-
Re: Re: Re: hrůza
ježiš.. no tak si běž za Karlem Gottem... ten je nám u prdele víš!! kokote!!! už nejsme v 80. letech!! debile.. seš tak trapnej a ubohej až se ti směju!! *15* -
Re: Re: hrůza
Karel Gott má storkát větší hudební hodnotu, to si uvědom, někam to dotáhl bez papinka, má hlas, má charisma, vyjadřování, takovou barvu hlasu má málokdo. -
Hmmm
Tak tohle je přesně ten důvod, proč kapely se skutečnou hudební hodnotou, byť jen třeba okresního rozsahu, nikdy nedosáhnou tak vysoko. Těžká dřina v hudební branži dnes už nic neznamená, peníze očividně rozhodují úplně o všem. Snad se to jednou spraví a na světlo se dostanou kapely, který tvrdě dřou, jsou jiný a do muziky vnáší nové průlomy. -
Re: Yeble howada
No, tak už to víme!!!!! Tak co kdybys odtáhla do horoucích pekel??? Mají už tam pro tebe místo!!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: :-o
TY SI ALE PIČA...!!!! JÁ JSEM TO ALE NEPSALA TOBĚ ALE TOMU KOKOTOVI!!! UMÍŠ ČIST ZE SE JIM TAKY ZASTÁVÁM PROTŽE JE MILUJU!!! SKLAPNI PICO!! *16* *16* -
Yeble howada
Jsou to yebly howada. Nenavidim tuhle hudbu a chci, aby to vsichni vedeli *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: hrůza
To nadáváš mě??????????!!!!!!!! Já jsem odpovídala na jeho/její příspěvek a Jonásky miluju!!! Jen, že tady kecal/a o tom, že se líbí jen 12-letým holčičkám!!! Což není pravda, ptž mi bude 16!!! -
headhunter.mp
headhunter.mp oficiálně největší dement světa a nejhnusnější držtka, čeknětě toho teplýho vola tady, von je fakticky všude strašný pako....
http://www.youtube.com/user/HeadhunterBall
musíte vidět *1* *1* *1* *1* *5* -
Re: hrůza
Gratuluji. Tvůj příspěvek je jedním z "nejlépe" hodnocených *1* *1* *1* . A ani to nedalo moc práce, viť. Když se ti Jonas Bros. nelíbí tak sem nelez, tahle diskuze je pro jejich fanoušky. *13* Jinak magor může být každý a nejčastěji jsou to lidé jako ty. *4*
*15* Jonas Brothers jsou u mě mezi nejlepšími kapelami. *15* -
Re: ¨neejLepší
máš naprostou pravdu sou nejky a nikdo se jim nevyrovná každá písnička je prostě bomba a kdo o nich říká že neumí zpívat tak je fakt total namydlenej *14* *14* -
ty seš fakt kráva di s tvíma řečma do pr.ty posloucháš akorát tak karla gotta co ty seš fat trap *16* *10* -
drž hubu ty magore, proč by se jako nemohli líbit holkám nad dvanáck let? mě je třeba čtrnáct, mý kámošce je taky 14, znám i 16tiletou holku co je poslouchá a mimochodem zpívají úžasně a tobě hádám tak jedenáct a máš rád asi Tokijáče že? -
Re: Re: hrůza
no a co my s tim,ze ti bude 16,to je nam jedno...ses proste trapak,tak si jdi nadavat nekomu jinymu,ne Jonaskum!!! -
Mě bude 16 zlato a to už příští rok!!!! Tak nevím, co tu meleš o 12!!! *8* Raději si běž procvičovat českou gramatiku, jelikož ji zrovna dobře neovládáš!!!! To vypovídá něco o tvém věku!!! Tak 10-13!!! Víc ani ň!!! -
Mě bude 16 zlato a to už příští rok!!!! Tak nevím, co tu meleš o 12!!! *8* Raději si běž procvičovat českou gramatiku, jelikož ji zrovna dobře neovládáš!!!! To vypovdá něco o tvém věku!!! Tak 10-13!!! Víc ani ň!!! -
Mě bude 16 zlato a to už příští rok!!!! Tak nevím, co tu meleš o 12!!! *8* Raději si běž prosvičovat českou gramatiku, jelikož ji zrovna dobře neovládáš!!!! To vypovdá něco o tvém věku!!! Tak 10-13!!! Víc ani ň!!! -
drž hubu ty zkurvenče!!! jenom proto že je milujem a posloucháme jsme magoři??!! jediný magor kterého vidím jsi ty!! seš stašně trapnej!! a ty si 12 nikdy neměl nebo co??!!! když jsou malý děti tak kolem 5ti let a dívají se třeba na kouzelnou školku a ty si z toho vyrosl a nelíbí se ti to tak jsou ty děcka úplní magoři že??!! *13* *16* tohle nás mělo nasrat?? a ty si myslíš že tě poslechnem a nebudem je poslouchat!!?? ty seš táák ubohej!! HAHA!! směju se ti magore!!!! *15* hlavně že ty děcko nejseš když tady přidáváš anipřízpěvičky *15* *13* -
hrůza
jak tady tyto blbečky může někdo poslochat? kdo je poslouchá je magor..oni naprosto neumí zpívat !! jak se někomu můžou líbit?! jenom holkám do 12 let!! později vás to snad přejde.. *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Jsou prostě nej
ja jim asi pred mesicem a pul taky psala o podpis a taky jsem tam napsala jestli by neprijeli do ceska:-)jeste mi neodepsali,ale doufam ze brzy odepisou:-)proste sem musej priject...muj nejvetsi sen je videt je na zivo...tak snad se mi to splni *4* -
Re: Re: Re: Re: Jsou prostě nej
Tak to je super, snad opravdu někdy přijedou. Já jim dneska psala o podpis a nezapomněla jsem připsat ani otázku kdy přijedou. Šance že odepíší alespoň z jejich fanclubu je asi tak 1% hlavně když jsem zapomněla na zpáteční obálku připsat Česká republika *8*