Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • America

For holky co chtějí do Ameriky.....:Měly jste opravdu dobrý nápad,ale vezměte kolik to bude stát.......to neni jakože cesta vlakem čim víc,tim levnější....tady platí každý sám za sebe,sama se tam chystám,ale možná až tak o těch dalších prázdninách(páč si na to šetřim sama,a nejsem "milionář")....ale vy píšete že tam jedete za nima....ale co když zrovna pojedou turné,nebo nebudou vystupovat......bydlení taky asi nebude sranda,teda pokud tam ovšem nemáte příbuznýho.....ale když se pak stane něco s čim jste nepočítaly,tak budete zklamané a co tam pak budete dělat....;).......no nic,vlastně mi to do toho nic nebylo.......jen jsem vám to chtěla ukázat trochu jinak....;)........
    Jinak já sama je mám opravdu ráda jako zpěváky.....jejich texty jsou celkem blízké všem TEEN........takže se dobře poslouchají........a jako herci snad předvedou více........tak se mějte hezky a fanděte nebo je nenáviďte dál..........;)
  • Re: Re: Jedu do ameriky

A ty jí to žereš??? *5*
  • Re: Re: Re: Re: zname je nebo ne??

a tim si jako dokazuješ CO???????víš já se nebudu zabejvat ňákym malim,nevyzpělim debilem kterej Jonasům jen závidí..... *15* *15* takže si polib prdel
  • jsou bozi

ahojky lidicky jsou upne nej a nej skupina pls napis te mi jak muzu jit do vaseho fanclubu a jestli nevite jestli budou v ostrave plsky odepiste dekuju a jb jsou uplne bozi jonas brothers 4ever i love jonas brothers *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: zname je nebo ne??

To m je uplne ukradeny jesi je na ne nekdo zvedavej ja si tu muzu psat co chci ty vyjebana krávo táhni si vyprstit pícu nad tema tvyma jonas brothers
  • Re: Jonas Brothers

Já to vím a sem ráda že mám to štestí !teta už žije v americe2 let a já tam mám 3 bratrance a 1 sestrenici.
  • Re: Jedu do ameriky

ty se tak máš
  • Jonas brothers

Holky nezoufejte v jednom článku sešm četla jak kluci říkali že zamilovaní do fanynky pro ne není nemožné! *14* *14* *14* *3*
  • Jonas Brothers

Ty se tak máš (myslim tu Lucinku)taky bych jel *3*
  • Jonas Brothers

Jsou to ty nejlepší spěváci na světě !!!
    *3* *3*
  • Jedu do ameriky

Ahojte lidi predstavte si ýe moje teta bydlí už 12 let v chicagu a já možná pojedu za ní a pujdu na koncert Hanny montany a jonas brothers!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *14* *14* *15*
  • Jedu do ameriky

Ahojte lidi predstavte si ýe moje teta bydlí už 12 let v chicagu a já možná pojedu za ní a pujdu na koncert Hanny montany a jonas brothers!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *14* *14* *15*
  • Jedu do ameriky

• milujem ich

vsak su zlaty milujem joa
  • ??? XD

čau LIDI, newíte jestli chodí Demi Lovato s Joe Jonasem...plsky napište.dík
  • Re: Re: Re: Re: fujky..xD

tk to už bys mohl vypadnout *3* *1* *1* *1* *5* *5* *5* *4* *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: fujky..×D

nebo spíš Jetix a Camp Rock-víš takový ty pičovinky pro malý dětičky *9* *7* *9*
  • Re: Re: Re: fujky..xD

Tohle je diskuse o hudební skupině, aby sem každý mohl napsat svůj názor, tak se uklidni. *3*
  • Re: jb

jestli ti nikdo poslal joeího a nickovo mail tk mi je pls,pls taky pošli na maila......děkuji ti *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: zname je nebo ne??

nikdo tady na tvoje keci neni zvědavej z čeho vyplývá že TY MÁŠ TÁHNOUT AŽ DO PRDELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit