-
nepoznam to
ten cernovasý to je kráásná holka co *1*
ps(kdo sou ti kokoti?)
*3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nej.bratri
pro misinka a andel JONAS BOTHERS!!!Ale me MOJE nazory zajmaj...a komu tim prospejou ze sem prijedou...budu mit v penezence o 20 tacu navic...to asi tezko *16* takze se ZAMINDRAKOVANEJ,DEBILNI a ZKURVENEJ majel POFIDERNI stat a TEČKA!!! -
Re: Nej.bratri
Já slyšela že už tady jednou byli s Avril jak měla Avril turné po Evropě a koncert u nás tak měla JB jako předskokany takže tady už jednou byli a prý se do Evropy chystaj znovu ale nwm jestli i tady -
Re: Re: Re: Re: Re: Fans JB! posle te je do prdele a KONEC!
ty si fakt piča ty frajerko misis jonas *15* *15* ani to neumíš napsat!prej pank *15* *15* *15* *15* tak zmlni a zalez stokrát lepší jak ti tvoji sráči JB-panicové *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Nej.bratri
hele uz mi lezes na nervi di si nadavat treba i o nas ze sme mala zeme nekomu jinimu tady nas nezajimas ty ani ty tvoje nazory protoze nas JONASOVE nevynechaj!!!!!! *1* *1* *5* *15* *15* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Nej.bratri
sme mozna mala zeme ae do z ty mali zeme se taky vejde nekolik blbcu co pomlouvaj JB a jestli nam prejes at sem neprijedou tak mas smulu chuderko protoze oni sem jednou prijedou trvat to dlouho nebude a klidne mi tady ndavej me je to u pr......takhle nas stejne nemuzes zastasit ze sem nepridou atd.: *15* ae my je zboznujem a navic nejsme na tyhle zemekouli sami koho vynechali *1* *1* *5* *5* -
Re: KLUCI Z JONAS BROTHERS
hele ja sem taky myslim jen prastena fanynka ae do nich takhle si premejslej jen ty kazdy zivot ma cenu a prosimte tady na kolenou ostatnim nekaz svoje sny hm??mozma nevedej kde je cr ae pojedou sem jj a uz prestan bejt takovej pesimista protoze te to kazi bud jaka si a taky sni!.a fantaziruj ju??a ver tomu ze ty nej hvezdy teda JB uvidis na vlastni oci *3* *4* *14* -
Lucinka nebo ty si může podat s Paris Hilton ruku *1* *1* *1* *1* -
jj Miley Cyrus je furrtttt lepšííí než nějakej metal,pank.....atd...no prostě to co poslouchaj ty blbci *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Fans JB! posle te je do prdele a KONEC!
je to vidět:-DALE TO UŽ VÁM NEPOMŮŽE PÁČ NÁS JE TADY TŘEBA 20 NELI VÍC a vy jste jen dva!!!tk si to uvědomte jo ale počkat vy vlastně neumíte přemejšlet tk to pak jj -
Re: Re: Re: Re: Re: pro khara a tynqku
je to vidět *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: fynqua ci jak se jmenuje?!
ale narozdíl od Lucinky jsi tady brán ty za debila *1* *1* *1* tk se tk začni chovat nebo vypadni!!!! -
KLUCI Z JONAS BROTHERS
holky ja vim ze at uz kevin , joe nebo nick sou vsichni hezky kluci ale my sme pro ne jen fandove nemame u nich zadnou cenu oni zpivaj hezky sou proste uza ale my sme z ceska a oni ani nevedej ze sme . pro nas je uza ze je vubec uvidime *9* *9* *8* *14* *14* -
jeje
hej lidicky camp rock je nejsuprocejsiiiiiiii film kterej sem kdy videla demi lovato a joa jonas sou nejlepsejsiiii miluju joa !!!!!!!wooooooooow *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
miluji Joa
Miluji Joa!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Nej.bratri
taky sme debilni a mala zeme...jak by o nas mohli vedet!!! -
Camp Rock
Nikdy sem nemusela Jonas Brothers - od té doby co sem viděla Camp Rock je zbožňuju -
smula né?
myslis ze nick je jenom pro tebe?!!nikdo nikoho nedostane stejne mylsis ze by snad chteli obycejne fanynky??!!!myslis *7* *9* -
Re: fanynka jb
jjj.líbí se mi Nick...je mi trochu líto kevina,protože ho nikdo nechce..moje kamoška ma rada Joa.už jsou zabrany,tak ti zbiva kevin... *1* jsou užasny... *14* *14* *14* *14* miluju tě NICKU!!!!!!!!!!!! *14* *14* -
Re: Re: JoOnas..***
muzes jako zacit psat normalne ,co na tu tvoji upravu asi rika ucitel/ka??!! *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *5* jaky by ti bylo kdyby tady takhle tady psali vsichni??!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1*