-
Re: cože??
Ahoj! JJ, libej se nam...a to se teda mas, ze jsi je vylepila v tom "megy! obchodaku... a ze tem tvejm hvezdam nesahaj ani po kotniky? Ja ty jmena ani neznam a myslim si, ze je malokdo tady kdo je zna....to Jonasy zna kazdej druhej!...a ze je poslouchaj barbiny? ja tedy zadna barbina nejsem *1* ...lol...barbiny poslouchaji disco a rnb...
P.S. Ale stejne na tom tvym plakatu museji vypadat dobre...jim to slusi proste vsude...lidi se tomu jen zasmejou (nejspis si toho ani nevsimnou) a dou dal...to kdyby tam bylo napsano, ze JB prijedou do cr?!?! *8* !!!!To by tam byli davy lidi!!!! -
Re: Re: Re: America
napis mi na maila : negri.baju@seznam.cz ...tam se domluvime... -
cože??
cože?? vám se líbí takový kokoti přiteplený?!! s růžovejma tričíčkama co zpívaj tak akorát lalalalalaaa noo tak jako velkým hvězdám typu Sonya Scarlet a Tarja Turunen nesahají ani po kotníky *16* akorát se mi z nich chce bleejt! víte co sem udělala? vzala sem plakát JB napsala sem na něj buznyy a vymalovala jim růžový pusinky a šla sem do toho největšího obchoďáku u nás a vylepila to tam.. *1* fandit takovejm kunďákům můžou fakt jen buzny barbíny a lidi co by se mněli nechat vyšetřit! *4* hezkej den *3* -
Re: Jonas brothers
ae co kdyby ta fanynka byla treba z cech??nebo z jiny zeme *7* -
Re: Re: America
jj ja to beru po vsech certech ae mame uz nejakyho dospeliho???plsky napis a ty na ne mas nejaky kontakt??? *14* *14* *7* jestli jj tak to je super *14* *14* *3* *3* *14* *14* *8* a muzu bejt taky vtom fanklubu???pls -
Re: Re: Amerika
hele ja vim ze se tesis a my ti to taky prejem ae vychloubat se tady taky nemusis jj??? *4* -
Re: Jedu do ameriky
no hele kazdy si mysli neco jinyho nikdo si mysli ze jsou teply a tak ale ja nee ja je tak zboznuju jsou tak rasnyy -
nechte toho!!!!!!
hle já vim že nejsou dokonalý ae taky nejsou teplý..!! a jesi tak vypadaj tak je to pouze a jedině na nich jak se chovaj a vy je nemáte právo takhle soudit!! jesi se vám nelíbí oni ani jejich muzika tak se vzpomatujte a neroznášejte takový hnusný drby toho typu jako že sou teplý atd.!!!!! aa víte v čem to je?!?!?! ne?!?!? tak já vam to řeknu ste jenom ubohý skety co akorát dokážou žárlit na to že sou slavný a bohatý že se o nich mluví a že ja maj lidi rádi!! a ještě vám něco řeknu jesi se vám nelíbí tak to sem proboha nepište jako na co vám to je?! dělá vám to radost nebo co?! podle mě je to hodne ubohá závist a měli by ste se stydět za ty hnusný věci co tu říkáte!! nějakej namystránkovanej frajírek tady nebude nikomu říkat at si de vyprstit nad Jonasama jasný!!!! takže naposled malá rada : nez sem neco napíšete kouknete se do zrcadla a peclive uvazte co sem chcete napsat ptž ne oni ae vy ste ty skety!!!!!!!! jo a jeste neco stejně nemuzete říct něco co by nás fanynky a fanoušky mohla naštvat my o nich víme svý a to nám styčí!!! a kdo nepochopil dořešim to s nim na mym profilu!!! nazdar -
Re: milujem ich
oni jsou tak uzaasny proc jsou tak daleko ja jedu do Ameriky kdo pojede semnou!!!!! -
sou tak kwááááááááááásnýýýý
jsou fakt moc sladký hlavně nick a joe ale kevin moc hezkej neni...ale nick a joe sou tak kwááááááááááásnýýýý -
Re: Amerika
mrcho! *14* *4* *3* -
Re: America
vymyslely jsme , ze by jsme za nima nejjely az do ameriky, je to finacne dost narocny, ale dohodli by jsme se s nimi napr na myspace nebo sezenem naky kontakt, ze jako taky mensi fanklub se s nimmi chceme sejit...a ze by jsme byli ochotni jet jen do britani, ze na cestu do ameriky nemame, ze az by meli nake vystoupeni v evrope, tak by jsme si s nima dali sraz...hm? -
Re: Re: Jedu do ameriky
kaoukala jsem se, ze uz jsi si me pridala na icku....diky...napisu ti -
Re: Jedu do ameriky
ahojky...jsi to ty, vid, jak planujes tu cestu za jonasema?....hey oupe zavidi...ja se taky chystam do ameriky...ale nemam to tak v dohledu 3 let v planu...:-( -
Re: ??? XD
nechodi...chodi s camillou bell...nj...skoda...:-) -
Re: Re: Re: Re: adelka
oni to vi ae se sem este pej nedostali jinak by chteli *14* *14* *3* *4* a -
Re: Re: Re: Re: Re: zname je nebo ne??
*15* *15* *15* *15* A kolik je tobe ty kravo vyjebana urcite mi je vic nez tobe a sem natolik dospelej a zkusenej ze muzu tvrdit ze kdo posloucha tadyhle ty dementy neni normalni *8* -
Amerika
Moje teta mi volala že můžu letošní przdniny (strávit u ní(14 dní).Moc se teším na pobyt v Chicagu! -
Re: Re: Re: Jedu do ameriky
Ano opravdu mám jmenuje se Renata a žije v chicagu! -
I love JB
Hej oni jsou upe sladcí a NICK je uplně k sežrání *14* *14* co bych dala za to je vidět na vlastní oči!!! *14* *14* *15*