Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ani neeeeeeeee no

to je jedno-fakt trapka no mysli si ze kdyz je starsi nez co jsme fans JB tak ze tady nejakejma podelanejma argumentama nas presvedci ze sou to sracky JB *15* *15* *15* *15* *15* to urcite *15* *15* fakt dobry takovy trapky me vzdy pobaviiiiiiiiiiiiii *1* *1* *1* diky moc mrs.smart *15* *15* *15*
    • Re: ani neeeeeeeee no

*14* *14* uklidni se zlato..já tady nikoho nepřesvědčuju a už vůbec nee tebe! *9* se nebudu namáhat..co se do mně navážíš..máme právo na svůj názor a je mi u prdele že posloucháš ty sráče takže se uklidni!je vidět že si fakt uvřískaná píča *9* rozběhni se a skoč proti zdi bude o krávu míň *8*
      taková nanynka jako seš ty mě nerozhodí
      zdar pubertální hystrická pičo *9* *14* *14* *14*
      • Re: Re: ani neeeeeeeee no

kdo to tu tuhle hlasil, ze vubec (lidi jako ty) vulgarne nenadavaji jonasum a jejich fan?

*8* *7*
        • Re: Re: Re: ani neeeeeeeee no

ty seš dobrá kravka tohle je nejhorší 13náctiletý dyliny co vřískaj jak malý děcka když jim někdo šáhne na milovaný JB *15*
  • jonascest

ahojky fan JB! Ctete nekdo World of prefend, nebo Ja ho miluju na jonascest.blog.cz ?
  • Antifanousek Jonas Kokotu

Hele, kurva, je nas tady docela malo, Hateru a Antifans tehle Jonas Kokotu. Nic, ono se to postupne mozna zlepsi, ze jo, HEHEHEHEHEHEHEHEH.
    • Re: Antifanousek Jonas Kokotu

nezlepší škoda že?!!!!!!! A teď táhni ty svině!!!!!
  • kolikrát ještě!!!!§

Kolikrát se máme doprosovat aby ste sem nepsaly tyhle voloviny?!?! tohle je fanklub proboha a ne nejakej pajzl kde se rikaj sami hnusný veci!!!! a ty nádherko nebo jesi vubec si holka co pises ze si ten plakat vylepila tak si ted lasave neco vyslechni!!! do tedka sem byla slusná ae kdyz to nejde po dobrym....nech si ty svý ubohý hekacý kačeny a nam nech jonasy serem mi se ti snad do tech tvych mega hvezdicek ktery nikdo v čr nezná?!?!?!!?!?! najdi si laskave nejakou osobu kterou tyhle tvoje kecy zajmaj jasný?! ptz tady sou sami fanousci jonasu a tem pste do hlavy nic nevtluces si jenom ubohá mala picunka co jenom závidi!!!! kluci hrajou dobre a zpívaj jeste lipa koho zajima ze ji jeden blbej plakát dala do obchodaku!! a kam by si to asik nalepila?!?!?!?!? aha jej sry ae mas tam u sebe v tý tvý snobovský vesnicce nejakej obchodák?!!?!? neby tim myslis obc samosku?!?!?!? tadu uz vsechno prestava di si kecat nekam jinam!!!!! nazdar a ne ty ae ja preju hezkej den!! *1*
  • S

JONAS JSOU SUPER *14* *14* *14* *14* *14* MAJNEJLEPŠI PISNIČKY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3*
  • ydgs

mezi nejhezci chlapecke skupiny patri led zeppelin,motörhead tak nekecej *15*
  • MILUJU JE!!!

JONAS BROTHERS JSOU TA NEJLEPŠÍ SKUPINA NA SVĚTĚ!!!HROZNĚ JE MILUJU A POSLOUCHÁM JE UPLNĚ POŘÁD. MAJ BOŽÍ PÍSNIČKY A JSOU NÁDHERNÍ!!!MILUJU JEEEEEE *14* *14* *14* *14*
  • jonas brothers

JB jsou nej skupina na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
  • Dotaz:D

Jak se menujou jejich rodiče??:D
    • Re: Dotaz:D

mamka je Denise a táta Kevin *4*
  • sou good:))

takže pro nakou.......,ktera se bojí i podepsat kdyz se ti nelibijou tak semka nelez a maluj si doma svoje plakáty...seš fakt trapná když se ani nepodepíšeš a nadavaš jim tady do teploušů a kokotů...sama jsi od nich neslišela ani jednu písničku a machruješ tady a myslíš si os sobě kdovíkdo nejseš...příste sem laskave nelez a nenadavej jim,jasny?
    p.s.jo a jestli se fakt nebojis tak se priste podepis,ju?tak čau
    • Re: sou good:))

Asi ste to nepochopili to ty vaše mozečky mnoo co se dá dělat zkusim to trochu vysvětlit..Takže je pravda že sem to trochu přehnala ale tak si poslechněte to jejich kvílení *9* no to je jedno když se vám líbí komentovat to už nebudu.jo a písničky sem slyšela..a ještě k tomu jak jsem psala o těch jak říkáte co ani neznáte..v hudbě nejde o to jak je kdo známej ale jde o kvalitu..Jonas Brothers za chvilku budou neznámí a nikdo po nich nevzdechny ale některý kapely fungjou už 10 let ale Jonas Brothers? vznikly někdy v roce 2005 proč o ně 4 roky nikdo nestál? a najednou se z nich můžete p****t a trvam na tom že jsou teplý to jest můj názor
      • Re: Re: sou good:))

ze o ne nikdo nestal? jsi se nedoslechla o ty manii co vypulka ve statech? to cr je na tom tak spatne , ze se vsechny nmovinky dozvida mezi poslednimi...

Ty si ale fakt kráva hej ! Možná si proti nim ale to hned nemusíš říkat že sou teplí !! ty si pitka fakt

Jasnej souhlas, vznikli z "niceho", tohle nema co delat s hudbou. Vy fanynky se mi zda silite po nich a ne po hudbe(ktera u nich dost mizerna, aspon pro me tak nenervite)
        • Re: Re: Re: sou good:))

tak si bezte poslouchat dechovky a evu a vaška , to je vaše hudba zzhe ?? *16* *8*
          • Re: Re: Re: Re: sou good:))

Tak to fakt neee *15* Myslis ze kdyz neposloucham Jonas Brothers tak posloucham dechovky? To si vymyslela sama? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit