-
Pomozte prosím!
ahojte potrebuju poradit jak mam poslat zadost o autogram??vubec nevim co a jak:))poradte prosim...kdo uz s tim ma nejakou zkusenost ozvete se prosim na lady-jonas@seznam.cz nebo na icq 354-591-972.moc dekuju za odpoved!!papa -
Pomozte prosím!
ahojte potrebuju poradit jak mam poslat zadost o autogram??vubec nevim co a jak:))poradte prosim...kdo uz s tim ma nejakou zkusenost ozvete se prosim na lady-jonas@seznam.cz nebo na icq 354-591-972.moc dekuju za odpoved!!papa *4* -
JB
Lidičky!!! Bežte hned hlasovat na T-music charts!! TOKIO BUZNY se dostali na první místo a Jonásci jsou na 2!!!Jsou tam poslední týden tak se snažte a hlasujte o 106!! *3* -
Re: Re: Svatba
na email 21.pavel@seznam.cz -
Re: Svatba
prosím nemáš jaký koli kontakt na jonase odepiš -
jonas
prosim vás nemé někdo z vás kontakt na jonasy koná se konkurz hledají bass kytaristu prosim vás odepište mi na 21.Pavel@seznam.cz *4* -
Re: Re: Svatba
A jak se ta snoubenka jmenuje přesně? Musím tu gratulaci napsat hezky *3* -
Re: Re: luky
nahodou to je normalka serou me serou tak co -
Re: Re: Re: JB jsou
a ty si snad neco lepsiho dokazala *7* -
Re: Re: JB jsou
no jo nejakej kokot tu cumi na camp rock a nic jinyho rict neumi nez od tech trapaku -
Re: Re: JB jsou
jdi do pici *1* -
Chliv
Tohle je prosim Vas Chliv aneb internetova diskuse ? To proto, abych vedel, jak se chovat. Jaq myslim, ze chliv, ne ? KROCH KROCH KROCH -
Re: Svatba
cetla jsem ze svatba bude nekdy koncem roku 2009,nebo zacatkem roku 2010 a pry to ma byt na Bahamach kde se kev s dani seznamili....:-)a svedkove budou joe i nick:-) -
Svatba
Ahojte, kdy se bude Kev ženit? Nebo už to má za sebou? Chcu mu poslat gratulaci a nevím kdy! -
co furt řešíte
Bože!co furt řešíte..pstě někdo je má rád..a nekdo né!každý má jiný názor...každý má rád někoho jinýho!ale pořád nejsem tak blbá..!abych se otravovala tím..abych psala komenty ke skupinám který nemám ráda!pohá stráta času!jeden má ráda linkinpark druhej JB třetí má rád nekoho jinýhoooa.e pořád nedokážete pochopit žety vaše pojebaný nadávky nikoho nezajimajou!a popravdě!ste mi všeci u prdeléé!mě se lïbi JB ale můžu říct žesemi třeba nelibi tokio hotel..a myslíš..že to řeším?né!tak už se konečně ostatni vzpamatujte a vratte se do reality! -
Re: luky
no si vem prizpevek lein ten jim nenadava ale joker jim nadava.....tohle je nazor?? ne to je nadavani!!! -
luky
tady nekdo rekne svuj nazor bez vulgarit, ale dotycny 12 - 14, mozna i vic abych nerurazil, fanynky hned nadavaji ...lol -
Re: Re: Tlupa Jonas Kokotu
Moje řeč *1* -
Re: jb
Vezmu to postupně 1.Jestli si myslíš že se JB všude holej koukni na Kevču(hrudník) nebo Joea(obočí) (nebojte holky nic proti nim ale potřebuju příklad)2.Jestli si myslíš že zpívat o lásce nebo o cukrovce je blbost jsi FAKT VELKEJ KRETÉN 3.Názor neznamená na někoho nadávat ale říct slušně co si o něm myslíš *5* -
Re: JB jsou
111 DDD JJJ _I_I_I (přeloženo pro tupouny kteří nemaj rádi JB vlez mi na hrb mega nulo) si fakt kretén *5*