Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: zname je nebo ne??

no a co jako !!!!!!!!ty si dement
    jestli je nemas rad tak tahni!!!!!!!!!!! *13*
  • Re: nepomlouvat

Hlavně se nerozbeč *1* Kdyby nějaká společnost vybrala kohokoli jinýho bylo by to stejný. A zrovna vybrali tady tyhle sráče. *16*
  • Re: zname je nebo ne??

*8* *8* *8* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Oh my god ty voe ty si neuveritelne blba nemam vubec uz ani slova jak bych tvoji demenci popsal
  • zname je nebo ne??

podle me sou chytry maji skoro vzdy dobrou naladu umej rozesmat *14* a sou hodny sou proste idealni ae este je moc nezname treba osobne sme je este nevideli a nevideli sme jak zijou proto si muzeme myslet to co chcem je to nas nazor a tak to bude ae posuzovat je moc nesmime treba jim nadavat a rikat o nich ruzny nesmysli a nevedet o cem zpivaj a tak *3* *5* *14*
  • Re: Re: Re: adelka

jo to máš pravdu, kdoví jestli ví kde je ČR *1*
  • Re: Re: adelka

tak promin lucy dlouho sem na netu nebyla *4*

ste hodny ae bez urazky J.B sou nekdo snima nemuzeme chodit *9*

a kdo je to???selena gomez?? *7* *7* *7*
  • Re: Re: kdo vi??

moc moc mocinky dekuju *4* *5*
  • Re: fujky..

Nechápu proč se přidáváte k diskuzi a proč JB pomlouváte.Když se vám Jonas Brothers nelíbí, tak sem laskavě nelezte a nepomlouvejte je. *16*
  • Hlasujte

Hlasujte pro Jonas Brothers zde: http://eso.nova.cz/rubrika/hitparad a?chart=39
  • hlasky

http://eso.nova.cz/rubrika/hitparad a

na teto strance hlasujte pro jonas b. -burning up zatim jsou 4. musite se nejdriv prihlasit muzete pouzit nick a heslo z blog.cz

tak hlasujte a kdyztak i pro miley *14* *14* *14*
  • Re: Re: ...

!!!tj....a odepis mi na ten muj mail ohledne cesty za jonasema *3*
  • Re: adelka

Neboj s M.C uz nechodi takze mas cestu volnou':-) *3* *14*
  • Re: kdo vi??

Kevin 20,joe 18,Nick 15:-)
  • jb

hele nemate nekdo joeho a nicka e-mail napiste na muj mejlik diky moc predem
  • Joe-je krasnej:-)

Jonas Joe,kevin,Nick... vsichni jsou skveli...:-)Ale nemyslim si ze by jsme je meli hodnotit jen kvuli tomu jak vypadaji , jak spivaji.. ale taky jak se prezentuji....:DJsou proste skveli...Ikdyz musim rict ze Joe je ve vsech smerech donali....ikdyz ho samozrejme nemuzu posuzovat jelikoz ho osobne neznam.Ale rekla bych ze uz to jak spolu vychazeji je dukazem toho jak jsousehrani:-) *14* Jsou Cool :-) *14* *5*
  • Re: cesta za Jonasama

cusky..uz jsem se ti ozvala na maila, vse jsem tam napsala....tak mi odepis!!..pa *3*
  • Re: Re: kdo vi??

taky je tam holywood :-)
  • Jonas Brother

ahojik jem taky velka fanynka jonas brothers hlavne joe toho miluji ze vseho nejvice...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit