Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xD

nechápu ty všechny trapáky co si o sobě myslí když řeknou ze jsou blbý.. xDD reknu vam.. s te trapní jak moje babička! *1* já když nesnáším nějakou skupinu tak je mi to jedno a neřeším to"! xDD jenže se narodili tady nějaké postižené děti a nepochopí co je to názor a nadávání!! *16* *16*
  • Re: Re: ???

cože že seš teplej? oo jak smutné!! ale jonásky nám nepřebereš ty buzno teplá!!! *13* *1*
  • Re: Dotaz

KVŮLI MUSICE TY PAKO!!!! A VZHLED JE BONUS!!!!!!!! *1* *14* *14* *14* a di do prdele!! jo?!! nikdo tady o tebe nemá zájem. xDD běž si holky hledat někde jinde!! xDD *1* *16* *15* *15* *15*
  • Re: Re: jak to mužete poslouchat

a ty něco dotáhneš v životě??!!! trapáku!!
  • Dotaz

Můžu se Vás jenom zeptat - Posloucháte je kvůli muzice nebo kvůli vzhledu? Just a question.
  • Jonas Bfrothrs spěchááá!!!

ahooj!!prosim hlasujte tady pro ceskou republiku..uz nam zbyva jenom 21 hodin na to abychom byli v top 25!!!tady ten odkaz tak prosim hlasujte!!

http://tweeter.faxo.c om/Top_Jonas_Brothers_Country_Decem ber?page=2
  • Re: jak to mužete poslouchat

Tak si běž na svou oblibenou skupinu a nepruď tady!!!!!!!!! A pro tvou informaci je to pop-rock!!!!!! My tu o tvůj názor nestojíme!!!!!!! *16* *16* *8*
  • Re: jak to mužete poslouchat

Tak si běž na svou oblibenou skupinu a nepruď tady!!!!!!!!! A pro tvou informaci je to pop-rock!!!!!! My tu o tvůj názor nestojíme!!!!!!!
  • jak to mužete poslouchat

jakto může někdo poslouchat furt sou titulky rockové hvězdy přiton zpívají pop a na rock nikdy nemají
    *10*
    škoda mluvit tahle skupina to nedotahne daleko
  • jak to mužete poslouchat

jakto může někdo poslouchat furt sou titulky rockové hvězdy přiton zpívají pop a na rock nikdy nemají
    *10*
    škoda mluvit tahle skupina to nedotahne daleko
  • achjo

achjo, prestante tady nadavat! *8* *8*
    ti, co nemaji radi JB, tak at sem proste nelezou a nenadavaji jim, vzdyt pak jim akorat ostatni nadavaj na jejich skupiny nebo to schytaj ostatni skupiny, ktere za to nemuzou, tak toho nechte, jinak pokud tady budou ostatni nadavat, tak jsou to fakt k*****i,ale fakt
  • Re: Re: ???

přesněěěěěěě souhlas máš 1001%
  • Re: ???

Třeba jááá... jeden teplejší než druhej !!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Re: Re: Re: Re: Re: hrůza

Smekám, žes zavrhla vulgární výrazy. Tak jinak - Já osobně nevidíšm nic špatného, když vyjádřív smůj názor. Osobně jsem sem vůbec psát nechtěl, jenom jsem na hudebnich skupinach na toto forum narazil a rekl si, ze se podivam, proc je ta kapela tak popularni. Uprimne me ale zarazilo to vyjadrovani fanynek a vzajemne urazeni at uz strany pro nebo proti. Osobne si myslim, ze je to smutne, protoze hudba ma spojovat, ne lidi postvavat.
  • Re: hlasuj

hlasuju furt.. :) dá se každých 20.min.. tak nevahejte a hlasujte!! *3*
  • hlasuj

hlasujte zde pro jonas zemi pro prosinec
    http://tweeter.faxo.com/T op_Jonas_Brothers_Country_December? page=2
  • Re: Re: Re: Re: Re: hrůza

no víš. možná jsem malá ale ty blbý! *15* nwm proč tady ze sebe děláš inteligentního člověka.. když nejsi.. protože chodíš na stránky a do skupin které nesnášíš a kecáš osatním do jejich věcí!! *16* ... je to docela trapné jsem chodit a kontrovat kdo sem něco napsal a odpovídat!! *1* vidíš a to jsem řekla klidně *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: Re: hrůza

A tobě děkuju, žes nezavrhla můj názor, máš u mě velké plus.:)
  • Re: Re: Re: Re: hrůza

Ne, já se nezasek v 80-tých letech, já jsem se práveže vyvinul v chápavého tvora, který objektivně nahlíží na dění jak na hudební scéně, tak na celej svět kolem mě a celkem mě děsí, kam celá společnost spěje, ale to je jiná. Já jsem projevil názor, ty jsi ale ukázala, že jsi zakrněla ve věku deseti let jako rozmazlený fakan, který neumí akceptovat názory jiných a mele si svoje. Je mi tě líto, že se neumíš s lidmy jiného postavení bavit slušně a kultivovaně.
  • Re: Re: Re: hrůza

Jo je dobrej, ale Jonásci aspoň nebudou litovat, že otce zanedbávali!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit