-
Re: Re: Re: Re: Re: Fans JB! posle te je do prdele a KONEC!
mno to nemam...mas pravdu...ja nejsem kluk,a kdybych byla tak by sem nechtella bejt buzik -
Re: Re: Re: Re: Re: pro khara a tynqku
jak hurááá ? :D trošku smyslu-plnější komentář prosím *1* -
...mno tak sem se premackla...a hned je z toho 3.svetova -
fynqua ci jak se jmenuje?!
vsazim 5,- na to, ze tynkQu je naky gothic! *1* *9* -
Re: Re: Re: Re: Fans JB! posle te je do prdele a KONEC!
hahaha dovolte abych se zasmála těm idiotům co si hrajou na drsňáky ale my všichni víme že na JB nemajíííí *15* -
prej: "to jsou jenom pubertacky"...ja jsem stejne stary jako ty....a ty si myslis, ze kdyz ti ji 15, ze uz jsi dospela, ci co? ja jsem rada, ze mi je tolik kolik je a muzu si hrat jeste na dite, ze si muzu dovolit dvta se na takovy pohadky, jako je hannah montana, hsm a camp rock...nwm, proc si vzdycky vsichni hrajou na tvrdy a dospely...demence! -
Re: Re: Fans JB! posle te je do prdele a KONEC!
tk kde jsou ty blbci který evidentně potřebujou schladit pár příspěvkama????? -
huraa!!!! -
uz na vasi demenci fakt nemam slov! co tady valis, ze jsem te dostala...ucelem tohodle prispevku nebylo abych te nejak "dostala! !? lol...tvl! tohle je pro fans jb, aby se nad tim co pisou zamysleli... -
Re: vzkaz pro toho
Je mi urcite vic nez tobe a budu si psat co budu chtit protoze mi je uplne u prdele vsechno co mi na to odpovite *15* -
hm asi zčeknu youtube abych se zasmál show Davida Lettermana znám...ale většinou kv§li jiným celebritám... -
a jít chlastat když je -20 venku to fakt ne *1* hlavně když se vracím většinou v 5 ráno *1* shit taková kosa... -
to ze posloucham miley cyrus, jeste neznamena, ze ji buchvi jak obdivuju, jen se mi libi jeji songy z hannah montany...a paris? vzdyt je to blondyna!!? ty jsi ji nevidel v Nocni show Davida Lettermana?? ma oupe vymleto!!!vtipy o blondynach jsou fakt o ni! oupe do detajlu...tak spatne na tom nejsem...nepodcenuj me! -
Re: Re: Re: Re: pro khara a tynqku
pro me to je zajimavy...a jinak 15 -
Re: Re: Re: Re: pro khara a tynqku
19 let (po maturitě....) a dneska mám volno zítra jdu do práce.... -
Re: Re: Re: Fans JB! posle te je do prdele a KONEC!
že by dárek pro mě :D děkujuuuu *1* -
Re: Re: Re: pro khara a tynqku
kolik vam je, ze nemate nic napraci nez tu zabyvat necim pro vas tak zbytcnym a nevyznamnym!? -
dit to rikam ze odpovidam i na to co neni pro me *1* -
u vas je mozny vsechno...Anti EMO -
to taky nebylo na tebe...