-
ahojte lidi.JB jsou ti nejlepší *14* *14* a od toho se tky vynořil můj dotaz:Nemáte pls někdo jejich ICQ nebo třeba FACEBOOK nebo LIDÉ nebo plostě něco tkovýho??? *7* *7* pls ten kdo by měl tk ať mi odpoví na mail pokud by to šlo... *4* předem děkuji *14* *14* -
-
Re: ICQ
myslíš jejich? Tak já mám myspace. A tam se musíš zaregistrovat. Měl tam i Nick svůj osobní, ale ten zrušil *9* -
Re: ICQ
facebook..no jedině musíš se stát fanouškem někdo mi říkal že nemají soukromé FB jenom pro fanoušky..attd.. a icq.. : pch to teda fakt nwm..
-
-
new song
zítra vyjde new song ,, hey you!" nemůžu se dočkat! :) *14* *14* -
-
Re: new song
ta písnička je uplně boží!!!dneska jsem si jí stáhla a je fakt skvělá!!! -
-
Re: Re: new song
dáš sem link na stažení pls?.. já to nemůžu nikde najít! :( -
-
Re: Re: Re: new song
http://twaud.io/hDk
klikni pravím tlačítkem na to zelený download a dej uložit cíl jako... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: new song
díky *3*
-
-
-
-
-
lasekckyyy
jsouuu nej hlavne Joe love you *14* *14* *14* -
Jsou prostě úžasní
jsou prostě nej. *14* *14* My je prostě milujeme nevím co Bychom si bez nich počali *3* JSOU PROSTĚ NEJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!A JSOU NÁDHERNÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* -
-
Re: Jsou prostě úžasní
Oupe mas pravdu...! ja jen co slysim Still in love with you- muj usmev se rozzari! Litlle bit a longer-rozbcecim se...Year 3000-zacnu zpivat! When you look me in the eyes-zacnu snit....chjo....JEJICH HUDBA UZ JE SOUCASTI MEHO ZIVOTA!!! Kez by byli i oni osobne.....aspon jeden...klido i Kev... *9* -
-
Re: Re: Jsou prostě úžasní
to máš pravdu
-
-
Re: Jsou prostě úžasní
Oupe mas pravdu...! ja jen co slysim Still in love with you- muj usmev se rozzari! Litlle bit a longer-rozbcecim se...Year 3000-zacnu zpivat! When you look me in the eyes-zacnu snit....chjo....JEJICH HUDBA UZ JE SOUCASTI MEHO ZIVOTA!!! Kez by byli i oni osobne.....aspon jeden...klido i Kev... *9* -
-
*9* *9* se nejdřív nauč pořádně česky pak tady kdákej svoje milostný ke ci *9* *15* -
Já uz nemám slov jaká ty si píca zkurvená dyt ty nevía za jo zivot ty mrdko posraná *15* -
-
Re: Re: Re: Jsou prostě úžasní
kdyz namas slov, tak se ani nesnaz neco sesmolit....nech me bejt...jsem malda a tak si musim uzit...! lol
-
-
-
-
TFUUUJ
Sou to debilkove...za rok po nich nestekne ani pes *13* -
-
Re: TFUUUJ
hle ty nadherko umis cist??? tak se podivej na predeslí příspevky my nemame zajem o hnusný příspevky jo?? takze si dej odchod oni sou uzasní pste besta!!!! tak mi tady nerikej jak je nesnasis nazory tvoje ani nici jiny který je nemaj rádi nas neberou jasný?!!!!!!!!!!!! tak nazdar!!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* *10* *13* *16* *16* *16* *8* *8* -
-
Re: Re: TFUUUJ
ze sou uzasny...hahahaha...sou to trpaci nejvetsi... *15*
-
-
ty kravo
nebudes mim milackum nadavat *13* *16* koukni se na sebe *13* *16* -
-
Re: ty kravo
hahaha a to my jako nakazes jak??? *5* Trapko hnusna
-
-
-
kkkkkk
Nevím jestli je jako dětsko něco trefílo do hlavy ale podnes vyřvávají strašné skřeky. *5* *5* *5* -
maj maly kare
nejvetsi kokoti uhekany a ani zpivat neumej no nemam slo proste jinas brothers jsou nejhorsi *13* *16* *8* a vase pojebany komentare me nezajmaj *10* *13* *16* *8* -
-
Re: maj maly kare
oni jsou dobry maj dobry písničky hlavně
Year 3000 a When you look me in the eyes já tu písničku milujuhttp://img.osobnosti.cz/smile s/6.gif a ty jsi kokot že
je nenávidíš a určitě na 100 procent
se ti libí hokio kotel (neboli tokio hotel)
*1* -
-
Re: Re: maj maly kare
kokot?protoze je nenavidim? takze to je podle tebe kokot kazdej clovek kterej tyhle buzeranty nenavidi? tak to potom nejsme kokoti my co je nenavidime ale ty ze jses na ne zavisla *8* jo a tokio hotel taky posloucham rozhodne maj lepsi pisnicky nez tyhle bukvice -
-
Re: Re: Re: maj maly kare
Tokio hotel??????!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Jonas Brother se aspoň nemalují a nesnaží se uboze napodobit Emo styl!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: maj maly kare
radci TH nez JB kravo *16*
-
-
-
-
Re: maj maly kare
lepší než nějakej zkurvenej metal, kde jenom řvou!!!!!!! To není ani hudba!!!!!!!!!
-
-
STRÁNKA JB NA FB!!
chcete Jonas Brothers v ČR? udělali jsme new stránku na FB.. tak se přidejte a posílejte všem fanynkám!!!
http://www.facebook.com/pages/- We-want-Jonas-Brothers-in-the-Czech -Republic-/136451739709299?v=photos &ref=mf#!/pages/-We-want-Jonas-Brot hers-in-the-Czech-Republic-/1364517 39709299 *3* *3* -
To neni hudba
z SoS je mi na blití *9* -
-
Re: To neni hudba
A mě je na blití z tebe!!!!!!! Jejich písničky maj úspěch a to je to hlavní!!!!! -
-
Re: Re: To neni hudba
a me je zase na bliti z tebe *9* !!!!!!!!!!!jo a pro tvoji zajimavost posloucham rap a ne metal -
-
Re: Re: Re: To neni hudba
si poslouchej, co chceš, ale neser se do mojí milovaný skupiny!!!!!!!!!!!!! Demente, jdi si na rap!!!!! Tohle je pop-music, ale to asi ty nevíš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: To neni hudba
no jo tvoje milovana skupinka myslim ze bys byla i schopna vypit jejich chcanky -
-
Re: Re: Re: Re: Re: To neni hudba
Zas tak moc ne! Ale když ty to tak nadhazuješ, tak bys ho vykouřil každýmu od rapu!!!!!
-
-
-
-
-
-
hhh
Joooo a mimochodem!!! Tim jak jim tady nadáváte akorát dokazujete, že jim závidíte ..!! tak ahojjj :D:D *1* *9* *9* *3* *15* -
-
Re: hhh
A co se na nich dá konkrétně závidět,to mi řekni..
-