-
Re: SAJRAJT
Nejdřív se nauč psát jako normální inteligentní člověk,pak teprve můžeš vyjádřit svůj názor v diskusy....pěkně jsi se ztrapnila,holčičko,protože tohle nás opravdu nemůže naštvat,ty trapko *1* -
Obsahuje tvůj slovní něco jiného než kokoti, hovna, smradlavý, pojebaný??? To tady píšeš furt!!!!!! Malá slovní zásoba, ty budeš na zvláštní. -
no pěkně ses vyjádřil.. *15* a co jako to nás mělo nasrat nebo co??!! *7* *15* já ti k tomu řeknu jen jedno slovo : TRAPNÉÉÉÉÉÉ!! *15* *5* -
SAJRAJT
JSOU TO KOKOTI VYJEBANI, VYJEBANCI, HAVED POYEBANA SKURVENA SMRADLAVA. HOVNA SMRADLAVY TO JSOU. pICUSE -
Re: Re: Re: ???
tak sem nelezte když se vám nelíbí -
:-)
vytvorila jsem na osobnostech jejich mamku Denise Jonas tak se tam kdyztak mrknete *4* papa -
Re: Re: Něco
to by me fakt zajimalo jaky sracky poslouchas ty...jonaskove jsou proste nejlepsi,tak zalez a nepis sem,kdyz se ti nelibej... *1* -
Re: Re: ???
tak už sme 2...... *5* -
Re: Re: §¨l¨
jj -
Re: §¨l¨
to sou... -
Re: Něco
swatá prawda... *5* -
jo souhlasím, SOU TO KOKOTI!!!!!!!!!!!!!!! a je mi z nich nablití i jako z wás wšech co si sedíte na uších.... *9* *1* -
mtv
http://ema.mtv.tv/artists/jonas_bro thers
kluci jsou nominováni na MTV Ema. tak dejte hlas. je tam napsany Vote, tak klikni. -
Pomoc!
Holky pomoc, musím Kevovi poslat přání a nic mě nenapadá. A ani nemůžu nic dobrého najít. Kdyžtak pošlete do vzkazů. A nějak do jeho narozek. -
Re: Kevin
ja miluju vsechny *1* *14* -
jezis tak kdyz se ti Jonas Brothers nelibej,tak sem proste NELEZ!takovyhle lidi fakt nechapu...kdyz se mi nekdo nelibi,tak na nej proste nelezu...uz jste s tim fakt trapny *16* -
a co mi stím... *7* seš trapnej fakt!! ani se neumíš podepsat vlastním jménem srabe!!!!! -
Re: Re: Kevin
já zase Nicka *1* *15* -
Něco
Jonas brothers jsou FFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUJJJJJJ
lepši je billy talent a nebo goldfinger
*13* -
Re: ???
např. já