-
Re: Re: sou good:))
ze o ne nikdo nestal? jsi se nedoslechla o ty manii co vypulka ve statech? to cr je na tom tak spatne , ze se vsechny nmovinky dozvida mezi poslednimi... -
Re: Re: Re: muzeme je konecne videt pouze kdo chce
to je hodne velka skoda...bylo to avril lavigne tour 08 -
Re:proserpina Lilith Rebecca von Des
teplá seš možná tak ty..když jim tady nadáváš... -
Re: Re: muzeme je konecne videt pouze kdo chce
a vis ze ja vubec nwm ??? *7* *9* asi mam pozdejsi zpravy *9* *9* ach jj ae skoda nee?? -
Haa, ha , haaaa
Ježiš a vy krávy asi nejsme jedine komu se líbí když jsou v 10 TOP a ještě k tomu PRVNÍ *14* *1* *16* *8* -
Re: Re: Re: sou good:))
tak si bezte poslouchat dechovky a evu a vaška , to je vaše hudba zzhe ?? *16* *8* -
Ty si ale fakt kráva hej ! Možná si proti nim ale to hned nemusíš říkat že sou teplí !! ty si pitka fakt -
Jonas Brothers
Tak Jonas Brothers...prostě borci. Jejich písničky jsou úžasné jako třeba Burnin'Up, to je moje nejoblíbenější, nebo Play my music, ta se taky povedla. Zpívají náhodou doost dobře, je to moje nejoblíbenější skupina. Nejlepší je podle mě Joe, zpívá nejlíp, a pak Nick je na stejným místě s Kevinem. Ale vy to máte beztak jinak. A vy co na ně nadávate jste trapní, každý má svůj vkus ale nemusí hned nadavát když se mu neco nelíbí !!! *16* -
Jasnej souhlas, vznikli z "niceho", tohle nema co delat s hudbou. Vy fanynky se mi zda silite po nich a ne po hudbe(ktera u nich dost mizerna, aspon pro me tak nenervite) -
Re: sou good:))
Asi ste to nepochopili to ty vaše mozečky mnoo co se dá dělat zkusim to trochu vysvětlit..Takže je pravda že sem to trochu přehnala ale tak si poslechněte to jejich kvílení *9* no to je jedno když se vám líbí komentovat to už nebudu.jo a písničky sem slyšela..a ještě k tomu jak jsem psala o těch jak říkáte co ani neznáte..v hudbě nejde o to jak je kdo známej ale jde o kvalitu..Jonas Brothers za chvilku budou neznámí a nikdo po nich nevzdechny ale některý kapely fungjou už 10 let ale Jonas Brothers? vznikly někdy v roce 2005 proč o ně 4 roky nikdo nestál? a najednou se z nich můžete p****t a trvam na tom že jsou teplý to jest můj názor -
Re: muzeme je konecne videt pouze kdo chce
jj...napsala jsem ti...jo nebylo to loni, kdy jeli JB na turne s Avril lavigne? *7* -
Re:cože??
oni sou fakt good *3* a ta years 3000 je upa dobrá.. -
Re: Re: Re: fujky..×D
ne nenajde *13* a podle me ty teda to rozhodne nebudes ten normalni *1* *5* a kolik ti vubec je ??ze takhle nechutne pomlouvas?!!! *13* *15* *16* nestrachuj se tady vsichni maj radi JONAS BROTHERS vcetne tech ktery sem lezou a pisou kraviny a ty mezi ne patris!! *15* *15* *15* *15* takze klidni a di si pomlouvat ty tvoje hnusarny *5* *1* *13* *5* *5* *8* -
sou good:))
takže pro nakou.......,ktera se bojí i podepsat kdyz se ti nelibijou tak semka nelez a maluj si doma svoje plakáty...seš fakt trapná když se ani nepodepíšeš a nadavaš jim tady do teploušů a kokotů...sama jsi od nich neslišela ani jednu písničku a machruješ tady a myslíš si os sobě kdovíkdo nejseš...příste sem laskave nelez a nenadavej jim,jasny?
p.s.jo a jestli se fakt nebojis tak se priste podepis,ju?tak čau -
Re: Re: Re: fujky..×D
nic proti JONAS .GIRL ae teda nevis kdy se zacnou takhle teda projevovat?? *7* -
Re: Re: fujky..×D
no tak tomu se ani nesnaz verit!!!!to totis pravda neni v bravu psali hodnekrat ze sou na holky tak klidni!!!!!! *16* *15* si k sichu *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* -
muzeme je konecne videt pouze kdo chce
hele tenhle cerven muzeme JONASE videt a slyset na zivo v evrope na turne avril lavigne ,nwm sice kterej den ae pokusim se zjistit jj??a ty negri baju jestli muzes tak se koukni na emailik *3* *4* *3* -
kolikrát ještě!!!!§
Kolikrát se máme doprosovat aby ste sem nepsaly tyhle voloviny?!?! tohle je fanklub proboha a ne nejakej pajzl kde se rikaj sami hnusný veci!!!! a ty nádherko nebo jesi vubec si holka co pises ze si ten plakat vylepila tak si ted lasave neco vyslechni!!! do tedka sem byla slusná ae kdyz to nejde po dobrym....nech si ty svý ubohý hekacý kačeny a nam nech jonasy serem mi se ti snad do tech tvych mega hvezdicek ktery nikdo v čr nezná?!?!?!!?!?! najdi si laskave nejakou osobu kterou tyhle tvoje kecy zajmaj jasný?! ptz tady sou sami fanousci jonasu a tem pste do hlavy nic nevtluces si jenom ubohá mala picunka co jenom závidi!!!! kluci hrajou dobre a zpívaj jeste lipa koho zajima ze ji jeden blbej plakát dala do obchodaku!! a kam by si to asik nalepila?!?!?!?!? aha jej sry ae mas tam u sebe v tý tvý snobovský vesnicce nejakej obchodák?!!?!? neby tim myslis obc samosku?!?!?!? tadu uz vsechno prestava di si kecat nekam jinam!!!!! nazdar a ne ty ae ja preju hezkej den!! *1* -
Re: Re: Jonas brothers
kdyby byla z čech a byla by nickova a nebyla bych to já tak bych jí utrhla hlavu *13* *14* -
vzkaz pro toho "kindise" !
hele beru, kdyz si tu rikate, svy nazory na jonasy....je to prece jen diskuse...ale ty nam tu nadava do krav a do pici a do kokotu....uz to prehanis....to doufam, uznaji i ti, kteri sem pisou o jonasech, ze jsou komercni a bla....ale ty pises prispevku typu: "no...peni curasi, buzny, kokoti vyjebany teply..." nemuzes trosku zmirnit ten tvuj slovnik...kazdej 2. prispevek od tebe je vulgarni a sprostej! *9* . hele zamisli se nad tebou...kolik ti je, aby jsi byl takhle sprostej?