-
JB fandim,
Já jako jb fandim, protoze jsou furt lepsi nez naky TH!!!! A to hodnekrat!!! *7* *8* -
Re: Re: Re: 0_o
naši páni zkratkaři -
Re: Re: 0_o
a ještě mají rádi-RoFL a OMG,BTW,NWM,AE atd. *1* -
Re: Re: Re: Kamikaze :D
no ja teda nwm jak ty ae ja se nedelam jinou a chytrejsi tim ze chvalim nekeho kdo uz hvezda je, ae ty ze sebe delas buhvi jak chytryho ze pomlouvas nekoho kdo ti nic neudelal *15* a navic kdybych nebyla chytra asi bych nezjistila co to tady na nas hrajes ty a tvoje prihloupla kamoska takze si bezte pomlouvat jiny ktery oto stojej!!!! *15* *15* *10* *1* *13* *5* *5* -
Re: Re: Re: fynqua ci jak se jmenuje?!
tos neměla psát...hráli jsem tu na bobříka mlčení...aby sme věděli kdo má větší vůli... *1* -
Re: Re: fynqua ci jak se jmenuje?!
Já ho taky uctívám*5* -
Re: vzkaz pro toho
Ja v praci posloucham muziku ale poslouchat tadyhle ty dementy priteplený tak se tam pobliju a jeste usnu protoze to je muzika na uspávání hadu totální sracka you babe v ty jedny pisnicce to je totalni hnus*8* -
Re: Re: Re: Re: Re: Fans JB! posle te je do prdele a KONEC!
hahaha tak teď jsi mi to nandala...BTW co to píšeš za kravinu ,,hele nejsi ty náhodou ten debil,, ani vtipný,ani pouční....celkem vzato trapný...a jestli jsi až do teď nepochopila smysl mích komentářů...debil jsi ty...takže přemýšlej spíš ty než něco napíšeš..aby to nebyla bezduchá kravina.... -
Re: Re: Re: Re: Fans JB! posle te je do prdele a KONEC!
jk se řekla:OMG....hele nejsi ty náhodou ten debil?????popřemejšlej o tom=teda,jestli to vůbec umíš.... -
Re: Re: Re: fynqua ci jak se jmenuje?!
Ne taky blbe...Cervenocerny dlouhy vlasy,Steelky,kabát mám ale červenej...skoro si to dal dobre -
tvůj příspěvek má tolik smyslu asi jako 1+1=9 *1* -
cerny mastny vlasy mas urcite a dlouhej cernej kabat taky a ty punkovy boty taky urco nechybej!! *8* -
to je lepsi... *1* -
jj
mě se líběj a nejvíc Nick je strašně sladkej -
Re: fynqua ci jak se jmenuje?!
ja vsadim 10,- že uctívá satana *1* -
ty fakt nemas nic na praci vid? -
Re: Re: Re: Fans JB! posle te je do prdele a KONEC!
tady,tady,tady *1* -
tvl!!!co tam delal bruce willis!!!delal tam starsiho bratra zaca efrona a ze nude hrat ve 3. dilu hsm! lol -
Re: fynqua ci jak se jmenuje?!
NE Vsadils blbe *1* -
Re: Re: Re: jonas brothers
souhlasim s tebou Adélko:-D