Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: kdo vi??

v lost englest tam bydlej skro vsechny hvezdy *4*
  • Re: Re: cesta za Jonasama

takže bys přispěla???

beru z5,už ozvala další osoba.to znamená že jsme pro zatim 3
  • Re: ...

já teda nejsem zamilovaná do jejich obličejů ale do nich

já teda nejsem zamilovaná do jejich obličejů ale do nich *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: adelka

tk to jsi trochu pozadu nemyslíš??????s Miley Cyrus už nechodí *1* *7* *7* *5* *5* *5*

tk to jsi trochu pozady nemyslíš??????s Miley Cyrus už nechodí *1* *7* *7* *5* *5* *5*

zatim etě nikdo,ale do letňáků je ještě času *3* *3* ale potřebovali by jsme nikoho dospělýho,nebo teda aspoň já páč by mě jinak rodiče nepustili-ale myslim že bych nebyla jediná *7* *9* *9* ale pro Jonasy *14* VŠECHNO NA SVĚTĚ *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *14* *14* *14*
  • Re: nepomlouvat

V tom s tebou souklasím,tokijo holet jsou slečinky,a když nejsou nalíčení tak vypadaj jak opice *3*
  • Re: kdo vi??

Kevin-21, Joe-19, Nick-16. Bydli v L.A. *3*

Nick uz ale s Miley nechodi....on se s ni rozesel a ted je se Selenou Gomez.
  • Re: Re: oblíbená píseň

Still in love with you a When you look me in the eyes

jejich ksichtiky jsou sice k sezrani, ale miluju vic jejich hudbu nez je. *3*
  • Re: Re: JANO!!!!

di do háje s US5 *5*
  • Re: fujky..×D

di nekam vis co ty nesnasis je a ja nnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeennn nnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vvvvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiddddddddddddddddddddiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
    tebe ty kozo lízo *16*
  • kdo vi??

hele a nevite kolik jim je??a taky kde bydlej????pls odepiste mi nekdo ae jen ty ktery to vedej!!!! *3* *5* *4*

nerikam ze ho pomlouvas zrovnaty ale ty jini dementi jo *9*
  • Re: omg

nebo co ty metalisto posranej *5*
  • Re: cesta za Jonasama

jj to by bylo super za nima jet prispeju a kdo se este ozval???
  • adelka

hele ja je nepomlouvam ae vite skim vubec chodi nick??miley cyrus stou chodi taze jestli ste sneli o tom ze budete zit s nickem nektery z vas tak na to muzete zapomenou a e to mrzi nejvic protoze nicka miluju tak jako nikoho na svete *14* miluju ho dokonce vic nez rodinu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit