Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kamikaze :D

hmm,tenhle rok jsem ještě nenadával na JB to musím napravit *1* tak kde začnu :D pro začátek bych zmínil ,že je to komerční kravina...to samozřejmě *1* dále bych doporučil fanynkám skupinovou terapii...jelikož kdo tohle poslouchá to nemá v hlavě v pořádku(za větší hudební nevkus se dá označit snad jen už US5 *1* )prostě komerce,reklama a žvásty s panictvím...hůř už klesnout nemůžou...(snad)..tím mýslím že us5 jsou úplný dno :D,rovnou si ušetřete komentáře typu:přoč to sem píšeš nikoho to nezajímá...1)baví mě to(se s váma hádat :D),2)tohle je demokratická země a můžu si psát kam chci ,3)můžeš mě klidně ignorovat... a konečně...JB je komerční rychlokvaška na kterou si za 2 roky nevzpomenete... *1* ,hm tak sem vám poskytl dostatek argumentů se do mě pustit ,takže očekávám tvrdou hádku,nezklamte mě *1*
  • Re: si k smichu chudinko!

myslis ze ty by si me preprala???hle ja preperu i kluky o 5 let starsi nez sem ja...takze este by si se chtela prat???a mimochodem dechovky neposloucham...posloucham METAL,PUNK a SKA,,,takze vyhul *13*
  • Re: ty kravo

hahaha a to my jako nakazes jak??? *5* Trapko hnusna
  • Re: Re: Jonas brothers

Vím že je to nemožne a každé bych to přála ale snít můžeme dál! *1* *14*
  • Re: Re: Re: Amerika

Ale víš já mám takovou šílenou radost! *3*
  • NJ

No jo.. Jonas Brothers sou suppr.. Nej z nich je Nick!!! *14* *14* Milujuuu je!!.. *14*
  • Re: Miluju je!!

a jak se na nej dostanu??a je pravej ??ta tvoje kaoska totis muze taky lhat ,a jak ho vubec zjistila frajerka
    *7*
  • Re: Re: Re: Re: sou good:))

Tak to fakt neee *15* Myslis ze kdyz neposloucham Jonas Brothers tak posloucham dechovky? To si vymyslela sama? *15*
  • Re: Re: Re: Jonas Brothers

i love joe *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *8* *8* *8*
  • ty ne bary,to ta tynqa

srry ne ty bary ae ta tynqa ty ne ty si moje kamoska
  • Re: TFUUUJ

hle ty nadherko umis cist??? tak se podivej na predeslí příspevky my nemame zajem o hnusný příspevky jo?? takze si dej odchod oni sou uzasní pste besta!!!! tak mi tady nerikej jak je nesnasis nazory tvoje ani nici jiny který je nemaj rádi nas neberou jasný?!!!!!!!!!!!! tak nazdar!!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* *10* *13* *16* *16* *16* *8* *8*
  • si k smichu chudinko!

ty hnusko a co poslouchas vubec ty ty tvoje dechovky vid??po tech tvich dechovich pisnickach si nikdo nevzpomene ani uz ted nikdo jen duchodci tak si bez poslouchat ty tvoje sladarny a nenadavej tem ktery neznas a vis este neco jestli budes nadavat mim milankum furt tak si te najdu a osobne ti vyridim muj vzkaz tak ze te bude bolet vsechno a klidne si mi nadavejte ty co nadavaj JONASUM protoze me je to jedno !! *15* nadavaj jen ubohy trosky a stejne mi tim neublizite!! *15* *15* to je ten problem *1* *1* *1* si k smichu *1* *1* *15* *15* *4*
  • Re: Kluci

jj a nevis jak to mame ty chytra asi poslat??na diskusich??
  • Re: Re: Kdo byl ma konzerte?

a kde jsi byla?: *8* *14*
  • ty kravo

nebudes mim milackum nadavat *13* *16* koukni se na sebe *13* *16*
  • vase nej faninka

miluji vás *14* ste uzasny mam novi telefon a mam vas na tapete pisnicky mam jeno od vas *14* ste frajeri vsechny casopisi kde ste meli plakat tak sem je proste musela mit a nebo na titulu.Jo a film CAMP ROCK byl uza *14* *14* *14* *14* *14*
  • TFUUUJ

Sou to debilkove...za rok po nich nestekne ani pes *13*
  • t-music!

co to je? uz mi nejakej ten den nejde hlasovat na t-musicu....vam to jde? *7*
  • pro barunku!!!

kdyz sme ty kaosky tak mi plsky na co chces napis kolik ti je??hm??ty baro
  • Re: Re: Re: Re: muzeme je konecne videt pouze kdo chce

hm,co si myslis o tech co tady JONASKUM nadavaj????ja si teda myslim ze se nezmuzou na nic jiniho nez nadavat na ty nej nej nej kluky *14* *3* *14* *3* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit