Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: JB jsou

si trapný...nic lepšího si nedokázal? *7*
  • Re: JB jsou

zalez,sam jsi curak a buzik tak zavri klapacku a moc me neser... *1*
  • Re: jb

ja te drbat nebudu,respektuju tvuj nazor...me se jejich texty nahodou moc libej,aspon jsou o necem,narozdil od skupin ktery o necem napisou a nedava to vubec smysl:-)jinak nevim jak si prisel na to ze se holej vsude mozne...to me fakt pobavilo:-)
  • JB jsou

buzíci čůráci trapáci hahaha hohohohohhahahahohahaha
  • Re: jb

uplne s tebou souhlasim ja zrovna po nich nejedu
  • jb

ted mluvim sam za sebe jako kluk , nevadi mi ze holky na ne letej jen kvuly vzhledu a protoze si vyholily chlupy v nosu a vsechny mozne partie na tele, me sere to ze zpivaj o takovejch blbostech jako kdyby poznali celej svet a tak trochu mi pripada ze ze sebe delaj fylozofi??? muj nazor , a ted me zdrbejte !
  • Re: haha

co se opičiš?????!!!!!!!! *10* *10* *1*
  • MILUJU JEEEE

JA TUHLE SKUPINU MILUJU!!!JE NEJLEPSI NA SVETE!!!KLUCI JSOU UPLNE NAAAADHERNY A MAJ NEJLEPSI PISNICKY,FAKT KRASNY!!!NIKDY JE NEPRESTANU MILOVAT,PROTOZE JSOU TAK DOKONALY!!!MILUJU VAAAAS,KLUCI!!!
  • MILUJU JEEEE

JA TUHLE SKUPINU MILUJU!!!JE NEJLEPSI NA SVETE!!!KLUCI JSOU UPLNE NAAAADHERNY A MAJ NEJLEPSI PISNICKY,FAKT KRASNY!!!NIKDY JE NEPRESTANU MILOVAT,PROTOZE JSOU TAK DOKONALY!!!MILUJU VAAAAS,KLUCI!!!
  • antifanousci jsou trapny

no jasne,ja chapu ze kazda skupina ma i svoje antifanousky,ale proste nedokazu pochopit,proc sem musi porad chodit a psat o nich hnusny veci...ja treba taky nenavidim tokio hotel,ale proste na ne nelezu a nepisu o nich kdovico...je to fakt desne trapny!!!!
  • Re: Re : Zuzka

no jasne,ja chapu ze kazda skupina ma i svoje antifanousky,ale proste nedokazu pochopit,proc sem musi porad chodit a psat o nich hnusny veci...ja treba taky nenavidim tokio hotel,ale proste na ne nelezu a nepisu o nich kdovico...je to fakt desne trapny!!!!
  • haha

METAL 4EVER!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
  • Re: Re: r.w.

V tom případě je vymaštěná asi půlka světa...Ale mě je to fuk...Pro mě zpívaj hezky a tim to hasne...Tyhle hádky sou naprosto o hovně...Myslim že nebudeš až tak inteligentní osoba když sem píšeš takový píčoviny...Uvědom si že si vlezl\a na stránku fanoušků tak je jasný že debily který jim pomlouvaj oblíbenou kapelu se budou snažit vypískat pryč...Přemejšlej než něco začneš dělat ju?? *3*
  • Re: Re: Re : Zuzka

v kazdem ale uplne v kazdem skupine či zpeváčce se najde nejaky antifanousek ty krávo!
  • Re: Re : Zuzka

di do prdele ty pičo!!!!!zhebni ty hnusná svině!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* ty zase nic nechápeš! *16*
  • Re : Zuzka

A ty si zase nepochopila, ze neni skupina /resp. tlupa/ bez Hateru a bez Antifanousku.
  • Re: BOŽE BOŽE!!!

Jo tak to si napsala přesně. Mám na to úplně stejnej názor. A překvapuje mě že i holky tady maj často takovej slovník neříkám že mě někdy něco neujede ale rozhodně to nebudu psát o někom koho neznám
  • Re: Tlupa Jonas Kokotu

bože ja nwm jestli ste všichni blbý že to neumíte pochopit že má každý jiný styl a jsme všichni rozdílní!!!! *8* jsme lidi a každý se narodil jinak a má jiný styl!!!!každý má nějakou chybu !!Vy máte že je tady pomlouváte a neumíte příjmout že je někdo poslouchá a má je někdo rád!!!!!!!už to tady konečně může nějaký debil pochopit!!!!!!!??? *7* *7* *16* *16*
  • Tlupa Jonas Kokotu

Oui,´D´accord. je pense, que cet group est tres horrible. Ces sont les Coques. les Coques. A po cesky si to taky zopakuju : Totalne yebla tlupa je to. nenavidum hudbu tehle Jonas KOKOTU. Yebla tlupa. ne skupina, tlupa. *9* *9* *9*
  • haha

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit