Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: muj nazor

tak to se fakt pletes...ja miluju jejich texty a neni pravda ze jsou vsechny jenom o lasce...
  • Re: Re: muj nazor

lady jonas bohuzel nejsem holka , nejspis si muj prispevek nepochopila do jiste miry , ja osobne bych teda nic neskladal ale rad bych si poslechnu co se treba deje ve svete nebo psat o emocich jako je vztek a strach , jestly to teda chapes tak me uz pisne s romantickym nadechem absolutne nic nerikaji protoze kazdej v podstate zpiva porad o jedny a ty sami veci , ale podle tvyho komentare budes nejspis jenom osoba ktera posloucha hudbu ale text si neprectes
  • Re: muj nazor

a jako o cem by asi tak meli psat,nevis?kdyz ses tak chytra,tak o cem bys psala ty?to by me fakt zajimalo...
  • muj nazor

nepripadaj vam zbytecny ??? samozrejme ze nekterym se libi ale ja mam namysli jejich zpev??? proste kazdej zpiva o lasce ,a k cemu to je? bud se rodej porad blbejsi a blbejsi lidi , me uz teda otravujou jak furt nekdo prijde s novou pisnickou a kazdy druhy slovo je love, nechcete si poslechnout taky neco jinyho? muj nazor ...zdrbejte me
  • Re: J.O.N.A.S.

na youtube'!!!!!!!!! *1* *1*
  • Re: Smradlavy hovna

ty kravo co ty mas neco jako na jonasy nadavat kdys je ani neznas ty jedna pipino , ............................
    ty jedna ......... *13* *5*
  • J.O.N.A.S.

Nevíte kde se to dá zkouknout na netu v češtině?
  • Re: J.O.N.A.S

Ahoj, ta písnička se jmenuje Live to party.
  • J.O.N.A.S

ahojky, nevite jak se jmenuje ta uvodni pisnicka ze serialu JONAS??? ..diikyy plsiik napiste mi to na 422259665 *14* *14*
  • jonas brothers

Ty jo ty fakt valej *3*
  • Re: Re: z.u.z.k.a

a co já stím..tak když se ti ulevíí tak si teda šulin hnusný,trapnýýý!! *16* *1*
  • Re: z.u.z.k.a

Fuj TH, EMO jenom kazí!!!!
  • z.u.z.k.a

:p dobrej pokus s tou krávou ale Já jsem kluk ... :D takže máš smůlu moc si se netrefila no ale to se taky stává.....těm blbějším :p *1*
  • Re: Jonas Brothers uměj říct česky ahoj

Taky jsem si nejdřív myslela, že to je ,,naše české ahoj'', ale není! *9* Jedna holka jim něco psala a místo ,,enjoy'' napsala ,,enhoy'', tak se tomu smáli! Ale okamžitě jsem jim psala, že umí český pozdrav ,,Ahoj'', co to znamená u nich, odkaz na video jsem jim dala(ať ví, co myslím) a taky ať si to zapamatují, že nás takhle přivítají v Česku na jejich koncertě!

TAK SI JICH NEVŠÍMEJ A ULEVÍ SE TI!!!!!!!!!!
  • Potpořte Jonas Brothers

Ahoj lidi mám new soutěž na méém blogu
    Potpořte Jonas Brothers se songem Fly with me
    http://papirek256.blog.cz/0910/ nejlepsi-song-wideo
    díík moc ;-)

TAK SI JICH NEVŠÍMEJ A ULEBÍ SE TI!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Jonas Brothers uměj říct česky ahoj

ahoj ...je nejaky video s tim? plz *4*
  • Jonas Brothers uměj říct česky ahoj

To bylo hezký jak se Joe učil ahoj a on řikal enhoj a Nick ho opravil a řekl this is ahoj.Lovuju nicka *1* *1*
  • Smradlavy hovna

VYJEBANCI, SMRADLAVY HOVNA to jsou !!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit