podle mě cupitá hodně, hodně vzadu a nestačí ji dech *13* -
-
Re: Re: tarja a anette
Je to hodně jinej styl, ale Anette je dobrá!!! Umí zpívat dobře když jí dáš šanci...kdy naposled si od ní něco slyšel(a)??...o každym můžeš tvrdit že je děsnej!!!! -
-
Re: Re: Re: tarja a anette
já neříkám, že je děsná, jen mi tam nesedí a co se týká kdy jsem naposledy od ní něco slyšel dnes v rádiu a doufám, že to bylo naposledy - přepínám na jiné -
-
Re: Re: Re: Re: tarja a anette
dobře...a na jakým radiu si jí slyšel??? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tarja a anette
Na internetovém rádiu ROCKMAX pipko... Zkus si ho taky někdy pustit! *5*
www.rockmax.cz
-
-
-
-
-