-
:D:D:D
A záááávidět!! Nooo to se přece nedělááá ..!! Tak budte hodní a poslouchejte si co chcete(vždyt vás do toho, aby jste je poslouchali nikdo nenutí)jooo a necpěte ostatním jak se nesnášíte... O Váš stupidní názor tady nikdo nestojíí ..!!! papa *3* *1* *1* -
-
Re: :D:D:D
Pardon: Jak je nesnášíte!!! *3*
-
-
telefon
tak sem ji zkousela volat(+18187488887) a faktis to je jejich.akorat ze si s nima nepokecat, pac oni furt neco zvani:-( -
-
Re: telefon
luido a koho je to konkretne cislo?? *14* nicka *14* ???nebo Joa nebo snat kevina koho?? -
-
Re: Re: telefon
je to vsech. Ale neni to cislo(asi), jako na pokec. Je to jen, ja nevim, abyste si poslechly jejich hlasy. S kamoskou jsme do nich valily a nic:-(
-
-
njn je to skoda protze takhle se s nima kecat fakt neda s tema si pokeca jen ten kdo umi perfektne ajinu coz ja teda nejsem to je na hovno *9* *9* *9* *16* ja jim skusim zavolat jestli je to teda doopravdicky jejich cislo ae problem bude asi v tom ze nebudu vedet co hjim mam rict mm no to je jedno ja nejsem takova posana sracka ktera se boji vseho -
no ja jim nezavolam *1* neumim az tak super anglicky!!! *9* *9*
-
-
sajrajt
Jo, kurva, to me taky sere, ze takovy kokoti maju uspech. Doufam, ze po nejakejch par mesicich po nich ani pes nestekne. je mi na bliti z tehle JONAS KOKOTU. -
-
Re: sajrajt
mas recht me je taky na bliti z tehle JONAS KOKOTU jsou to buzeranti nejvetsi -
Re: sajrajt
Oni získali slávu kvůli své hudbě a vzhledu!!!!!! Když ty nejsi slavná/ý, tak teda musíš fakt hrozně vypadat!!!!!!!!!!!!
-
-
ldi
vím že vás to tu už nebaví poslouchat ale tak já je žeru to nejde!:-*<3<3<3<3 -
-
Re: ldi
jj ja je taky desne zeru,to mi proste nikdo nevezme...a nejaky zasrany trapny kokoti uz vubec ne *1* strasne Jonasky miluju *14* je to fakt ta nejlepsi skupina na svete!!! -
-
Re: Re: ldi
jo to jo doufám že přijedou do česka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
si k smichu chudinko!
ty hnusko a co poslouchas vubec ty ty tvoje dechovky vid??po tech tvich dechovich pisnickach si nikdo nevzpomene ani uz ted nikdo jen duchodci tak si bez poslouchat ty tvoje sladarny a nenadavej tem ktery neznas a vis este neco jestli budes nadavat mim milankum furt tak si te najdu a osobne ti vyridim muj vzkaz tak ze te bude bolet vsechno a klidne si mi nadavejte ty co nadavaj JONASUM protoze me je to jedno !! *15* nadavaj jen ubohy trosky a stejne mi tim neublizite!! *15* *15* to je ten problem *1* *1* *1* si k smichu *1* *1* *15* *15* *4* -
-
Re: si k smichu chudinko!
omfg *1* *1* Kdyz nesnasim Jb tak budu poslouchat dechovky? *15* *15* To je dost k smichu, normalni clovek Jb neposloucha vubec. *5* Narozdil od tebe posloucham kvalitni muziku, a tedy Rock, Metal a Punk. *3* -
-
Re: Re: si k smichu chudinko!
Souhlasim...je ks michu *15*
-
-
Re: si k smichu chudinko!
myslis ze ty by si me preprala???hle ja preperu i kluky o 5 let starsi nez sem ja...takze este by si se chtela prat???a mimochodem dechovky neposloucham...posloucham METAL,PUNK a SKA,,,takze vyhul *13* -
-
Re: Re: si k smichu chudinko!
boze!!!PUNK!!?? omg tvl!!! jenom smazky co poslouchaj hudbu co absolutne nedava smysl...texty kapel typu vypsana fixa, visaci zamek, HOUBA!!! wtf?! ...boze, no to je des!!! Punk´s DEAT!!! *8* !!! *13*
-
-
-
jebaci bratri
nejhorsi fandove nejhorsi skupiny na svete *15* -
-
Re: jebaci bratri
to je tvuj nazor, ale nekdo je ma rad! I kdyz tobe to asi nedochazi, pac kdyz Buh rozdaval mozky, tys chybel/a. My fanousci zas muzem kritizovat tvou oblibenou skupinu, aby jsme si byli ,,fifty-fifty".
-
-
Soundtrack JONAS L.A.
http://rapidshare.com/files/4079408 48/JLA.zip
tady si můžete stáhnou celí soundtrack k JONAS L.A. v dobré kvalitě *4* -
Oni jsou dobrý
Mě se líbí jejich písničky.Já nejsem nějakej ultramega fanda JB ale jsou dobrý.Těm co se nelíbí tak ať to sem nepíšou. *9* Nechápu lidi, co sem píšou bůhví jaký to nejsou teplouši nebo debilové, koho to zajímá. *7* Ti co sem píšou komenty tipu:,, Je mi z nich nablití!" tak mě je nablití z nich! *9* Takže komu se nelíbí, nepiště to sem protože jejich fanoušky to nezajímá spíš ty lidi jenom sjedou.Sbohem!HannahMiley -
-
Re: Oni jsou dobrý
a myslis si ze tady tvuj komentar nekoho zajima *7* myslis ze te poslechnou ti co nenavidej JB *7* tak to se asi pletes kazdy si tu muze psat co chce *8* od toho je diskuze je pro fandy a antifandy tak drz pysk -
-
Re: Re: Oni jsou dobrý
Tak to máš pravdu že si sem člověk může psát co chce!!Tak at si to hannahmiley sem napíše a nemusí držet pysk!!!Drž si ho sama krávo jedna vyblitá!! *16* *16*
-
-
-
ty ne bary,to ta tynqa
srry ne ty bary ae ta tynqa ty ne ty si moje kamoska -
Koncert
hrozně bych chtěla jít na koncert, protože Jonas brothers jsou boží. *14* *14* *14* *3*