-
Nightwish
Nightwish jsou fakt jedinečný,jenom škoda že Tarja odešla...Ale oni jsou jediný co poslouchám ^_^ *14* -
Nightwish
Když poslouchám skladbu Sleeping Sun,tak mi jezdí mráz po zádech.Album s novou zpěvačkou Anettou je taky super a nejlepší je skladba For the heart i once had - to mě lezou i slzy do očí. *4* *4* -
-
Re: Nightwish
Tak Sleeping Sun mě taky dostává do tranzu. A mnoho dalších. Mě se líbí celé CD. Jen Master Passion Greed je trošku slabší. Je vidět, že Tuomas trošku pozměnil směr. A dobrým směrem. Je to super človíček a miláček. *14*
-
-
Nightwish - celkový pohled
Kdybych měla nepsat, která ze dvou zpěvaček, tak vyhrává Tarja - je to zpěvačku s velkým Z. Ale řeknu vám, že se na to koukám i z jiné stránky. Do Nightwish patří Tuomas - Díky jeho písním a samozřejmě klávesům jsou to Nightwish. Samozřejmě Tarja dokázala zazpívat jeho písně procítěně a dokázala předvést obrovskou shou, což Anette nedokáže ( nebo sem to ještě nespozorovala), ale posudte sami, bez Tuomase by to nešlo. Dále tam máte
Marca - popravdě, díky němu se mi líbí jediná písnička na nové desce a to je The Islander. Pak Jukka - co ten dokáže za bicíma, to je něco neuvěřitelného a při tom umí udělat i skvělé opičky. Emmpa jsem si nechala na konec. Byla jsem na Nightwish s Anette a díky němu to bylo docela dobrý. On dokáže postavit lidi z publika už jen tím svým výrazem! Když se to vezme kolem a kolem, tak tihle čtyři plus Tarja - to jsou Nightwish. Tihle čtyři plus Anette jsou dobrá hudba, ale nejsou to Nightwish. -
-
Re: Nightwish - celkový pohled
Vystihla jsi to naprosto přesně a já k tomu mám stejný názor. *3* -
-
Re: Re: Nightwish - celkový pohled
Díky, že se mnou souhlasíš *3*
-
-
Re: Nightwish - celkový pohled
No a "Mater Passion Greed" (z novýho alba) se ti nelíbí? Tam Marco zpívá taky sám... -
-
Podle mě bylo lepší když moc nezpíval nevím proč najednou začal, na novým albu spíše řve než zpívá a pokud to je proto aby tam nezpívala anette sama tak proč dříve zpívala jen tarja bez marca ?? Třeba anette potřebuje pomoct ... nicméně podlě mě má marco navíc než to jeho řvaní. -
-
Re: Re: Re: Nightwish - celkový pohled
Podle tebe to je jen řvaní? Tak zkus řvát jako on... Nic moc ti to nejde, co? Kdyby to bylo jen řvaní, tak to zvládne každý a publikum by si Marca tolik nevážilo... Nemyslíš, že na tom něco bude? A za druhé, Tarja nepotřebovala žádnou oporu v podobě Marcova hlasu... Když si poslechneš třeba Wishmastera od Tarji a od Anette, tak zjistíš, že Tarjina bezchybná interpretace této písně (třeba na koncertě End Of An Era) nemá nic společného s Anettiným podáním toho samého... Když "zpívala", Marco ji celou dobu držel tóninu a notu a Antte se do toho jen strefovala, bez něj by byla ztracená... Nic z toho Tarja nepotřebovala, proto Marcův zpěv nebyl tak nutný... -
-
Re: Re: Re: Re: Nightwish - celkový pohled
On ji musí držet protože by to anette nezvládla. Marco je dobrej basista a zpěv mu taky jde, ale to co provádí s anette, to snad ani není marco. býval jinej víš ... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nightwish - celkový pohled
No Marco je podle mě hodně nedoceněnej zpěvák (alespoň v rámci Evropy) hlavně pokud ho srovnáš s ostatníma zpěvákama, kteří už sou známější než on. Samozřejmě netvrdím, že je nejlepší zpěvák na světě. Jinak všem vřele doporučuju poslechnout si alba jeho skupiny TAROT, založil ji s bráchou už v 80. letech. Jinak jejích tvorba za posledních zhruba 10 let nemá chybu... fakt dobrej metal, kde Marco vyniká svým zpěvem.
-
-
-
-
Neni to špatná písnička, ale nemá tam tak ,, pěkný hlas´´ samozřejmě ho má dobrý, ale v písničce The Islander ho má takový čistý, to v téhle písničce tolik ne
-
-
-
\,,/(-,-)\,,/
Bůh ví, že Anette rád nemám... Ale na druhou stranu - Nightwish už mají takové jméno, že si mohou dovolit prakticky cokoliv... Ať už tam zpívá Anette nebo Britney, pořád to bude ta geniální skupina s nádhernou hudbou a krásnými texty, ovšem bez geniální a hlasově bezchybné zpěvačky... Ale jejich hudba bude stále dokonalá... Navíc... Tuomas to snad jinak ani neumí... -
-
Re: \,,/(-,-)\,,/
Tak mi to nedalo a musím souhlasit s bounem a xyxy -prostě Tarja se nahradit nedá,co si ti tady namlouváte? To je jako když píchnu u bavoráka a dám tam rezervu z favorita,copak jste hluší??? *9* -
-
Re: Re: \,,/(-,-)\,,/
njn.já hluchej nejsem a dokázal jsem pochopit že Tarja se už nevrátí.Kvůly tomu aby ani Tarja ani kluci nestratily hrdost...ale koukám že někdo to pochopit prosťe nedokáže...Kdyby neměli svou hrdost tak už je Tarja zpáky,ale přece Tarja nebude prosit Tuomase na kolenou aby vyhodil Anette a vzal zpět Tarju(uarzila by se tím)a jinak Tarja má rozjetou sólo dráhu(celkem dobrou) -
-
Re: Re: Re: \,,/(-,-)\,,/
Já bych řekl že spíš by měli prosit NW Tarju. Vim, že její přístup k fanouškům apod. neni úpně nejlepší, ale furt to je ona, kdo má tak skvostnej hlas, a hlavně jen ona dokáže vyzpívat ty vejšky. Anette nikdy nebude moct zpívat Tarjiny písně, protože na to prostě nemá a moc dobře to víš. To ona ostatně určitě taky. *16* -
-
Re: Re: Re: Re: \,,/(-,-)\,,/
Já jenom nechápu, že všichni říkají, že má Tarja špatný přístup k fanouškům ... na Masters of Rock se se mnou vyfotila, dala mi autogram a chvíli se mnou i mluvila a zkoušela to i česky a to sem ji hodně otravoval .... *4* Myslím, že kdyby nebyla ke svým fanouškům milá, tak by asi těžko měla tak nesmírně dobře rozjetou solo karieru a tolik fanoušků a především ikdyž nejsem moc nadšen z toho, že už s Nightwish není si myslím, že ona udělala velký krok v před protože může psát vlastní hudbu, texty skrátka všechno, tak jak to vyhovuje jí a jenom jí *4* A pro ty co stále nadávají na Anette : já ji nemám rád, ale zároveň to neí její chyba, že je zpěvačkou Nightwis tak tedy pokud chcete někomu nadávat, tak by ste měli nadávat Tuomasovi a ostatním, jinak existuje pro vás i další možnost ne si jenom stěžovat můžete poslouchat jen starší písničky kdy je skupina ještě s Tarjou .. sice je asi spolu neuvidíme naživo, ale jejich písničky žijou dál ... Jinak Anette není popová zpěvačka, nedosahuje takových kvalit jako Tarja, ale její hlas je podobný třeba zpěvačce z Lacuna Coil ... Tak s tou popovou zzpěvačkou přestaňte *13* -
Re: Re: Re: Re: \,,/(-,-)\,,/
a řikám snad že má anette zpívat Tarjiny písničky? *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: \,,/(-,-)\,,/
Pokud vím, tak Anette žádné Tarji písničky na koncertech nezpívá. Nightwish mají dost obsáhlý repertoár a tak nemusí hrát My Winter Storm, Die Alivwe nebo třeba I Feel Immortal *1*
-
-
-
-
-
-
Nightwish je naše druhá rodina!!:)
Nebuďte lhostejní!! Anette versus Tarja -udělejte tomu věčnému porovnávání KONEC!!! Více se dozvíte na mým blogu - www.nightwishlive.blog.cz -
NW
Nightwish s Tarjou-super, s Anette hnus největší. Proboha, kam dali uši a rozum, že vzali takovou ňahňu! Doufám, že radši dá přednost rodině, a tuhle skupinu co nejdřív opustí. Pro dobro lidí, který mají aspoň základ sluchu, a který hudbu NW milujou, a chtějí k ní taky odpovídající zpěv *13* -
-
Re: NW
http://www.youtube.com/watch?v=C81O s4FEOeo
Tady těch asi 80 tis lidí ti možná dá odpověď a ukáže, že se kurevsky mejlíš. -
-
Re: Re: NW
tady ty lidi ti ukážou jedině to že milujou tarju a nezanevřeli na NW jen prot že jí vyhodili .. :P -
-
Re: Re: Re: NW
Souhlasím! ;) -
Tady ti lidi na nějakou Tarju úplně kašlali, protože ta byla ten den úplně někde jinde. -
-
Re: Re: Re: Re: NW
Bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bal, bla...... *1*
-
-
Asi tak *4*
-
-
-
-
Nightwish..
Tvrzení "Tarja je Nightiwsh", není pravdivé. Ovšem patří k nim stejně jako mužské pokolení. Z čehož vyplývá, že kdyby kapelu opustil kdokoliv jiný, novou sestavu by nešlo nazývat "Nightwish". Mohou mít úspěchy, ale.. Anette se nestane nezapomenutelnou jako Tarja.. alespoň pro mě ne. -
-
Re: Nightwish..
nemyslím si že máš až tak docela pravdu.. protože jestli znáš historiri Nightwish což mi připadá že moc neznáš tak bys věděl že v roce 2002 kapelu opustil basák Sami Vänskä a nahradil ho Marco Hietala.. a i po této změně bys té skupině určitě neřestal říkat Nightwish.. což se v případě odchodu Tarji říct nedá.. Takže taky neříkám že Tarja je Nightwish ale jak se dá vidět má ve skupine myslím větší roli než třeba kytarista, který když odejde tak se nahradí mnohem lehčejí a nezmění to radikálně sound.
Jinak nemůžu si odpustit se ještě vyjádřit k Annet.. no můj osobní názor je že to je pro skupinu ztráta a Annete má spíš popový zpěv.. tedka se Nightwish můžou rovnat skupinám jako Within Temptation, Evanescence..(z těch známějších) ale i ostatním podobným githickým(metalovým) skupinám.. a slyšeli ste Annete zpívat staré kousky od Nightwish..(je to k pláči) Nightwish se tímto stali více komerčnějším.. dříve o nich nebylo až tolik slechu a dneska?? hrajou je na vivě, nově, mtv.. na evropě2 jsem je ještě neslyšel.. ale možná tam taky už zazněli.. ano tímto krokem si myslím získali více príznivců ale mě jako skalního fanouška(ikdyž více méně Tarji.:)) si ztratili.. a myslím že sám nejsem.. jinak nové CD Tarji není špatné můžu říct že rozhodně lepší než Nightwishů ale není to prostě "ono":(
tzn. u mě budou vždy nejloblíbenější 3 první alba skupiny.. bohužel i once se už začalo stávat relativně komerčním.. kdo by neznal songy jako Nemo, Wish I had an angel..:) ale pořád i toto album je dobré:)
podtrženo a sečteno: Tarja 4ever:) *14* -
-
Re: Re: Nightwish..
souhlas -
Re: Re: Nightwish..
bol som teraz 13 prosinca na koncerte tarji v amsterdame a bola skvelahrala pesnicky z noveho cd ale zahrala aj par hitov od nigthwish napr.nemo ale nove cd je viac vazna muzika ako rock ale ked ju mate radi tak nie je co riesit -
-
Re: Re: Re: Nightwish..
nové cd vážná muzika?? nechtěj mě rozesmát:D tarjino první solové cd je spíš vážná muzika.. je to přeci jenom vánoční..:Henkäys ikuisuudesta
ale její nové??
bez pochyby rock, možná přechod k metalu.. nedovedu pořádně posoudit styly.. ale vím že vážná ne!
samozdřejmě je to i věc názoru.. to nikomu neberu.. ale já předčítám fakta zatvrelých fanošků poslouchající Nightwish od jejich zrodu:) a né dnešních trefených 16 letých školaček:D (nedělám ze sebe nějak starýho přeci jenom 17 let:D) kteří slyšeli Amaranth někde v telce a začli se rozpisovat na svých blodzích jak je nightwish strašně super skupina a jak je ta annete super..:) -
-
Re: Re: Re: Re: Nightwish..
tk hele mě je 13..začla a sem nightwish poslouchat as ipřed půl rokem..mám je ráda...atk nfm co se do nás mladejc sereš..že chcemem poslouchat váš styyl. no?? zakazuju ti snad poslouchat hiphop?? nn..tk toho nech.. *13*
-
-
-
-
-
spolek
heleďte tady se to pomalu mění na pomluvačskej spolek určenej proti Anette! Já jí taky nemam ráda, ale myslím, že bysme mohli psat tyhle poznámky spiš na její profil než to tady kazit jejím jménem!! -
-
Re: spolek
Myslím si, že každý má kousek pravdy, ale je to spíš o emocích. Všichni čekali, že příjde bomba, ale většina je z toho dost rozladěna,proto ty emoce.
Dejte jim čas jesli to rozchodí a třeba za rok o tom napište jestli jste to rozchodili Vy. *3*
-
-
Trained Monkeys
Tarjuska zustane navzdycky v nasich myslich jako hvezda Nightwishu! Neni Tarja, NENI Nightwish. NW je potreba zakopat pod zem, cim rychleji, tim lpe. Nazor -
-
Re: Trained Monkeys
uplne stebou suhlasím,bez TARJI nieje ziadny NIGHTWISH *13* -
Re: Trained Monkeys
Nightwish jsou a Tarja je taky (i když někde jinde). TAK UŽ SE S TIM KURVA SMIŘTE!. Co by měli dělat takoví fanoušci Beatles, jim se jejich kapela ÚPLNĚ rozpadla už před čtyřiceti lety!!!!! -
-
Re: Re: Trained Monkeys
přesňe už se s tim smiřte!
-
-
-
tarja a anette
Ahojky podle mě nightwish dělalo nightwish právě ten krásný jediněčný tarjin hlas, prostě nebyla to obyčejná skupina jako je teď ale právě kvůli tomu sem se do ní zamilovala, hudba nádherná a když do toho začala tarja krásně operně zpívat, to bylo něco. Anette třeba má pěknej hlas to nepopírám, ale z nightwish udělala něco jinýho a už to ani náhodou není gothic metal, je to můj názor, nenutim ho nikomu, ale podle mě ten kdo měl rád nightwish předtim s tarjou, se jen tak nevyrovná s její ztrátou a nahrazením Anette......mějte se fajn pa=)) -
-
Re: tarja a anette
jj, plne s tebou souhlasim!!!!!!!
-