Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosím newí někdo?

Cus lidi.Já strašně miluju Joeho!!A Jonas Brothers skvěle zpívaj!!Newíte na ně někdo prosím vás email?Já mám jen adresu ale jejich email ne.Prosím kdo bude vedět pište na můj email.Předem fakt moc díky.Zatím ahoj *3*
  • Re: JoOnas..***

uáááá kikiNKO a ostatní podobní, mohly byste konečně začít psát jako lidi a ne jak NěJAkhyyy PHubeRthÁtSKy BlBkY tSo MySLí zHe yE ThO CoOl?!!! *8* už mě to majinko seree.. *3*
  • Re: Re: fuck off*

dobre thy!
  • Re: Nej.bratri

to mas pravdu jedna moje kamoska na ne nadavala a potom kdyz je slysela a videla tak zmenila nazor *3*
  • Re: fuck off*

sice nwm co sis do toho autora napsala ae jedno sem pochopila ze tam osobe pises ze ses monster vid??ja ti rozumim *5* *15* *15* *15* a kdyby neco ty mi taky pripadas na 13 holcicku takze asi mluvis osobe né?? *15* *1* *1* tady sou diskuse o JONAS BROTHERS teda spis pro pochvali JB a ty si tady pises neco osobe to nas nezajima
  • Re: Re: Re: Re: Re: fynqua ci jak se jmenuje?!

emo ze mam cernocerveny vlasy...neznamena ze se EMO>xD...a navic ja EMO odsuzuju *5*
  • Re: Re: Nej.bratri

oni se sem este nedostali takze nwm ae meli by prijet ae slysela size nick vubec nevi kde je cr??
    *7*
  • Re: Re: Re: Re: Fans JB! posle te je do prdele a KONEC!

idiot jsi ty ,pořád nechápeš o co tady jde...s paris hilton si můžeš podat ruku...má asi stejnou chápavost jako ty...a s tim ignorováním...klidně kdo ti v tom brání ? *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: pro khara a tynqku

od kdy je opelichaný kuře sprostý slovo :D i kdyby ten smrad..pořád lepší než to co píšeš ty...dále už sem to tu psal asi 10X ohledně smyslu mojich příspěvků..a jestli jsi to jěště do teď nepochopila sorry,to už není hloupost ,ale mentální zaostalost....už mě to nebaví psát dokola...rofl a že bych jim to do očí neřekl ? :D vůbec mě neznáš a nemáš ani páru toho čeho jsem schopen...
  • Re: Re: Re: Re: Re: pro khara a tynqku

jéééé promiň tk ne ,,malej,,ale ,,rozmazlenej,,
  • Re: Re: JoOnas..***

jééj už z jonas brothers..teda hlavne z JOA neumim psat ..ja sem rad0vka19 a ne rad0cka *14* *14* *3* upe mi popletli hlavu
  • Re: JoOnas..***

jjjjjjjjjj přesně..sou boží hlavně JOE...a camp rock je ten nej film...milionkrat lepší než muzikál ze střední *3* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: pro khara a tynqku

dávam sem poslední dva příspěvky pro vás dva a pak si sem napište co chcete ale já vás už budu ignoravat *1* *1* *1* co si o sobě myslíš??!!!tk ty nemáš rád vulgaristy jooo?????TK PROČ MI TADY ŘÍKÁŠ ŽE JSEM,,OPELICHANÝ KUŘE,MALEJ SMRAD,,?????!!!!!!!!NOOO??????a ještě něco:DI DO HAJZLU TADY SI SVEJMA PITOMEJMA PŘÍSPĚVKAMA MOOOOC NEPOMŮŽEŠ PÁČ BYS JIM TO NIKDY,NIKDY NEŘEK DO OČÍ!!!!!TK SI DEJ ODCHOD!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Re: Re: Fans JB! posle te je do prdele a KONEC!

dávam sem poslední dva příspěvky pro vás dva a pak si sem napište co chcete ale já vás už budu ignoravat *1* *1* *1* *1* *1* :mě je upa jedno co si tady píšete vy ste prostě idioti co nemaj ani na blbou Paris Hilton a to už se nezmění tkže si můžete dát odchot páč vás tu budou všichni ignoroat!!!!!
  • Re: Re: Re: Re: fynqua ci jak se jmenuje?!

tak emo ! *1* ...a jsem ona...ehm:-)
  • Re: Nej.bratri

viš co by bylo nej kdyby přijeli do česka *9*
  • Nej.bratri

Oni jsou ti nej.kluci na svete jejich hudba je vazne uzasna *14* *14* *14* musim uzna ze jsou i mocka moc hezci *14* *14* *4* ale hlavne jejich hudba vyrazuje bud lasku nebo kamaradstvi proste bezny zivot a proto ty pisnicky jsou tak uzasne *3* *3* *3* doufam ze budou porad tak skveli *3* *3* *3* jejich porad fanynka!!!!! *3* *14* *14* *3* *4*
  • Nej.bratri

No dovol co mas proti trinactiletym holkam!!! *16* *16* *16* a hlavne proti jonas brothers vzdyt jim nikdo nedokaze odolat *14* *14* *14*
  • Re: fuck off*

Ehm mně je 16 a bude mi 17!
  • fuck off*

strcte si tyhle triparodie do prdele ,delaj hudbe maximalne ostudu sazej na svuj vzhled a image takze instrumentalisti na hovno, maximalne je uznavaj tak 13 holcicky *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit