-
Re: Re: jonas brothers
hele to ue se ti nelibi je preje jeno tvuj nazor ae di si to rikat tem tvim kamaradum trapko a klidne i nadavej ze sem trapna protoze me je to jedno me tim ublizit neuzes to je ten problem a JONASY to stejne nezajima tajze si tady prebitecna tak odpal si kecat nekam jinam!!! *15* *15* *15* si smesna vis to??asi ne co??tak ti to rikam ted a tady nickonejsi tady k uzitku tak si di polouvat ty tvoje dechovky to sou teprv trosky *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *5* *5* *13* *13* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: jonas brothers
to si pockame az budeme vedet kdy tu budou...ja zaridim granaty a pistole...ty lidi *15* -
Re: Re: Re: Re: jonas brothers
Kde a kdy TynQa *15* -
Re: Re: Re: jonas brothers
Tak to aby sme na ne spachali atentat... *15* -
Re: Re: jonas brothers
LP: smuuula....letos jedou na wordl tour 2009 a v planu maji i evropu... *15* ...kelly: jb se zatim do ceh nechystaji ale urco budou letos v evrope *3* -
Re: paja
brzo, bude tu co nevidet.....a v new CM bude hral i BONUSjonas Frankie!!! uz se ho nemuzu dockat!!! *8* *14* -
Re: jonas brothers
Hlavne at u nas nebudou nebo radsi at vubec do Evropy nejezdijou *9* Sou jen zase nakej americkej experiment na zisk penez *1* . -
Re: Re: si k smichu chudinko!
boze!!!PUNK!!?? omg tvl!!! jenom smazky co poslouchaj hudbu co absolutne nedava smysl...texty kapel typu vypsana fixa, visaci zamek, HOUBA!!! wtf?! ...boze, no to je des!!! Punk´s DEAT!!! *8* !!! *13* -
Re: Kamikaze :D
pomalu uz komentare tohodle typu zacinam ignorovat... -
Re: jonas brothers
Doufam ze nikde a NIKDY *15* -
Re: Re: :-*
*1* *1* *1* -
jonas brothers
k´dy a kde jonas brothers v česku -
jonas brothers
jonas brothers
Re: :-*
mno ber to takhle...sou 2 typy anti fans...jedni co by JB upálili zaživa (TynQa) :D,a druhý co si z nich dělaj prdel ... já *1* ,dále nemyslím si ,že je něco takovéhleho naštve o to mi nejde...mě spíš baví podělávat fanynky... (jo to je teprve sranda) *1* ,a když o když o moje příspěvky nikdo nestojí...to je mi taky jedno...já za to nemůžu ,že vy jste stádo tupých ovcí a pokaždý na to odpovíte *1* hahaha ,mě můžete klidně ignorovat ,ale to vy neuděláte :D -
kde
ahoj nevite kde budou spivat? *3* -
Re: Re: Kamikaze :D
rofl *1* že mi to pomůže ? nic takovýhleho nechci... já se chci jen pobavit,popřípadě zajímavě podiskutovat...a co si o sobe myslím ..že sem bůh ? :D WTF co to meleš :D řekl sem snad něco takovýho ? :D ne to ty si spíš na něco hraješ,co nejsi ,nesnaž se dělat chytrou...vůbec ti to nejde...ja chci jen diskutovat...co je na tom divnýho...BTW na takhle naivní a hloupý příspěvek je radost odpovídat *1* -
kdy v česku
čau nevíte kdy jonas brothers budou v český republice -
:-*
*7* Nechapu ty lidi co pisou takove komentare kapele kterou nemaji radi a jako myslim si ze jsou zajimavi.....boze myslite ze je nejake takove ubohe urazky nastvou...upe na vas serou kdyz maji o dalsu milion jinych fanousku...byste si mohli jit buzerovat nekam jinam TADY O TO NIKDO NESTOJI... *9* nahodou jsou upe v pohode... *14* -
miluju vas
sou ksezrani hlavne shak *14*