-
lily25
jonas brothers miluju vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas hlavne joa 😉 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 🙂 😉 😁 😉 😎 😍 😍 😍 😍 😍 -
-
Re: lily25
jj taky se mi libi joe 😍 😍 nechapu jak se muzes nekomu libit treba tokio hotel(bez urasky)tak ahojky 🙂 -
-
Re: Re: lily25
Protože né všechny holky jsou ukňouraný slepice jako tahle parta JB fans!! Neserte se do TH 😡 😡 😡 -
-
Re: Re: Re: lily25
no týýjo ty seš hustá (to by člověk neřek) !!!! 😟 😟 😁 😁 😁 😁 😁 -
fuck off !!! 😉
-
-
Re: Re: lily25
to mas pravdu to taky nechapu zatim ahojky 😉 😁 😉 -
-
tky fuck off !!! 😉
-
-
-
-
Lide.cz
Hele lidi mam dotaz.už jste taky vdieli na lidech.cz zaregistrovany selenu demi nicka kevina joa miley atd?jedna holka mi psala že sou to vazne oni...ale ja tomu neverím.vždyt ani nevi kde česka republika leží natož aby se registrovali na lidech.co si o tom myslíte vy?napiste svuj nazor a jinak jestli se chcete juknout na ty profily tak písnete papa 😍 Jonas ´s fans 😍 -
-
Re: Lide.cz
a jak se tam jmenuji na lide?? 😂 😂 😂 😂 -
Re: Lide.cz
TAK TO TI ASI LHALA KRÁVA JEDNA BLBÁ!! 😁
-
-
2000
a timto mým příspěvkem je zde rovných 2000 příspěvků to je dobré ne? -
-
Re: 2000
2001 😁 😍 😉
-
-
🙂
JoNaS bRoThErS jSoU úPe NeJlEpČí... 😍 -
mILUJU jb
jN JA SI TAKY MYSLIM ZE TO NEJSOU ONI ALE KDE LEŽÍ 4R ASI VÍ KDYŽ NAPSALI ČR MEZI MÍSTA KDE SE BUDE VYSÍLAT 3D FILMA JINAK KDYZ SEM CHODÍTE JEN ABYSTE NAPSALI JACI SOU TO KRETENI ATD TAK BEZTE NEKAM JINAM JA VAM TAKY NEPOMLOUVAM VASE POSRANE DECHOVKY!!! 😎 -
bbbleeee
OMG!!! Bavit se tady furt o tom jake maji císlo nebo icqko a jesti je to císlo prave nebo neprave a jak je ten joe krasný a jak ho milujete....... BOŽE! to je fakt ubohe... je mi zleee. Jdu blit... 😲 😟 -
-
Re: bbbleeee
jo a už se nevracej!!!!! 😡 👿 😲 -
-
Re: Re: bbbleeee
mě je zas stebe na blití!!! 😟 👿 😡 😲 😟
-
-
-
NJ
No jo.. Jonas Brothers sou suppr.. Nej z nich je Nick!!! 😍 😍 Milujuuu je!!.. 😍 -
I LOVE YOU jonas brothers
jonas brotherd jsou nejlepšííííííííííí jáá je uplněééé milujůůůůů!!!!jsou andíílcíí..!!!a krásnííí!!! 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 -
JONAS do ČR
Chcete Jonásky do ČR???
Tak hlasujte tu: http://tweeter.faxo.com/Jonas_Broth ers_World_Tour_2
Jsme na druhém místě. Přece se nenecháme předhonit nějakýma blbýma Turkama! 😁 -
-
Re: JONAS do ČR
A kdy končí hlasovaní? Ja mam net na mobilu a moc se v to nevyznám:-):-) 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😟 😟 😟 -
-
Re: Re: JONAS do ČR
Za 11 dní -
-
Re: Re: Re: JONAS do ČR
A víte jak hlasování dopadlo: 🙄
-
-
-
-
ff
sou uplně boží NICK je z nich nejklásnější a ten kdo je chce pomlouvat tak at si políbí prdel protože nepozná doubrou hubdu!a at de poslouchat evu a vaška ty sou pro ně ti nej!!:-d :-d
😁 😁 😁
miluju NICKA a JONAS BROTHERS 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍