-
CD
Kurňa už neřeště pořád Tarja vs Anette ! S Tarjou to sice bylo lepší, ale nedá se nic dělat.Tím, že tu budete diskutovat se nic nezlepší. A navíc teď NW vydávaj v létě další CD tak si myslím, že nás může Anette i překvapit.Prej to má bejt podle Tuomase hodně povedený CD ve kterým se má prý trochu přitvrdit. Tak uvidíme !!! -
-
Re: CD
Nové CD Nightwish má vyjít na podzim 2011... -
když tam bude Anette, tak to povedené být nemůže- lady by tam dal samé instrumentálky :D a v létě to taky rozhodně nevyjde, možná tak za rok v létě -
-
Re: Re: CD
Tak se nabídni, že jim to nazpíváš ty, když si tak skvělej/skvělá!!!!!! ZASE NĚKDO CHYTREJ JAK VYPNUTÝ RÁDIO.... -
-
Re: Re: Re: CD
Já nebo znám ještě dvě holky, který by jsme jim to tam klidně všechno vodspívali. A myslim si, že je tu i víc lidí.
-
-
-
Letos v létě teprve začnou nahrávat a hotovo bude o rok později, dávaj si načas, tak snad to bude stát za to. A pokud by přitvrdili, tak bych se teda vůbec, ale vůbec, nezlobil.
-
-
Muj názor
Anette je dobrá zpěvačka ale Tarju prostě nenahradí.Divim se Nightwish že po zpěvačce s takovim hlasem vzali Anette.ALe jako proti Anette nic nemám...ALe rači jsem jela na Tarju do Zlína než na Nightwish do Prahy.Tarja Má opravdu užasnej hlas a nikdo ji uz nikdy nenahradí..Dyk už teď je zase slavnější jak nightwish má i víc CD vyprodaných..Tak si myslim že Nightwish každou chvíli skončí... *3* ALe je teda pravda že třeba Amaranth v podání Tarji bych slyšet nechtěla...Anette ty starý písničky nezvládá protože byli udělaný přesně na Tarju..Stejně tak k tarje by neseděli písničky který jsou napsané pro Anette...Ale tarja je hjodně obdivovaná po celém světě a byla vždy slavnější jak nightwish.. *7* -
-
Re: Muj názor
Naprosto souhlasím s tím co napsala Lucu. Anette má pěkný hlas a dá se to i poslouchat, ale nikdy se to nevyrovná Tarje. Bohužel se mi nepodařilo dostat na koncert ve Zlíně, ale podle videa to byl neopakovatelnej zážitek. *14* *14* Myslím si že Nightwish se brzy rozpadnou díky Anette *9* má dobrý hlas ale hodil by se spíš do diska než do metalu. *3* *15* Tarja *15*
-
-
NW
ZDAREC, obvykle na internetu nikam přízpěvky nepíšu, ale dnes sem si to nemohl odpustit. Pár dní už mám nové album Nightwish "Dark Passion Play" ...no a co bych k tomu měl říct? Jistě že je poznat že Nightwish prostě nenašli 100% náhradu za Tarju, to snad ani nešlo... ale Anette má své kvality, o čemž na www.nightwish.com mluví i Tuomas Holopainen... Anette je prostě jiná a má své kouzlo, nicméně klíčem k dalšímu úspěchu je skutečnost, že všichni čtyři pánové (Tuomas, Marco, Emppu a Jukka) ve skupině zůstávají! Tuomas Holopainen si s psaním hudby a textů dal podle mě na novém albu velice záležet a některé písně pojal opravdu ve velkolepém stylu. Já osobně bych nové album hodnotil stejně jako například album "Once" a proč? Anette je sice ve skupině téměř nová, ale ostatní ve své velkolepé jízdě pokračují dál... tento přízpěvek bych chtěl zakončit slovy že "NIGHTWISH jsou skvělý i nadále a vy všichni jimi nepohrdejte, poslouchaje je a podporujte je i dál!!! *16* -
-
Re: NW
já s tebou naprosto souhlasím....sou skvělí i nadále.. *1*
-
-
Anette
zrovna jsem si pustila klip ve kterém Anette zpívala Sleeping sun a musím řícz,že to bylo naprosto bez energie,jako když tahate kočku za ocas a to doslova,kazí dojem celé skupiny.prostě to nemá šťávu a drive,utahané.Naštěstí jsem slyšela jen tuhle skladbu a už vím,že ostatní budou stejné,stejně nudné.toť vše co jsem chtěla říct.AŤ ŽIJE TARJA!!!!!!! *16* -
-
Re: Anette
Jsou stejné ...
-
-
...
Pro ,,anonymku":
Hmmm... Tak Anette zpívá s úsměvěm a radostí, jo? Ten její přiblblý úsměv a-lá Britney Spears působí hloupě... Jestli byl zpěv s Nightwish Tarji ke konci fuk, to sice nevím... Ale vím, že se neusmívala nikdy! U jejího hlasu by ani nemohla - působilo by to totiž děsně připitomělě... Tarja má vážnost, noblesu, eleganci a šarm - vypadá tajemně a ďábelsky... Jak by asi vypadalo, kdyby se chichotala jako Anette? Nikdo by ji nebral vážně! Právě toto je Tarja a nikdo by ji jinou ani nechtěl!!! -
...
Nightwish mají to, co oni sami chtěli! Tedy nechápu, proč se tady pořád, po 5 letech, vztekáte a nadáváte...
Jen tak si zkuste představit, že byste měli krásnou, chytrou, nadanou partenrku/partnera a najednou zjistili, že už o něj nestojíte a chcete zkusit něco jiného, byť by to nebylo úplně ideální... Nejspíš by vám bylo jedno, že se vaším přátelům nelíbí a říkají vám, že původní partnerka/partner byl lepší. Bylo by vám to prostě fuk! Tak už pochopte, že nikomu z NW na vás nezáleží a je jim jedno, co si myslíte, protože oni jsou spokojeni!
Bůh ví, že zbožňuji Tarju... Ale proč se rozčilovat nad něčím, co nikoho ze zúčastněných netrápí? Tarji je samotné na sóĺové dráze dobře a je šťastnější, než s NW. NW jsou zase šťastni a spokojeni v této sestavě! Tak už se s tím jednoduše po 5 letech smiřte! -
:-o
Jooo, všem těm, co metal nikdy neposlouchali se teď líbí, protože si myslí, že metal je právě Anette... Ale tohle už metal skoro ani není! Tohle je cosi, co bych nazval "drsnej pop"... Neříkejte, že máte rádi metal, protože se vám líbí Anette Olzon (ona není metal!), říkejte, že máte rádi metal, protože má hlobku... A taky už ho sakra začněte poslouchat!!! -
-
Re: :-o
+1 pro tebe *3* -
-
Re: Re: :-o
+1 je málo! vystihla to přesně!!! *4*
-
-
-
Marco
Nightwish by zněli víc jako Nightwish s vokálem Marca Hietaly, než se skřehotálkem Anette Olzon... -
-
Re: Marco
MARCO JE SKVĚLEJ TÝPEK A UŽ SI BEZ NĚJ TĚŽKO DOKÁŽU nIGHTWISH PŘEDSTAVIT, ALE DO TÝHLE SKUPINY ZPĚVULE PROSTĚ PATŘÍ A BEZ ZPĚVAČKY BY BYLI NW HOOODNĚ DIVNÝ -
-
Re: Re: Marco
Stalo se ...
-
-
-
Oživení
Anette oživila Nightwish! bez ní by možná už ani nebyli a za to jí strašně děkuju! Tarja dokonalá zpěvačka...Nightwish jsou nejlepší skupina a to je hlavní -
-
Re: Oživení
tak to má být....
no ne fagt maž prawdu
-
-
Lucu má pravdu!
Naprosto souhlasím s tím co napsala Lucu. Anette má pěkný hlas a dá se to i poslouchat, ale nikdy se to nevyrovná Tarje. Bohužel se mi nepodařilo dostat na koncert ve Zlíně, ale podle videa to byl neopakovatelnej zážitek. *14* *14* Myslím si že Nightwish se brzy rozpadnou díky Anette *9* má dobrý hlas ale hodil by se spíš do diska než do metalu. *3* *15* Tarja *15* -
-
Re: Lucu má pravdu!
OMYL JAK HROM! VEDLE JAK TA JEDLE! Nightwish se před lety málem rozpadli kvůli Tarje, teď jim to klape jako nikdy předtím! -
-
Re: Re: Lucu má pravdu!
anette dělá s nightwish popovou skupinu!! Nightwish kvůli ní už nejsou to co bývali..byli díky tarje výjimeční a to co hráli bylo kouzelně metalistické..škoda že to takhle skončilo -
-
Re: Re: Re: Lucu má pravdu!
to není o hlase ale o stylu hudby ty debile!!!!!!!když ti u metalové zpěvačky začne hrát popová písnička a nikde nejsou kytary ani bubny tak už to pop je!!!!!!!!ale když ti i u popové zpěvačky začne hrát metálová písnička tak je to metál!!!!!když o tom nic nevíš tak se o tom nevijadřuj ty Einsteine!!! *16* -
Cha cha cha! Třeba to tarji sólový album, to je teda metal jako řemen. To, jestli je nebo neni něco metal opravdu není o hlase! -
-
Re: Re: Re: Re: Lucu má pravdu!
arch enemy sou dobrý! a asi trochu rozdíl když pak slyšíš Tarji MWS to je o tom jejím hlase hlavně:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Lucu má pravdu!
Amon Amarth vůbec neznam, arch enemy sem začla poslouchat přepár tejdnama. A zpěvačka je fakt dobrá!...Epicu mam taky ráda, ale pořád nějvíc asi Nightwish -
Arch Enemy sou nej!!!!! já sem prvně poslouchala rock potom sem chtěla něco tvrdšího tak sem začala poslouchat Nightwish potom sem začala poslouchat Epicu protože se mi zalíbil death metal, ale tam to bylo eče v mezích protože tam byla ještě Simone,taky sem poslouchala HIM,potom Stratovarius,Dream Evil a Edguy, ale potom sem pátrala na netu něco o death metalu a narazila sem na Arch Enemy..na to sem si musela nejdřív zvykat protože je tam všude death metalový hlas...ale je to super a všem to vřele doporučuji..taky sou dobří Amon Amarth!!! -
Arch Enemy sou nej!!!!! já sem prvně poslouchala rock potom sem chtěla něco tvrdšího tak sem začala poslouchat Nightwish potom sem začala poslouchat Epicu protože se mi zalíbil death metal, ale tam to bylo eče v mezích protože tam byla ještě Simone, ale potom sem pátrala na netu něco o death metalu a narazila sem na Arch Enemy..na to sem si musela nejdřív zvykat protože je tam všude death metalový hlas...ale je to super a všem to vřele doporučuji..taky sou dobří Amon Amarth!!!
-
-
Vždyť Tarja sama říkala, že její album MWS není o metalu, že se po Nightwish chtěla věnovat jiné hudbě, která se blíží spíše klasickému zpěvu, že se k metalu možná někdy vrátí, ale že teď chce dělat tohle... Takže nikdo netvrdí, že Tarjino album je metal!!!
-
-
Ty si ae inteligent...nic o nich envíš debile *10* *10* *10* *10* *8* *16* *16* *16* -
-
Hlavně, ře ty o nich víš všechno, co? A nenadávej tady lidem - nikdo na to není zvědavý!
-
-
-
-