-
:-)
vytvorila jsem na osobnostech jejich mamku Denise Jonas tak se tam kdyztak mrknete *4* papa -
Jonas Brothers
Ahojky LiDiČkY...Miluju skupinu *14* Jonas Brothers *14* ... -
-
Re: Jonas Brothers
jja takz sou nej vid *14* *14* *14*
-
-
SAJRAJT
JSOU TO KOKOTI VYJEBANI, VYJEBANCI, HAVED POYEBANA SKURVENA SMRADLAVA. HOVNA SMRADLAVY TO JSOU. pICUSE -
-
Re: SAJRAJT
Souhlásím sou to kokoti ani neví o čem zpívaj :DD Ať dou radši někam vitírat podlahu a neserou se do zpívání :-! -
-
Re: Re: SAJRAJT
jo neví o čem zpívají?? když to asi píšou tak asi ví píšou ne?? píšou o jejich trápení..attd.. ale ty zřejmě nechápeš o čem zpívají tak se do toho neser kdyý víš hovno jo!! *15* a proč by měli vytírat podlahu? to je tvoje povolání přece ti neukradnou práci ne? *15* tak hele oni na to mají a kdyby nemeli tak by asi tolik fanoušků neměli a ani by nezpívali kdyby neuměli zpívat!! *15* ta vaše inteligence je fakt nulová...copak podlahu už máš umytou a nemáš co dělat?? *15*
-
-
jsi trapná jak si se svou pidiinteligencí vůbec našla tuhle stránku? asi náhoda -
Nejdřív se nauč psát jako normální inteligentní člověk,pak teprve můžeš vyjádřit svůj názor v diskusy....pěkně jsi se ztrapnila,holčičko,protože tohle nás opravdu nemůže naštvat,ty trapko *1* -
Obsahuje tvůj slovní něco jiného než kokoti, hovna, smradlavý, pojebaný??? To tady píšeš furt!!!!!! Malá slovní zásoba, ty budeš na zvláštní. -
no pěkně ses vyjádřil.. *15* a co jako to nás mělo nasrat nebo co??!! *7* *15* já ti k tomu řeknu jen jedno slovo : TRAPNÉÉÉÉÉÉ!! *15* *5*
-
-
miláčkuju je
mno jsou upe uope božíííííííííííííí *14* *14* *14* joe"!!! *14* *14* upe nejky kluuk na světě!! *14* *14* nemá joe icqko??? *7* dystak dejte pls -
-
Re: miláčkuju je
ty woe tak to mě poserte.....nemá joe icko dyštak písněte *1* *1* *1* *1* *1* tak z toho nemůžu........ -
Re: miláčkuju je
hej icq je jenom v evropě
-
-
,,,,,,,,,,,,,
METAL???tak to si děláte prču ne?jako sorry ale nepřipadá vám to dementní?pokud teda milujete ten váš metal tak fakt nwm proč se serete sem a jenom tu prudíte ty co maj narozdíl od vás JB rádi.Pro informaci já je ráda mám.Myslim že vám asi taky neni nejlíp když má někdo kecy na ty vaše zpěváky.Ale hlavní je že vás to strašně baví tady ze sebe dělat trapáky.A koukám že asi ani neznáte moc nadávek když v každý větě čtu buzny,buzno,buzerante.... *15* *15* *15* závidim vám že vůbec máte nervy an to,hádat se tu o ničem. *3* -
-
Re: ,,,,,,,,,,,,,
mas pravdu JB sou nej a ja stebou souhlasim ted se uvidi co na tebe jedine budou zase mit sme za jednu vid??
-
-
Lol
"Naprostá mánie v celé Americe! Kam vkročí bráchové Kevin, Joe a Nicktam se ozývá jen ječení fanynek - prostě jako TH mánie u nás v Evropě." *1* Lol. Ona je v Evropě nějaká Tokio Hotel mánie? *1* Jinak Jonas Brothers ujdou. -
Soutěž Jonas Brothers!
Ahoj,
nasla jsem na netu soutěž o CD Jonas Brothers! Stačí napsal tvůj názor na JB, tvůj nejoblíbenejsi zpěvák a proč je tvuj nejoblíbenejsi..více zde
http://sutaz.yw.sk/index.php?k lik=430
Drzim palce! -
JB
*14* ja sem z nich uplně paf. *14* od te doby co je posloucham tak už neposloucham nic jinyho:Dmaj andherny texty..jejich hudbu miluju *15* hlavne Joe je klasnej *15* božííííí *1* nejvic se teším na jejich 3D Concert.megaa *3* -
-
Re: JB
Uplně souhlasim *14* *14* *14*
-
-
Seriál
nevíte kde bych našla kompletní seznam dílů? -
-
Re: Seriál
Seznam nebo díly??? -
-
Re: Re: Seriál
seznam ale i díly -
-
Re: Re: Re: Seriál
Tak díly si můžeš stáhnout na ulozto.cz
A dílů přeložených do češtiny je jenom pár, jinak se můžeš podívat na youtube.
Taky mě serou s tím překladem, copak to dá takovou práci nadabovat pitomých 20 minut? A Disneychannel taky, mohli by dát novej díl a ne 3 týdny opakovat jeden a ten samej.
-
-
-
-
BEESTT**
oni jsou vážně nej na celmy světě miluju je a to se nikdy nezmění celej pokoj mam polepenej jejich plakátama... plotože nej se mi líbí JOE tk tam nejvíc jeho mno to dá asi smysl když se nad tím tak s¨zamyslim *1* joe já vážně roztomilej... štěstí že se rozešel s ČD camillou belle tou hnusnou načuřenou krávou psali to v rytmus života kdyby něco..bravu nevěřit *3* nikdy.poučila jsem se.mno... a každej to říká takže..ale tedka zpátky k těm našem kouzelným klukům.. jako Nick toe taky klásnej klučina taky bych ho sežrala láskou je to pstě kus... a Joe ?? to je roztomilej králíčekk k zamilování... *14* *14* *14* *14* *14* lavuju ho.... Kevin...no.... na svý 2 nádherná a krásný brách nemá... ale taky je docela v poho.... ne?? *1* vypadá na normal kluka kterej si na nic nehraje...ale kdo ví... já je teda osobně neznam *9* *9* bohužel..ale chtěla byh to se ví... mno..Frankie je takovej malej klučina..kdo ví co z něj jednou bude... možná z BONUS JONAS.. bude jednou normál JONAS--- mno kdo ví *7* *3* .. JB__ sou o dost lepší než třeba TH..to sou teplouši..sice Nick říkal že se JB líbí hudba TH ale to je jedno:D.. mocinky lavuju JOEA NICKA a mám dcla ráda KEVINA...ale miluju jonas brothers... oni sou nejky skupina..děěsně chci aby přijeli do čech.--.. miluju váááss.. hroozně moc kluci.. ste ti nejky... *14* -
-
Re: BEESTT**
KEVIN JE NEJHEZČÍ a nick je taky hezky
joe tak na blití *1* -
-
Re: Re: BEESTT**
Joe na bliti jo??tak to si prehnala!!!!!!!!!!!!KEVIN NEJHEZCI SE MI NEZDA ALE JAKO DA SE ....NICK TEN SE MI MOC NELIBI!! JOE JE NEJ MA TY NEJHEZCI OCI A VLASY!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: BEESTT**
jo takže podle tebe je joe hezký!jo docela ujde ale pochopíš když se někdo rozejde s holkou po telefonu!!!!!! ještě je nej
-
-
-