Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • asi te zklamu kikinko

asi te zklamu ae JONASOVE na tyhle stranky nechodej a ikdyby tak tomu stejne nebudou rozumet *9*
  • Re: Názory

KOnečně nějákej fan z mozkem co chápe co je to diskuze *1*
  • Re: Re: Re: fynqua ci jak se jmenuje?!

za to ty nejseš vůbec drsná s tím capslockem a hromadou nadávek...nejsi o nic lepší než my...problém je v tom,že my to víme...avšak ty pořád ani netušíš...
  • Re: Re: Re: pro khara a tynqku

hh tak jsem přišel z práce a koukám na ten spam....hm určitě nejsi chytřejší než já...to ani nemusíš zkoušet...soudě podle tvých příspěvků s capslockem....a vůbec celkově se snažím vyhýbat vulgarismům což se o tobě říct nedá...stejně tak,že si hraješ na dospělou což nejsi...možná ,že říkáš ,že si hraju na chytrýho ...nejspíš to bude tím ,že už mám na to věk a taky něco za sebou...ne jako ty ..ty opelichaný kuře....až dokážeš něco v životě ,,můžem,, se bavit na stejný úrovni....do tý doby seš jen rozmazlenej smrad ...
  • JoOnas..***

kéž by ste toOhle četli kluci..ach joO..x((ale coO..aspoOn ze jakz takz zvladam ajinu o kroOk blíže k vám..xDD,,mUcQ..xO* *7*
  • JoOnas..***

*ježiš jsoOu tak užasny nemam sloOv miluju je,,Fakt moOc vsichni jsoOu hezoOunky ..a Nick..takoOvy sladky zlatíčkoO..a joOe ten filmek CAMP ROoCK se vám fakt vyvedl jsem vaše věrná fanynka jen tak dál vy mí kluci jste seXy...miluju vás..!KiKi *14*
  • fanynka

Jonas Brothers jsou nejlepsi,zvlast Joe a Nick jsou hezcí *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Fans JB! posle te je do prdele a KONEC!

...mno ted si me dostala...ale sorry ale me to bavia navic je to demokratický forum...takze vyhul
  • Re: Re: fynqua ci jak se jmenuje?!

CO SI VY IDIOTI O SOBĚ MYSLÍTE?!!!!!!!!děte do hajzlu S vašema ,,DRSNÝMA,, kecama na JB!!!!VY SI SEM PŘÍDE,ZAČNETE TADY NADÁVAT NA JB A CO JAKO??!!!TO SE Z VÁS MAJ VŠICHNI POSRAT NEBO CO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Re: Re: Re: Fans JB! posle te je do prdele a KONEC!

když už tk buď tk hodná a neříkej mi ,,POPOVÁ BARBÍNKA,,!!!!!!!co si o sobě vlastně myslíš?!!!!!že si bůhví co abys mi tady mohla říkat co jsem?!!nebo jako co??!!!CO SI VY IDIOTI O SOBĚ MYSLÍTE?!!!!!!!!děte do hajzlu S vašema ,,DRSNÝMA,, kecama na JB!!!!VY SI SEM PŘÍDE,ZAČNETE TADY NADÁVAT NA JB A CO JAKO??!!!TO SE Z VÁS MAJ VŠICHNI POSRAT NEBO CO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • -

jb jsou fakt cool hlavně joe *14* *14* *14*
  • Pro holky

Hele holky ja proti JB nic nemám ae vy děláte jako kdyby byly jenom vaši a je neskutečné jak se kvůli tady tomu hádate kolik holek jim napíše kolik holek je miluje a mě se taky líbí ae mame minimální šanci je poznat osobně a pochybuju zhe oni chodí na české stránky když nam asik hovno rozumí.... tak z toho nedělejte takovou vědu....jo JB sou pěkní pěkně zpívaji dobře poradí o písní a někomu se nelíbí a o tak ho ignorujte .....a radši pište jaks e vám líbí.......tak peace *3* *14* *15*
  • Re: Re: Re: Fans JB! posle te je do prdele a KONEC!

jo jasne a ted si jako hustá...nebo co???prosimtě ty jedne popová barbinko di se zahrabat...ty tví Jonas Buzeranti za pul roku skonci a nestekne po nich ani oes...je to jen Americká protekce... *16* je to proste HNUS *9*
  • Nej.bratri

Ja mám jonas brothers neskutecne rada!JEJICH HUDBA POPISUJE JAK TO VLASTNE CHODI bud v lasce nebo pratelstvi!!!Jsou pro me nejlepsi skupinou!!!!!!Doufam ze nazpivaji vic pisnicek a ze zustanou takovi jací jsou doted!!!!!!Preju jim hodne stesti!!!Vzdy jejich fanynka!!! *4* *4* *4*
  • Re: Re: pro khara a tynqku

Khare:mě neni ani 15 a už jsem daleko a daleko chytřejší než ty *1* *1* *1* *1*
  • Re: Re: Fans JB! posle te je do prdele a KONEC!

hahaha a to mělo bejt jako co??? *1* *1* to mě jako mělo dostat nebo co?? *1* *1* jk chceš:tvé příspěvky mají tolik smyslů např:že z nich de vyčíst tvá inteligence nebo že je z nich vidět že na JB tk či tk nemáš,a co ten váš metal??z toho je zase vidět že jste sto let za opicema protože dnešní mládež posloucháá upaaaaaa něco JINÝHO!!!!tk tady máš tu svou odpověď a etě něco:NEMUSELA JSEM NAD TIM CO TI NAPÍŠU ANI MINUTKU PŘEMEJŠLET *1* *1* *1* *1* *1* PS.to bylo pro odpověď Khare na můj příspěvěk:-D:-D
  • Re: Re: Fans JB! posle te je do prdele a KONEC!

hahaha a to mělo bejt jako co??? *1* *1* to mě jako mělo dostat nebo co?? *1* *1* jk chceš:tvé příspěvky mají tolik smyslů např:že z nich de vyčíst tvá inteligence nebo že je z nich vidět že na JB tk či tk nemáš,a co ten váš metal??z toho je zase vidět že jste sto let za opicema protože dnešní mládež posloucháá upaaaaaa něco JINÝHO!!!!tk tady máš tu svou odpověď a etě něco:NEMUSELA JSEM NAD TIM CO TI NAPÍŠU ANI MINUTKU PŘEMEJŠLET *1* *1* *1* *1* *1*
  • Názory

Jako klidně si je tady pomlouvejte, máte pravdu je to DISKUZE kde se na ně maj psát názory, takže já budu uplatňovat ty svoje - že jsou pro mně nej skupina na světě :D jo a já je znám už asi 3 roky nebo rostě kdy vydali jejich klip Mandy :D
  • Re: Re: Re: Re: pro khara a tynqku

sry...ale s tebou se tady nikdo nebavi
  • Re: Re: Re: pro khara a tynqku

jen pubertaci jj?ty si taky pubertak kteremu harasi!!!tak zmliki pipinko *5* *13* *5* *10* *1* *1* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit