-
Re: Re: Miluju jeee!!!!
Jsou úžasní každou chvíli hypnotizuju jejich plakát nejkrásnější je podle mě Nick a nevíte jestli by někdy mohli přijet do ČR bylo by to super ne? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Trained Monkeys
*jaký jsi -
Re: Re: Trained Monkeys
a co mi stím.. *7* máme se posrat nebo co? *1* s já si zase myslím že si ubohej...ale můj názor no..xDD měli by tady taky naistalovat nějakou diskuzi o tobě...to bych ti tam psala jakýsi kretén.. *1* ....a nikdo jiný by už tam nepsal.. *15* a víš proč?... no protože tě nikdo nezná...to je na piču ten život vid....!! tak hele už jsem nelez jo..nic si nedokázal..a JB..jo!! podívej kolik máji fanoušků!! *14* *10* -
Re: Miluju jeee!!!!
taky miluju Joeíčka...!! *14* *14* *4* -
Miluju jeee!!!!
miluju Jonasky:-)jsou nejlepsi na svete!!!maj skveli pisnicky a jsou vsichni desne sexi:-)hlavne muj milovanej Joeík!!zeru je.......!!!! *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: TH a JB
z.u.z.k.a: jooooooooooo, nikdo! -
luida: w poho...nikdo nebude nadavat nasim jonaskum!!! *16* *3* -
dik za zastání, z.u.z.k.o *3* -
nemusíš mi hned nadávat. Běž se léčit!!! Jsem se sekla, bože no a co! -
tak u toho druheho jo..ale nejdřív by ses to měla naučit psát aby to lidi pochopili a už tu neotravuj bez si za svýma TH!!!!!!!!!!! -
sak ti tam ani nespadlo jedno slovicko: MILEY tak se uklidni ty!! krávo!! -
Re: Re: Re: Re: TH a JB
Hele to je její problém že se kvuli němu podřezala. A ja sem říkala že miley se kámoší s TH ne že JB s Miley krávo.!!!! -
Re: Trained Monkeys
Nemachruj, že umíš anglicky. To se učí i děti ve školce! -
Re: Re: Re: TH a JB
vispat? zajímavé slovo! a řekneš mi s kým? Kámoši s Miley Cyrus? Nejdřív si přečti něco ty! Pokud to nevíš tak Nick a Miley už se zase nenávidí!!!! No tak to není EMO- sorry vole. Mě to tak připadalo, ptž se maloval, oblíkal se jen v černé a zpíval samý smutný songy. A dost to ovlivňovalo i holky, ptž jedna si kvůli němu podřezala žíly!!!!!!!! To zas nevíš ty! Tohle holky kvůli rock-style nedělají! -
Re: Re: TH a JB
Hele ale oni sou kamoši protože spolu bbudou nebo měli nahrát pár písniček to samí s miley cirus jo a Tokio Hotel není EMO nejdřív si o nich něco přečti a pak di machrovat a kdo se maluje je Bill a ten není EMO ale ROCK-STYLE jo takže drž hubu a di se vispat -
Trained Monkeys
Vite, co jsou JB pro me ? CVICENY OPICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TRAINED MONKEYS, TRAINED MONKEYS TRAINED MONKEYS -
Re: TH a JB
A můj osobní názor je, že TH zostuzují EMO a neumí zpívat! Ale je to jen můj názor. Jo a JB a TH nejsou kamarádi. Kamarádi nejsou jen proto, že se spolu smějí do objektivu! -
TH a JB
No víte o těch hádkách TH Fans a JB Fans no já nechápu Fanoušky JB že nadávaj TH a zase nechápu naše fanoušky TH že nadávaj JB dyť Tokio Hotel a Jonas Brothers sou přátelé tak vy Fanoušci JB nechte fanoušky TH napokoji a zase mi TH fanoušci necháme napokoji vás Fanoušky JB. POCHOPILI JESTLI NE TAK STE BLBÍ PROSTĚ KDO NEPOSLOUCHÁT TH TAK AŤ JE NECHÁ NAPOOJI A TEN KDO NESNÁŠÍ JB TAK JE NECHÁ NAPOKOJI. S POZDRAVEM VERČA
I KDYŽ SI MYSLIM TO JE JEN MUJ NAZOR ŽE JB TEDA NEUMĚJ ZPÍVAT ALE TO JE MUJ NAZOR. -
Re: muj nazor
Oni píšou o tom, co trápí lidi v jejich věku, což je většinou láska! Ale některé nejsou jenom láska, láska a zase láska. Např. Alittle bit longer-Nick zpívá o cukrovce, Live to party-o párty ... -
Re: Re: Re: Re: muj nazor
nejsou všechny o lásce!!!!!