Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: SAJRAJT

Nejdřív se nauč psát jako normální inteligentní člověk,pak teprve můžeš vyjádřit svůj názor v diskusy....pěkně jsi se ztrapnila,holčičko,protože tohle nás opravdu nemůže naštvat,ty trapko *1*

Obsahuje tvůj slovní něco jiného než kokoti, hovna, smradlavý, pojebaný??? To tady píšeš furt!!!!!! Malá slovní zásoba, ty budeš na zvláštní.

no pěkně ses vyjádřil.. *15* a co jako to nás mělo nasrat nebo co??!! *7* *15* já ti k tomu řeknu jen jedno slovo : TRAPNÉÉÉÉÉÉ!! *15* *5*
  • SAJRAJT

JSOU TO KOKOTI VYJEBANI, VYJEBANCI, HAVED POYEBANA SKURVENA SMRADLAVA. HOVNA SMRADLAVY TO JSOU. pICUSE
  • Re: Re: Re: ???

tak sem nelezte když se vám nelíbí
  • :-)

vytvorila jsem na osobnostech jejich mamku Denise Jonas tak se tam kdyztak mrknete *4* papa
  • Re: Re: Něco

to by me fakt zajimalo jaky sracky poslouchas ty...jonaskove jsou proste nejlepsi,tak zalez a nepis sem,kdyz se ti nelibej... *1*
  • Re: Re: ???

tak už sme 2...... *5*
  • Re: Re: §¨l¨

jj
  • Re: §¨l¨

to sou...
  • Re: Něco

swatá prawda... *5*

jo souhlasím, SOU TO KOKOTI!!!!!!!!!!!!!!! a je mi z nich nablití i jako z wás wšech co si sedíte na uších.... *9* *1*
  • mtv

http://ema.mtv.tv/artists/jonas_bro thers

kluci jsou nominováni na MTV Ema. tak dejte hlas. je tam napsany Vote, tak klikni.
  • Pomoc!

Holky pomoc, musím Kevovi poslat přání a nic mě nenapadá. A ani nemůžu nic dobrého najít. Kdyžtak pošlete do vzkazů. A nějak do jeho narozek.
  • Re: Kevin

ja miluju vsechny *1* *14*

jezis tak kdyz se ti Jonas Brothers nelibej,tak sem proste NELEZ!takovyhle lidi fakt nechapu...kdyz se mi nekdo nelibi,tak na nej proste nelezu...uz jste s tim fakt trapny *16*

a co mi stím... *7* seš trapnej fakt!! ani se neumíš podepsat vlastním jménem srabe!!!!!
  • Re: Re: Kevin

já zase Nicka *1* *15*
  • Něco

Jonas brothers jsou FFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUJJJJJJ
    lepši je billy talent a nebo goldfinger
    *13*
  • Re: ???

např. já

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit