Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

Wooooow!!! TJB - 4 ewer, Lásky moe milovaný. Zbožňuju jeeeeeee! Jsou good a ty jejich písničky to je upa neeeeeeeej!!!! A Camp Rock. To nejdéééé ani popsat. Prostě goood a cool!!MJ *14* *14* *4* *1* *1* *15*
  • HLASUJTE

AHOJ,chcete aby Jonásci vyhráli,a zároven předběhli US5?
    Podpořte je na mém blogu www.sweet-fruit-color.blog.cz
    V duelu 0.3...zatím sice vedou,ale jen o 3.bodíky!! *4* hodně štěstí
  • Jonas Brothers

Tak Jonas Brothers...prostě borci. Jejich písničky jsou úžasné jako třeba Burnin'Up, to je moje nejoblíbenější, nebo Play my music, ta se taky povedla. Zpívají náhodou doost dobře, je to moje nejoblíbenější skupina. Nejlepší je podle mě Joe, zpívá nejlíp, a pak Nick je na stejným místě s Kevinem. Ale vy to máte beztak jinak. A vy co na ně nadávate jste trapní, každý má svůj vkus ale nemusí hned nadavát když se mu neco nelíbí !!! *16*
  • Sajrajt

Aj tak to jsou vyjebanci. Vy fanousci by ste byli nejradeji, kdyby se o nich psali same chvaly a ani jedna kritika. Vzbudte se kurva. Takhle svet nefunguje. A picoviny si psat budu porad, me to proste bavi.
    • Re: Sajrajt

A mě prostě baví urážet tebe, ty krávo jedna vymaštěná!!!!!! Ani vlastní matka tě už nemůže cejtit!!!!!!
    • Re: Sajrajt

Ale my je máme rádi, tak proto chceme psát samý chvály!!!!!!! Ale to tě asi s tím tvým miniaturním mozečkem nenapadlo, že?!? Pokud samozřejmě nějaký máš!!!!!!!!
  • warrant

vynikající skupina Warrant tu chybí
  • jonas brothers jsou nejjj

jonas brothers jsou nejlepšíí tak nevím co tady pořád melete za pičoviny!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4*
  • jelimani brachove

doufam ze za dva roky po nich ani pes nestekne *
    • Re: jelimani brachove

hele proč je odsuzuješ ja je osobně neznám
      ale to co jsi napsala je hrůza jo třeba
      jsou nafoukaní ale neví se to tak toho nech *13*
    • Re: jelimani brachove

Po tobě neštěkne ani za rok!!!!!!!!!!!!
      • Re: Re: jelimani brachove

Víš proč? Protože ty si dokázal/a úplný hovno!!!!!!!!!!!!
        • Re: Re: Re: jelimani brachove

jo nechte je být!!!copak mi taky chodíme na vaše skupiny??!!!ste fakt ubohýýýýýýý!!!!!a trapnííí!!!víte co je mi už jedno co si tady o ně nakecáte!!!!ja je prostě mám ráda a to se nezmění i kdyby mi tady pořád někdo vykládal ze jsou to teplouši.......
  • jsou nej

Jonas jsou nej.. .. myslím že si nezaslouží aby jim někdo nadával .. mě je jich pak líto protože oni jsou fakt užasní.. milý, vtipní, krásní, talentovaní... já je budu milovat na věky :) at si říká kdo chce co chce... chvíli jsem byla zakoukaná do Justina.. jakože jsem ho furt poslouchala.. ale teď když jsou ted nove písničky JONAS LA... tak se to ke mě hned vrátilo.. hned zase jonasky miluju tak jako dřív.. taky jsem si uvědomila že Justinovi stoupla docela sláva do hlavy...klukům ne.. proto je tak miluju... netvrdím že Justina ted nemám ráda ale necitím to co citím k Jonáskům.. ale furt ho poslouchám ale jak říkám..Jonásci prostě 4ever ♥ *14*
    • Re: jsou nej

Já Justina nemám vůbec ráda, protože ho na vrchol protlačila jeho mamka, zatímco Jonásci se museli na vrchol dostat sami a proto je tak obdivuju *14*
  • Wow

Ked mal Nick 6 rokov našli ho v oblubenom salone na vlasi skvelí producenti.Samozrejme si spieval.Ten mal o kariéru postarané pred tým ako sme my niektorímžili. *14* *4* ako toen spravil? *7* no nevadí je ale užasný! *14* je to anjel *4*
  • Miluju Joe

Nejvíc se mi líbí Joe........:-) *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit