-
Smradlavy hovna
VYJEBANCI, SMRADLAVY HOVNA to jsou !!!!!!!!!!! -
Smradlavy hovna
Smradlavy hovna
Smradlavy hovna
JB
Vy se chováte jak malý 5-letý děcka co se dohadují.Když se někomu JB nelíbí a nemá je rád(a) tak nechápu proč sem lezou a píšou tady ty svoje výtažky z mozku.A co vůbec nechápu je že tady píšou o tokio hotel,jestli jste si nevšimli tak todle je stránka vjenovaná Jonas Brothers.A ted můj názor naně.Jonas Brothers mám moc ráda,líbí se mi oni i jejich písně,aspon píšou o něčem normálním a né kravinách který občas nedávají smysl.A taky chcu říct at se tady nehádáte a ti co JB nemájí v lásce at jsem prostě nelezou a jdou si stěžovat a nadávat někam jinam !! -
Re: Re: Re: OMG!
a to dovol abych se zasmála!!!oni nejsou nej TH:D:D:D:D LOL...jsou to hnusníí debilni buzny co si na neco hrajou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!a ja kdyz se zeptam koho nesnazi za skupinu hmm..tak hadejte co odpovi...TH protoze jsou fuj a jsou leda tak nejnejnejhoršíí!! -
Re: Re: OMG!
tokio hotel jsou fůůůůůj..........a nwm co tady je resis bez slavit k TH jo ty kráávo!!!!!!! *16* -
Re: jonas blbci
Můžeš mi říct jak ty můžeš vědět co si o sobě myslej?Ty je snad znáš že to tvrdíš s takovou jistotou?Jenom závidíš,nic jinýho.. *5* -
Re: SRACKY
Hele fakt nechápu na co si tady hraješ..jestli se ti nelíbí,tak to sem nepiš..stejně jenom závidíš že oni zpívat umí narozdíl od tebe.nechápu co proti nim máš,spíš jenom závidíš,nic JINÝHO! JB sou best! -
Re: BOŽE BOŽE!!!
Tyjo tak ted si jim to fakt hustě nandala..ale je to pravda.. -
hledám
Ahoj hledám někoho s hudebním talentem. Nedávno jsem napsala text písničky a hledám někoho kdo by ji zhudebnil prosím ozvěte se. -
TH nej JB fuj
Jonas Brothers sou ta nejhorší skupina na světě a Tokio Hotel jsou zas nejlepší na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! -
Re: OMG!
skvělá trefa tokijáči jsou nej a jonasáci fůůůůůůůůj *1* *13* -
OMG!
Tokio Hotel jsou skvělí a předběhly jonas brothers v t-music charts.. supéér :p :p .. Smůůůla pro vás. haha! *1* *1* *1* -
Blahopřání!
Ahojte, našla jsem krásná přáníčka, ale potřebuju poradit vyberte!
1.Nastal pro Vás velký den, den radosti a štěstí.
Chvíle, která pevně zůstane Vám v srdci.
Mějte k sobě čistou lásku, kéž Vám navždy vydrží,
i když přijdou bouřky, mraky, deště s průtrží.
Cesty té se držte, ve dvou bude jistě krásná.
There was a great day for you, day of joy and happiness.
While that remains firmly in your heart.
Keep to yourself pure love, may we forever will last
even come thunderstorm, clouds, rain.
Ways to keep that in two will certainly beautiful.
2.Spokojenost nechť Vám plyne do té Vaší světničky,
abyste vždy milovali pro Váš život celičký.
Buďte jeden druhému oporou,
ať Vaše prstýnky nejsou jen ozdobou.
Ve svém krásném manželském svazku
poznejte jen samé štěstí a lásku!
Satisfaction let you goes to the your room,
you always love your life livelong.
Be each other support,
Let your rings are not just decoration.
In your beautiful marriage
Get to know only happiness and love!
3.Bohatství a krása je málo,
časem zaniká a mizí.
Kde upřímnost však panuje
a láska čistá, ryzí,
kde srdce srdci rozumí
a duši sílu dává,
jen tam se život společný
kvetoucím rájem stává.
Wealth and beauty are few,
eventually disappears.
Where there is sincerity, however,
and pure love, pure,
where the heart means the heart
soul and strength gives
only there is a common life
blossoming paradise becomes.
Vyberte, ale poud máte něco svého, klidně mi to napište do vzkazů a půjde to taky do rozhodování! Jako přídavek k přání dám obrázek snubních prstýnků a nakreslím svatební foto Keva a Danielle. -
Re: Re: Re: Re: Re: JB jsou
asi se nudis co!!!!!!???????????ani je neznas mozna nehrajou podle tveho stylu tak je tady pomlouvas!!!!!a bez uz do prdele nebe se naseru!!!§!!oni aspon dokazali byt slavni a maji hodne fanousku!!!!!!!!!!!a ty si jenom dokazal tady je nadavat nic jineho ze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!debile zkurveny vypadni nebo ti dam do drzky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!kokote .........čuráku!!!!!!! -
Re: Re: Re: Re: JB jsou
sprostá!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: JB jsou
drz tu tvoji plenivou hubu ty kokote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bez si za svima skupina čurááku!!!!a nesr mě nebo budu ještě víc prostá že si to nedoveděš přestavit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *8* *8* *10* *10* -
Re: ke konci nebo na začátku
a z kama bys to icq vzala?? *8* -
ke konci nebo na začátku
ano ano..kevi bude ít svatbu na konci roku 09 nebo na začátku 2010 vím to díky Demi..mám jeji icq..a je pravy..takže všechno žmoný se dozvídám a icq má jemo Joe Nick a kEv nemajou..a ten autogram..bych c htela taky..nejak se ji zeptám jestly to nejde zařidti xDD pro me xDD