Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: rozpad

a já taky!! :D *1* ale prej Joe taky bude mít solové CD! *5* *4*
  • Re: Re: rozpad

poletim s tebou *15* *15* *15* *15* *1* *1*
  • Re: koukej

A jak? To by mě strašně zajímalo!
  • Re: rozpad

To si šeredně odskáčou, jak se rozpadnou. Jestli se to stane, chytám první letadlo do Texasu bo do L.A. a letím za nima, budoum mít ze mě bobky! *1* Se daj dohromady raz dva! *15* *15* *15* *15*
  • koukej

hej lidi zařídím aby přijeli do čr!! chcete? *5*
  • rozpad

podle mě, se tak trošku jonas brothers začíná rozpadat...jak je Kev pořád někde s Dani a Nick má tu sólovou desku...začíná mě to tak trochu štvát...třeba na 15. ročník choISY A NEWM JAK SE TO JMENUJE DÁL, ŠEL JEN jOE S nICKEM-a to ještě nepřišli spolu, ale každý zvlášť..
  • Re: Re: Dotaz

uh ty mas teda dost *1* *1*
  • Časopis o Jonas Brothers

Taky si přejete aby u nás vycházel časopis CELÝ JENOM o JONAS BROTHERS? Naše přání se může stát skutečností! Stačí jen hlasovat na webu:
    http://www.egmont.cz/
    V levém menu je anketa zda by jste si koupili časopis o JB.HLASUJTE PROSÍM!
  • Re: Re: SAMÝ HÁDKY

Ježiš tak promin! já sem nepsala že sem nemůžeš chodit!! ale at si to jdete vyříkat někam jinam!! já tě chápu že JB bráníš ale zas tak sprostá být nemusíš!! teda aspon né tady!! *10* *8*
    Já vim že nejsi jediná!! A JÁ SEM ŘEKLA JEN SVŮJ NÁZOR!! Tohle je stránka o JB a skoro každej den sou tady nějaký 2 ososby který si nadávaj!! tak je ignoruj je to jejich názor jako ten můj!! Ty si stuj za svym ale nenadávej jim tady na týhla stránce!! *16*
  • Re: Re: SAMÝ HÁDKY

Až bude v budoucnu tvůj šéf kritizovat tvou práci, taky mu nadáš do kokota???
  • Re: SAMÝ HÁDKY

MŮŽU ZA TO??!! ŽE SI ZAČALI????? A NADÁVALI JB!!! JÁ SEM SNÁT CHODIT NEMŮŽU NEBO CO!!?? JE TO MOJE VĚC!!! JSEM FANYKA A NA TOHO KOKOTA SE MŮŽU VYSRAT!!!!!!!!! *8* a prosimtě.. neber moje jméno do huby ty ajuško11!! dpbře mno.. když tady někdo bude nadávat JB sprostýma narážkama tak co mám jako udělaT???? a NEJSU JEDINÁ!!! *16* *16*
  • SAMÝ HÁDKY

jÁ BYCH ŘEKLA,ŽE MÍSTO TOHO ABY STE SEM NĚCO NORMÁLNÍHO PSALI TAK VY SE TADY FURT HÁDÁTE!!NECHCI SE DO TOHO PLÍST,ALE TADY SI FAKT NA DÁVAT NEMUSÍTE!!JE SICE PRAVDA ŽE TY ,,SMIZUZI,, TADY FURT NĚKOMU NADÁVÁŠ ALE TADY FAKT NEMUSÍŠ!! TAK SI TO BĚŽTE VYŘÍKAT NĚKAM JINAM!! *13*
  • Re: Re: Re: Re: Re: jak to mužete poslouchat

premyslej ty..xD .. kdyz nesnasim jednu skupinu tak je logicke ze to resit snad nebudes ne??!!! *16*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ---

ty si blbý! xDD ale já sněma tak nemluvím! xD prosimtě ani mě neznáš!! xD a nerikej ze vis jaka jsem kdyz ctes pismenka! :D ale já se bavim normalne ale ne s idiotama co nadavaji nejake skupine urazkami a kdo vi co jeste! :D :D :D takže nedel ze sebe chytreho! :D hej klidně si mylsi co chceš ale ty mě neznáš!!! takže mě je to uplne jedno víš! :D :D :D :D jj a vtipna jsem.. :D :D dík za kompliment! :D *15*

Hele, ty maly miminko bez vychovani, ktery si mysli, jak je oblibeny a pritom na neho za zadama vsichni plivou, jak je to panovacny a zly - Nadavat jsi zacala ty, clovek prisel, slusne se vyjadril a tys ho poslala do prdele, tak si nevyskakuj, ty malinke nafoukane cosi.:D S lidma jako ty jsem se potkal a reknu ti, jeslti nezmenis pristup k lidem, tak to s tebou blbe dopadne, premyslej prosimte o sobe, najdi si psychiatra na agresi,danke schön.:D
  • Re: Re: Re: Re: ---

OMG, ty si vtipna.:D a ty si myslis, ze oni to s tebou mysli vazne?:D Prosimte, jestli s lidma zachazis takhle, tak te jenom za zadama pomlouvaji a utahuji si z tebe.:D Jestli si myslis opak, tak si naivni fiflenka, s kterou to v zivote blbe dopadne, tak se zacni chovat jako clovek a ne jako primitiv, at ti mama naliska, fakane rozmazlenej.:D

sorry chudáčku ale já mám dost kamárádu víc než si myslíš.. xD klidně ti je i ukážu .. xD *15* *15* ale já nenadávám kolem sebe já nedávám těm ti kteří nadavají fanynkam JB a kámošům nenadávám to je asi lodické ne.. :D ale to bě klidně budu protože si mě u prdele a je mi upe jedno co si u mě myslíš! *15* *13* *10*
  • Re: Re: Re: ---

*15* *15* *15* *15* *15* tak těd si mě dostal *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* náhodou já jsem oblíbená všeci říkají *15* *15* všeci se ke mě lepí abych se sněma bavila *15* *15* to by ses divil.. *15* *15* *15* *15* tentokrát to nevyšlo!! :D *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15*

Ty asi nemas moc kamaradu, ze? PRotoze s tim, jak kazdymu nadavas kolem tebe musi lidi delat oblouky.:D Ja vim o hudebni branzi HODNE, protoze v ni delam a prachy jsou hybnou silou komercni muziky,vis?
  • Re: Re: Re: Re: Re: xD

Jen do toho, tim strasne moc vyresis.:D lol

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit