Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: jak to mužete poslouchat

ale oni to dotáhli sami! :) však ty jejich rodiče jsem ani neznala!! *15* tak nwm o čem to tu mluvíš.. *15* *13* radší nic neříkej jo.. stejně víš hovno *16* *13*
  • Re: Re: Re: Re: Dotaz

Jediná trapná věc je tu tvoje vyjadřování a neznalost češtiny. Di si prosímtě do sámošky koupit nějaký slušný chování, dík.;)
  • Re: Re: Re: Re: xD

neboj.. nerozpláču se.. já se jen naseru! *16*
  • Re: Re: ---

kde beres pravo nekoho osocovat jako nulu, ty malej fakanku bez kamaradu?:D Kazdej clovek ma svoji hodnotu, kazdej v zivote svym zpusobem neco dokazal, ale tys ocividne nedokazala ani pobrat trochu moudrosti a pochopit, ze lidi nejsou terce, na ktery si muzes plivnout. Fuj fuj fuj, detatko, maminka te malo bila.:D :D :D
  • Re: Re: Re: Re: Dotaz

Pozor, to jsem neřekl, lidi by se neměli škatulkovat. Jenom jsem referoval na to, že uživatelka smizuzi se inteligentně nechová v nejmenším, ale inteligence se nehodnotí přece podle toho, jakou hudbu člověk poslouchá. Jenom mě prostě zarazila tak primitivní agresivní reakce na prostou otázku. Ale urazit fanynky jsem nechtěl.
  • Re: Re: Re: xD

Nono, snad se nám nerozpláčeš, maminka ti koupí slona.:*
  • Re: Top Jonas Brothers

hlasuju kazdou chvili
  • Re: Re: Re: Dotaz

Myslíš, že fanynky JB nejsou inteligentní????
  • Top Jonas Brothers

Ahojte, hlasujte tu pro Jonásky:
    http://tweeter.faxo.com/ Top_Jonas_Brothers_Nation/2010/01
    Musíme to dát hodně vysoko, hlasujte každých 20minut!!!
  • Re: Re: Re: Dotaz

hmm...a? xD už si skončil.. xD já tě nenutím abys chodil s blbkama!! xD chot si s inteligentníma holkama je mi to u ..víš co!! xD a chodit sem a kontrolovat co napíšem a odpovědět je trapné! už jsem to jednomu BORCOVI říkala!! *15* *13*
  • Re: ---

víš že si pěkně trapný? *15* *15* no a co??!! koho to zajímá?? a ohodnotit svůj komentář jako za nejlepší je trapné!! NULO!! CO SI DOKÁZAL TY HMM *7* *15* JE MĚ Z TEBE ŠPATNĚ!! *15* *9*
  • Re: Re: xD

di někam debile!! *16*
  • ---

jonas borthers = pro deti , proc? rozkosne texty chvalene vedenim walt disney pro holky a kluky , nic pro sirsi obecenstvo , toto neni nazor nybrz FAKT,,,
  • Re: xD

kdyby to tvoje babicka cetla. Nauc se respektu ke starsim.
  • Re: Re: Re: jak to mužete poslouchat

daleko vic si cenim lidi, co to nekam doathli sami a nemaj prachaty rodice.
  • Re: Re: Dotaz

A jinak - Věř, že můj sexuální život je dost bohatý a nepotřebuju si hledat holky, co fandí JB a ještě nadávají lidem kvůli ničemu.:D Já chodím jenom s inteligentníma holkama, který maj v hlavě a neposílaj hned každýho do prdele.:)
  • Re: Re: Dotaz

Jsem se jenom zeptal, ty pískle vysazené na povyšování se nad jiné jejich urážením.:)
  • jonas brothers nej

Nejlepší skupina na světě.Hrozně se mi líbí od nich líbí písničky.Poslouchám je každý den a noc.Nej nej skupina.Play their music. *14* *14*
  • Re: hlasuj

Bude to i pro leden???
  • nej kapela

jste ta nejlepsi kapela jakou jsem kdy slysel *3* a kdy přijedete do ČR.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit