Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jonasové

Jonas Brothers jsou nejlepší
  • Fuck america

Sou to buzíci nagelovaný...aby je rakovina honila po poli...jsou to jen debilny amerikany,nechapu proc se jim musime tak vtirat...FUCK AMERICA and JONAS BROTHERS *13*
  • Re: ste ubohy!!!viteto vubec

jedinej kdo je tu k smichu si ty!!! *13*
  • Re: 0_o

co to mate ve hnusnim zvyku psat to lol?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* piste jako normani lidi prosim neda se to precist a kdyz pomlouvate tak pri tom aspon piste at se to da precist hm??
  • JONASOVE sou nej oproti vam!!

to mas teda pravdu,no kdo je ted tady buzna noo??to bych chtel vedet ae asi nejspis vy kdyz nadavate tem kterejm se nevyrovnate ha ha *1* *1* priste si neco piste na ty vase slecinkovsky namalovany buznaky jonaskove se aspon nemalujou jako vy a tokio hotel ae mate pravdu i ty vase dechovky sou lepsi nez tak jak zpivate vy a vubec eva a vasek ty vasi idolove taky nepomlouvaj *5* *1* *1*
  • ste ubohy!!!viteto vubec

co to tady na nas hrajete vy vypatlany ubozacci myslite ze ste nejchytrejsi??!!!!!!!!!tak to ste teda k smichu ha ha ha ha ha ha ha *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* jestli se vam neco nelibi na jonasech tak to dete psat nekam jinam nas fanynky to nezajima ze sou lepsi ty vase dechovky *15* *15* *5* *16* *10* smirte se stim ze se JONASUM nevyrovnate ani po kotniky!!!!smirte se vy chudacci stim protoze i treba i ty vase namalovany slecinky z tokio hotelu sou lepsi nez vy !!!ha ha ha *1* *1* *1* *15* *15* *8*
  • stupid

Na vás aplikují brainwashing no joo to se dysney chanel a jetix zase vyzamenaly a jestli nevis co to je brainwashing tak di na wikipedii !!!!!!!!!!!!! ubohý ste vy kdyz nikdy nevyhrají skupiny který hrajou j-rock rock metal punk atd *16*
  • 100

fuj to radci budu poslochat evu a vaška a jejich modrou liliji lol fu.ck jinas.gril *15*
  • 0_o

*8* loL TAKOVÝ BUZNY A TAK PRIHRATY HLÁÁSKY HLAVNE ZE I TEN BILL z tokio kotel ma lepsí hlas nez ten zpevák lol a to je co rict vy uslintaný ...... to neco zase splodila zasraná comerční Amerika co!!!
    je to muj nazor tak mi ho neber ty ......!!!! *9* *8* *16* *10* hlavne ze vam natocí kamp rock 4526
  • lucko das??

hele lucko das mi na tebe icq a email??pls to sem ja z toho naseho fankubu
  • Re: Re: Re: Jonas brothers

hm to mi vime ae uvedom si ze nejsi jedina komu se nick libia kdo ho ma rad takze........ae fakt co kdyby byla z jiny zeme co by teda delaly??noo?
  • Re: Kamikaze :D

no vidis tak to si kapnul na tu pravou vec ae myslis ze ti to pomuze???se snama hadat a pomlouvat je??a mimochodem za rok kdy oni budou este vetsi hvezdy nez ted a ty ty chudacku si budes fut mslet ze sme na ne zapomneli coz je nepravdepodobny *8* a este neco si k smichu chadacku co si to o sobe myslis ??ze si buh?nebo co???ja ti neco povim ty nejsi buh ,ty si TROSKA protoze ten kdo nadava komu koliv tak je chudinka a nikoho tady nezajimas
  • paja

nwm pajo ae v usa to uz skoro vyslo takze by to melo vyjit nekdy tedmozna pozdej *1*
  • Re: Re: TFUUUJ

ze sou uzasny...hahahaha...sou to trpaci nejvetsi... *15*
  • Re: Re: si k smichu chudinko!

Souhlasim...je ks michu *15*
  • Re: paja

Doufam ze nikdy. *15*

Pěkně Khare *3* Takovy rychlokvasky predci jen Ass5 a Tokio Kokot *1* Ale bojim se ze ani jeden z tech bodu nepochopi *1*
  • Re: si k smichu chudinko!

omfg *1* *1* Kdyz nesnasim Jb tak budu poslouchat dechovky? *15* *15* To je dost k smichu, normalni clovek Jb neposloucha vubec. *5* Narozdil od tebe posloucham kvalitni muziku, a tedy Rock, Metal a Punk. *3*
  • paja

aoj lidi nevite nekdo kdy vyjde camp rock 2
    *3*

Hey DOBŘE!!!!*15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit