Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Plakáty

Nabízím plakáty JB pokud byste měli zájem mrkněte na www.littlebuffy.blog.cz
  • Re: BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Oni jsou tak podstivý haa haah Bla bla bla... Hepšííí(je to pravda)
  • Re: Re: Re: Re: BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

jo beztak jsou nejlepší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

jj to zasloužíí!!!! *16* *8* *8* *9*
  • Re: Re: BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Pro mě jsou taky nelepší i Grammy si zaslouží!!!!!!!!!!
  • Re: BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

jo!! ale co pro mě jsou pořád skupina roku a nějaká pitomá soutěž mě v tom bránit nebude..:D *9* *9* *1* *1*
  • BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Bééééé, Jonasci nevyhráli cenu MTVEma!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* Vyhráli to ti zmrdi Tokio Hotel, ale co čekáme, když je to v Německu a oni pro sebe ami hlasovali!!!! Jonásci řekli, že to nechají na svých fanoušcích. Oni jsou aspoň poctivý!!!!! *14* *14*
  • Re: 2000

2001 *1* *14* *3*
  • 2000

a timto mým příspěvkem je zde rovných 2000 příspěvků to je dobré ne?
  • Re: Re: ldi

jo to jo doufám že přijedou do česka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: SAJRAJT

jo neví o čem zpívají?? když to asi píšou tak asi ví píšou ne?? píšou o jejich trápení..attd.. ale ty zřejmě nechápeš o čem zpívají tak se do toho neser kdyý víš hovno jo!! *15* a proč by měli vytírat podlahu? to je tvoje povolání přece ti neukradnou práci ne? *15* tak hele oni na to mají a kdyby nemeli tak by asi tolik fanoušků neměli a ani by nezpívali kdyby neuměli zpívat!! *15* ta vaše inteligence je fakt nulová...copak podlahu už máš umytou a nemáš co dělat?? *15*
  • Re: ldi

jj ja je taky desne zeru,to mi proste nikdo nevezme...a nejaky zasrany trapny kokoti uz vubec ne *1* strasne Jonasky miluju *14* je to fakt ta nejlepsi skupina na svete!!!
  • ldi

vím že vás to tu už nebaví poslouchat ale tak já je žeru to nejde!:-*<3<3<3<3
  • Re: SAJRAJT

Souhlásím sou to kokoti ani neví o čem zpívaj :DD Ať dou radši někam vitírat podlahu a neserou se do zpívání :-!
  • Re: Re: Re: ???

jj jenom...2 *15*
  • Re: ICQ

myslíš jejich? Tak já mám myspace. A tam se musíš zaregistrovat. Měl tam i Nick svůj osobní, ale ten zrušil *9*
  • Re: Re: Re: Re: OMG!

Tokijáči jsou děsní, Bill vypadá jako holka, nechápu jak je můžete srovnávat s Jonas Brothers.
  • Re: ICQ

facebook..no jedině musíš se stát fanouškem někdo mi říkal že nemají soukromé FB jenom pro fanoušky..attd.. a icq.. : pch to teda fakt nwm..
    ahojte lidi.JB jsou ti nejlepší *14* *14* a od toho se tky vynořil můj dotaz:Nemáte pls někdo jejich ICQ nebo třeba FACEBOOK nebo LIDÉ nebo plostě něco tkovýho??? *7* *7* pls ten kdo by měl tk ať mi odpoví na mail pokud by to šlo... *4* předem děkuji *14* *14*
  • Re: SAJRAJT

jsi trapná jak si se svou pidiinteligencí vůbec našla tuhle stránku? asi náhoda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit