Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Jsou prostě nej

Tak nějak, bydlím kousek od Olomouce, ae tohle si nenechám ujít!!! *14* *1*
  • Re: Re: Jsou prostě nej

tak to je SUPER!! sice bydlím na druhé straně od Prahy ale newa *1* *9* *1* *15*
  • Re: Jsou prostě nej

Heji žádnou neznám *9* Ale píšu si s nima na jejich myspace official *4* Teda já píšu jim a oni nějak nic, njn mají toho hodně!! Ae měly by přijet příští léto *14* Nick to psal na svým osobním myspace, ještě než ho zrušil *9* Moc se na ně těším!!! *14*
  • Jsou prostě nej

Jonas Brothers jsou prostě ta nejúžasnější kapela, snad se při jejich světovém turné uráčejí a přijedou i do Česka *4* . Jinak nevíte někdo adresu Fanklubu? Já nějakou našla, ale nevím jestli je správná
  • jonas

jonasovi jsou nej *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: smrdej

JDĚTE DO PRDELE KDYŽ SME VÁM jONÁSCI♥♥♥♥NELÍBĚJ TK SME NECHODTE JE TO DOOST UBOHÝ VÍTE?!!!
  • ¨neejLepší

Wow *14* *14* Oni Jsou NejLepší Nejkrásnější nejúžasnější. a kdo tvrdí opak :-) tk nwm jako *14* *14* Oni Jsou Ti NejLepší co ZNám♥ a PřeJu Jim Upe Všechno NejLepší:-) *3* *3* *14* Hlozně sme chtěla na ten jejich koncert v Německu:-( ae co snad sme někdy přijedou:-( *14* *14* *14* TěšuNNQQám na Jejich nový song! Joe Nick Kevin sou Upe KozeLný!! SuPer Zpěvaci!!! *14* už Nemám Slov.. PStě BOŽÍÍÍÍ*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: KONCERT.

mno tak oni tady stejnak nebyli ne eště? nebo jo *7*
  • KONCERT.

Hele a byli jste někdo na koncertě JB?:)
  • Re: Re: smrdej

jo debile!! *16*
  • Re: Re: Re: smrdej

jj, aspoň nezpívaj na playback!!! Slyšeli jste Britney Spears????? To je děs, ta u zpěvu nemá co dělat!!!!
  • Re: proč sem lezou antifuns?

bezmozky-mazec hláška!!! To budu používat *1*
  • proč sem lezou antifuns?

takže, abych nemusela psát ke každýmu pitomcovi, co jim nadáv,á tak to sem napíšu rovnou -------> vždycky když někdo někomu závidí, tak mu nadává, jak nejvíc může.....a jedna raka pro všechny tyhle bezmozky----> až dokážete to co oni tak sem teprve můžete něco psát *5*
  • Re: bléééé

milá, zlatá, až zvládneš pravopis, tak nám řekni *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: smrdej

tak toto mě fascinuje----> LOBO AŽ DOKÁŽEŠ TO CO ONI TAK SE OZVI.......možná že nevyhráli grammy, ale alespoň nezpívají na playback jako ta stařena Madonna *5* *15*
  • Re: Re: Re: smrdej

Měním výraz: Na výhře stupidních cen nezaleží!!! Spokojený/á???????!!!!!!! Já už dítě rozhodně nejsu!!! Myslím obecně! Jinak dítě jsi i ty(svojí matky, svýho otce). Je mi skoro 16!!! To už fakt na dítě nevypadá. JB se mi líbí, jak jejich hudba a zpěv, tak oni samotní!!!! A víš co? Konečně si napsal/a správně Hannah Montana a Disney!
  • Re: smrdej

ty demente,nejdriv se nauc poradne psat,ty negramote!!!

drž tlamu jo!! jo lidem se líbí!!!! a když se ti nelíbí tak jdi do prdele!!! kokote!! *13* *13* *13* *16* *16*

hele co je komu ptom jestly nekdo umi napsat slovo disney nebo hannah montana ?? do vseobecnejch znalosti to nepatri tak to tady nevytahuj uz nevis co rict to je to , ted tady rikas ze na stupidnich cenach nezalezi ale predtim ses o tom se mnou hadala , a uz nepiste ze se libi lide to je moc zobecneny , detem se libi
  • Re: Re: Re: BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

přesně tak sou supeeeeeeeeeer *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit