-
Re: Re: fujky..xD
ale proč říkáš svůj názor tady????!!!podůe toho co sem píšeš to vypadá že se ti nelíbí!tk proč lezeš a máš na ně keci tam,kde je dizkuze fanklubu?????!!!!!!! -
Re: fujky..xD
mas pravdu...nikdo by jim to do oci nikdy nerek, *4* -
Re: fujky..xD
Klidně by sem jim to do oči řekl. *4* A kdo dělá chytrýho? *7* Proč by sem měl dělat chytrýho? *7* Jenom říkám svůj názor! Ale to je pro tebe moc složitý pochopit že? *1* -
Re: Re: Re: Re: fujky..×D
holky:když už tk se píše ,,teplouš,,a ,,sice,,!!!už si nikdy viděla starýho člověka????já jen že to vipadá že asi teda neviděla když říkáš že je Kevin starej *1* *1* *1* *13* *13* *13* jo a Nick že je mladej????no a to mu má bejt 60 nebo co?????a kolik je teda tobě,že je Nick mladej???? -
Re: Re: fujky..×D
AdiQ: řekl/la bys mu to do očí????NE!!tk vidíš!!!!!já bych mu klidně řekla že je k sežrání stejně tk jako Joe a Kevin!!!tk se uklidni.......jo a ůže se tě na něco zeptat-????líbí se ti nebo ne???já jen že jestli ne tk proč SEM LEZEŠ??!!!!!!!!!!a už mě s timahle kecama na JB neserte!!!!! -
fujky..xD
vy jste fakt všichni pitomí když se vám nelíbí tk proč sem lezete?????!!!!!!!!teď jsem teda fakt zvědavá,co mi na to odpovíte......možná nebudou teda panicové až do svatby ale když už tk se nevyspí z každou!!!a docela jsem zvědavá o koho si za chvíli ,,nikdo neopře ani kolo,,!!!!!!!!vy co na ně nadáváte tady děláte chytrý ale to co tady říkáte by ste jim do očí nikdy neřekly!!!!!!!!těm co se nelíbí tk sem vůbec nelezte nikdo na vaše chytrý,pitomý a namyšlený keci na JB tady neni nikdo zvědavej!! -
suhlasim s tebou!!!!vy jste fakt všichni pitomí když se vám nelíbí tk proč sem lezete?????!!!!!!!!teď jsem teda fakt zvědavá,co mi na to odpovíte......možná nebudou teda panicové až do svatby ale když už tk se nevyspí z každou!!!a docela jsem zvědavá o koho si za chvíli ,,nikdo neopře ani kolo,,!!!!!!!!vy co na ně nadáváte tady děláte chytrý ale to co tady říkáte by ste jim do očí nikdy neřekly!!!!!!!!těm co se nelíbí tk sem vůbec nelezte nikdo na vaše chytrý,pitomý a namyšlený keci na JB tady neni nikdo zvědavej!! -
cesta za JB
pls piště mi kdoby jste jel na maila....takhle se to dost blbě hlídá:-D:-D:-Dmožná že se nakonec pojede ale potřebovala bych to na maila a né tady na diskusi jj???? *3* *3* *14* *5* *5* *14* *14* *14* -
Re: sranda
Je to sranda mně to teda baví :D -
sranda
je to strašná sranda,jak ty svoje hudebníky prožíváte *1* -
Re: Jonas Brothers
Puffinko, souhlasím s tebou, každý na ně má svůj názor.Podle mne to jsou super zpěváci i herci. *4* -
Re: sou dobrý...
proč je titulek sou dobrý...????? *9* *3* *7* -
Jonas Brothers
Všsak každý na ně má svůj vlastní názor:),někomu se třeba nelíbí ten jejich styl,zpíváni:),tak sem teda nemusíte ani chodit:),ale já musím uznat,že to jsou nejen dobří zpěváci,ale i herci,nemyslíte?:)A taky dobře vypadají:) *4* Tak paa:) -
t.e.r.c.i.k
ahoj hele slysela sem ze prej bude 12.ledna nejakej prenos s klukama(jonas brothers).ma to bejt na youtube,atd...a taky ve fanklubech...bude to i tady nebo ne? *7* *14* *14* -
Re: Re: Re: zname je nebo ne??
*1* *1* *1* *1* Ty táhni posraná vypatlaná pipko táhni s tma svýma kreténama do prdele -
Re: Re: Re: zname je nebo ne??
*1* *1* *1* *1* Ty táhni posraná vypatlaná pipko táhni s tma svýma kreténama do prdele -
...
Má oblíbená skupina *14* -
Rozešel se s ní protože mu dala na jednou koncertě pusu a on nechtěl aby se o jejich vztahu vědělo a proč nechcou mít sex až do svatby není protože jsou teplí ale kvůle jejich víře takže si di oxidovat jinam! -
Re: ...
jA si teda nemyslim ze v evrope sou takovy kluci jako J.B. a miluju je vic nez si ty myslis ne kvuli tomu co je na povrchu ae kvuli tomu co maj v srdci a co je pod povrchem kvuli tomu je miluju abysi vedela realistko a nenadavam ti takze mi takynerikej nic pls *4* -
Re: oblíbená píseň
moje taky ae este :thats just the way we roll a hold on tyhle pisnicky sou taky dobry *14* *4* *14* *5*