Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VALE NIGHTWISH

Ale copak miláčci, až na pátém místě *7* No jo drtivý dopad bývá bolestivý Zvyklejte si .... VALE NIGHTWISH S tou diskuzí Tarja vs. Anette: no řekněte, pokud tam byla Tarja nebylo co rozebírat. Tyhle stránky se pořádně rozjely až po jejím odchodu.
    • Re: VALE NIGHTWISH

No co na 5. miste to je v klidu ale ze jsou az za neco jako Lunetic to je to peklo
    • Re: VALE NIGHTWISH

nj třeba jí vůbec vyhodit nemuseli, ale dohodli se na tom i s Tarjou, aby se o ně lidi pořád zajímali
  • Komerce :-)

Tyto řeči o komerci mě vždy děsně pobaví. Pokaždé nostalgicky zamáčknu slzu, když si vzpomenu, jak mi podobné nesmysly cpalo moje okolí při vydání Mutter. Já bych trochu rozlišoval mezi komercí a přirozeným vývojem kapely. Dark Passion Play je hodně luxusní album...
  • anette a tarja

no jo no anette ma lepzi hlas alip zpiva trja zpivala operne tak proc teda nezpivala v divadle? Jako nebylo to spatne ale anette je holt anette no! *4*
    • Re: anette a tarja

Njn...to je věc názoru!... já mam radši Tarjin hlas ale Anettin se mi taky líbí!!
  • bez tarji

Bez Tarji nejsou nic! No možná nějaká téměř popová skupina! Jen s Tarjou to je opravdová metalová skupina. S Tarjou jsou dokonalí, skvělí, úžasní, NEJLEPŠÍ!
  • nw

furt řešíte zpěvačky... mě ale trápí něco jinýho... a to EMPPU ...ye to perfektní kytarista s úsměvem na rtech, furt běhá po pódiu, na koncertech do písní občas přidává něco navíc. Za tu dobu co je v Nightwish z něho podle mě vyrostl "někdo" ...jenže se mi zdá že to teď trochu fláká. Na Dark Passion Play si některý jeho sóla a riffy musím pouštět pořád dokola, ALE to jak jindy během zpěvu Anette a Marca písně vycpává svým plechovým zvukem bez sebemenší kreativity mě už začíná zneklidňovat. Myslím si o něm že je dost dobrej, jen to musí na dalším albu zas dokázat. Napište někdo co si o tom myslíte. Máte rádi EMPPUa? Líbí se vám jeho hra? Jaké máte jiné oblíbené skupiny a jejich kytaristy a jak by jste je s ním srovnali? ...PIŠTE... *3*
    • Re: nw

Myslím si,že Emppu je skvělý kytarista.Hlavně na koncertech ukazuje své umění a ještě se u toho náramně baví.Jinak kytarista,který má komplexně vyspělou techniku hry a geniální zručnost je u mě Adrien Grousset z francouzských Hacride.
    • Re: nw

Noo...Emppu je můj nejoblíbenější člen z Nightwish!! a myslim že hraje dobře...ono celý vystoupení nightwish na koncertech když se kouknueš tak je tako volnější...na další desce zas Emppu dokáže co v něm je!! *1*
  • Tarja alebo Anette??

Nightwish bola moja najoblubenejsia kapela.
    ale zmenilo sa to.
    Tarja ma uzasny hlas ktory nemoze nikto nahradit. skratka patrila do nightwish a bolo to uzasne.
    ale potom sa tam nieco pokaslalo a museli ju vyhodit. no moze si za to sama.
    po jej odchode sa toho dost zmenilo.
    Anette tiez nie je zla len podla mna sa do metalovej kapely ako je nightwish moc nehodi.
    tarja bola tarja. so svojim opernym hlasom boli tie piesne uplne kuzelne.
    ked som pozerala videa nasla som jedno kde anette spievala piesen Nemo. moju najoblubenejsiu piesen.
    no nevedela som co mam robit. ci plakat a ci sa smiat.
    no nakoniec som sa rozhodla ze sa budem smiat z toho ako to anette spievala a plakat budem pre to, ze tarja odisla.
    jednoducho nightwish bola kapela na ktoru nemal nikto. bola uplne naj.
    ale teraz sa to neda povedat. nightwish mali svoje caro ale uz ho nemaju.
    uz ma nebavi stale citat tie clanky a pozerat sa na diskusie kde stale porovnavaju anette s tarjou.
    uz to nikto nezmeni. jednoducho sa tak rozhodli a uz sa s tym neda nic robit.
    je mi luto ze kazdy nadava na tarju a je pysny na anette. ale zasa je nespravodlive ak by bola tarja ta hrdinka a anette spina na ktoru stale len kydaju a nadavaju.
    ja sa uz do toho nebudem starat lebo je hrozne citat niektore prispevky co tu su.
    u mna je to vyrovnane. anette aj tarja su u man na tom istom mieste.
  • klip I walk alone

Videoklip Tarji - I walk alone je fakt super i celé její nové album My winterstorm.
    Nightwish je i tak stále skvělá skupina, i když mi tam chybí Tarjin operní hlas.
  • Nightwish

Nightwish natočili výbornou desku.Anette je geniální zpěvačka.Tarja je pryč a je to tak dobře.Anette je lepší zpěvačka.
    • Re: Nightwish

Ty si ale debil, Tarja je milionkrát lepší

Ahojky lidiskyy,miluju Nightwish...a chtela jsem se zeptat je nekde nejaky sraz nebo misto kam se jezdi jako fanfluub?? *5* *14*

Ja fakt nechapu jak se to nekomu muze libit tam proste zacnou hrat nakou tvrdou hudbu a do toho potom zacne vriskat naka krava podobna Christine Aguileře nebo Britney Spearts namyšlena je jak nevim co hlavně že ma velky prsa a dobrou postavu to se asi klukum ze skupiny líbí *14* ale mě to přijde naprosto prasácký *13*
      • Re: Re: Nightwish

To je ono... nikdo dnes nemá pochopení pro starou hudbu... jako promiň, ale tohle je skutečný umění, víš, jak dlouho musí pilně studovat, aby tohle uzpívala??? Některý z těch mladých populárních zpěvaček by nedokázali zazpívat nic, kdyby jim to potom v nějakým studiu neupravovali. A jako možná namyšlená je, sám to znám, protože moje teta je zpěvačka a všichni tihle umělci jsou stejní xD
      • Re: Re: Nightwish

Tady se všichni snaží Nightwish co nejvíce pošpinit a předhánět se ve sprostých vyjádření.Kritiku beru,ale věcnou a kultivovanou.Rozhodně ne takto podanou a bezobsažnou.
  • RE:Dost

Jako je to blbost, ale pochybuju, ze to nekdy prestane!!A lidi to budou resit porad!!Ale ja se jim nedivim jako jsou lidi, kterym se libi zpev Anette, ale ti co poslouchali NW s Tarjou tak si ji vetsina proste nikdy neoblibi spis naopak!!Tohle je proste vecny tema a asi tezko nekdy zkonci...pokud by zkoncilo byl by to zazrak, ale nemyslim si to!!Nema cenu resit co bylo ale to nekomu povidejte!!I kdyz ja taky hajim Tarju a plivu po anette ale tak co uz kazdy ma jiny nazor...
    • Re: RE: Dost

Souhlasím s Váma oběma, podle mě má každý svůj názor, může ho vyjádřit také každý ale neměly bychom se navzájem urážet, to je trochu dětinské ne? Mě je Anette lhostejná, Tarja pro mě znamenala hodně ale to neznamená že budu Anette urážet, zpívá dobře, ale Tarje se nevyrovná, toť můj názor, váš vám taky neberu ;).
      • Re: Re: RE: Dost

souhlasím
  • Tarja versus Anette

Jako nevím, některé vaše názory jsou k smíchu!Tarja byla sice hodně dobrá a já osobně jsem ji také preferovala!Má prostě božský hlas!Ale Anette není o nic horší-Má taky moc krásný hlas, není operní pěvkyně,tak od ní přece nemůžete čekat ani ten zpěv,ne??Myslím, že to Nightwish nekazí!Je dobrá a zaslouží si šanci!Taky to pro ni není lehké se dostat na místo Tarji, být taky tak slavná a sklízet tolik úspěchů,ne??I když mě mrzí odchod Tarji, Anette přeji hodně štěstí!!!!
    • nightwish

ok,ja beriem nazor ten aj ten a tiez som preferovala Tarju ale pred dvoma tyzdnami som bola na koncerte v Glasgove a musim Vam povedat,ze anette je ozaj skvela,jej hlas je super a na podiu je velmi prirodzena aspon na mna tak posobi ateda tym som chcela povedat ze od tohto koncertu mam uplne iny nazor...ale samozrejme Tarja je Tarja a je to operna spevacka a Anette je Anette a ona je sice hlasovo nieco ine ale ta zmena nightwishu prospela.a ja priznavam sa ze som sa este viac do nightwishu zamilovala a uz teraz sa tesim na novy album.takze podme sa rozpravat.... *4*
    • Re: Tarja versus Anette

byla sem zvyklá na Tarju a musíš uznat že to je trochu šok...je to velká změna chvíli...no docela dlouho mi trvalo než sem Anette dala šanci, a pak sem toho vůbec nelitovala...zpívá hezky...i dkyž teda styl jakym se oblíká se mi fakt moc nelíbí...o tom ale ta hudba neni že...Mě už přijde Anette dobrá zpěvačka... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší